Şimdi Ara

Metallica için amfi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herhangi bir efekt prosesörüne ihtiyaç duymadan metallica tonuna en yakın sesi verebilecek amfi hangisi? Bütçem max 600tl. İkinci el de olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam şimdi o fiyata alınacak bir amfiden o tonu elde edemezsin muhtemelen. Deli harcamalar söz konusu. Bildiğim kadarıyla distortion tonları için lambalı, clean için transistörlü amfi kullanmışlar önceleri. Kullandıkları modelleri tam hatırlamıyorum ama üst seviye amfilerdi. Tabi ki çalarken tatmin edecek amfiler alabilirsin. Müstakil evdeysen 2. El laney cub 10 veya blackstar ht1 ( lambalı amfi olduklarından sesi bir miktar açmak zorunda olacaksın. Apartmanda olmaz açıkcası. Ve bunlar zırt pırt taşımaya gelmez. Üniversite öğrencisiysen uzak dur.)

İsim yapmış markaların bütçene göre olan amfilerine bakabilirsin. Line 6-roland-blackstar gibi.

Orijinalden alıntı: deniz1076

Hocam şimdi o fiyata alınacak bir amfiden o tonu elde edemezsin muhtemelen. Deli harcamalar söz konusu. Bildiğim kadarıyla distortion tonları için lambalı, clean için transistörlü amfi kullanmışlar önceleri. Kullandıkları modelleri tam hatırlamıyorum ama üst seviye amfilerdi. Tabi ki çalarken tatmin edecek amfiler alabilirsin. Müstakil evdeysen 2. El laney cub 10 veya blackstar ht1 ( lambalı amfi olduklarından sesi bir miktar açmak zorunda olacaksın. Apartmanda olmaz açıkcası. Ve bunlar zırt pırt taşımaya gelmez. Üniversite öğrencisiysen uzak dur.)

İsim yapmış markaların bütçene göre olan amfilerine bakabilirsin. Line 6-roland-blackstar gibi.

Bu önerdiğiniz lambalı amfilerin gainini açarak güzel bir distortion elde edebilir miyim? Dist pedalı şart ama parça parça almayı planlıyorum. Bir süre sadece amfiyle idare etmek zorundayım.

• Mesa dermişim Fiyatına göre en iyi performans veren amfiler Vox, Blackstar ve Orange. Bu arada evde ortalama güzellikte bir ses sistemin var ise iyi bir prosesör çok daha iyi sonuç verir.

Orijinalden alıntı: 15Days

quote:

Orijinalden alıntı: deniz1076

Hocam şimdi o fiyata alınacak bir amfiden o tonu elde edemezsin muhtemelen. Deli harcamalar söz konusu. Bildiğim kadarıyla distortion tonları için lambalı, clean için transistörlü amfi kullanmışlar önceleri. Kullandıkları modelleri tam hatırlamıyorum ama üst seviye amfilerdi. Tabi ki çalarken tatmin edecek amfiler alabilirsin. Müstakil evdeysen 2. El laney cub 10 veya blackstar ht1 ( lambalı amfi olduklarından sesi bir miktar açmak zorunda olacaksın. Apartmanda olmaz açıkcası. Ve bunlar zırt pırt taşımaya gelmez. Üniversite öğrencisiysen uzak dur.)

Bu önerdiğiniz lambalı amfilerin gainini açarak güzel bir distortion elde edebilir miyim? Dist pedalı şart ama parça parça almayı planlıyorum. Bir süre sadece amfiyle idare etmek zorundayım.

Tabi, kaliteli gaini. Pedala ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Belli bir kalitenin üzerine çıkınca daha çok tercih meselesine dönüşüyor. Ben blackstar'ı denedim kesinlikle güçlü bir distortion ı var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar Hero : Metallica Pc için?
    14 yıl önce açıldı
    Gitar amfisi ses gelmiyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.