Şimdi Ara

akum surekli bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar akumde kendiliginden boşalma mevcut. Inci marka 2 aylik akumu sarj ettirdim yone bosalmis. Bosalinca teyp acilip kapaniyor kendiliginden. Bazen sag sinyal kendiliginden calisiyor. Elektrikci kisa devre yok dedi, teyp piranha marka ucuz teyp. Teyp bosaltabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alternatörde sorun olabilir. Şarjı kesiyordur arada.
  • Hocam sanmiyorum. Iki gun once aku yesildi. Ve araci calistirmadim. Durdugu yerde bosaliyor ve teyp aciliyor kapaniyor. Gostergede sadece hava yastigi isigi yaniyor

• kaçak filan olabilir. Teyp olabilir. Bizim 93 model eski araçta teybin anteni vardı içeriden ön cama yapışık değişik bir şey o çekiyordu aküyü.
  • Ergin. kullanıcısına yanıt
    Kaç senelik akü?
  • akünün artı kutubunu sökün ölçü aletinin bi probunu aküye diğerini ise aküye gelen kabloya verin kaç amper çektiğini ölün elektikçiye böle söleyin ANLAR O.
  • Teyibin soketini, kontak kapalıyken çalışmayacak şekilde bağlatın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6k lik islem kapandi yaa
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar oncelikle tesekkur ederim. Aku 3 aylik teybi kontaga verdirecegim. Aracta kacak yok dediler. Bi cozemedim gitti ya

• aracın kaçak elektrik kullanıyor demektir.
  • Kardeş bir dönem aynı sorun bendede vardı.teyp gitti sorun bitti.muhtemelen sende de aynı durum var teybi söktür 3-5gün öyle kullan tekrarlamazsa teyp çöpe...

• Aracınız sedan ise bagaj lambasına bakın açık kalıyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.