Şimdi Ara

Aküm Bitti Hangi Marka Alıyım Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 2009 model hyundai accent era aracim var dun mars basmamaya basladi ilk iki uc denemede mars almiyor sonra aliyordu.Aku veya mars motorundan suphelendim ama aku bitmis olmasi daha muhtemeldi.Ustama goturdum akunun bittigini soyledi.Simdi yeni bir aku almam gerekiyor.Sizce hangi marka aliyim birde uyguna nereden bulabilrim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnci Akü iyidir.. Yabancı istersen Yuasa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLife -- 20 Nisan 2013; 15:45:07 >
  • Mutlu akü iyidir. Varta da iyi diye duymuştum.
  • Inci, mutlu, varta benim ilk basta aklima gelenlerdi.Hangisi daha iyi ve uygun olur.Birde akü alirken dikkat etmem gereken bir şeyler var mi?

• Mutlu akü, taktırırken garanti belgesini de almayı unutmayın
  • yerli isterseniz mutlu yoksa AcDelco AcDelco genelde mercedes-bmw'ye tavsiye ederler ona göre düşünün karar verirsiniz
  • Ben mutlu akü kullanıyorum. Bir sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar eski aküm mutluydu yine mutlu aldım inşallah memnun kalırım.
  • İnci
  • Varta.

• varta..
  • mutlu akü bir numara
  • mutlu akü
  • Yiğit

• Ben MUTLU akü yü 9 yıl kullandım. Yenisini yine 60 Amper MUTLU aldım. Eskisini verip KK ile 3 taksit çektim 135 Lira... Ve 2 yıl garantili..Türkiye nin aküsü MUTLU....Karar senin....Kolay gelsin.. O fiyata olmaz derlerse ESENKENT EVREN SANAYİ SİTESİ....MUTLU AKÜ BAYİİ....İşte adres..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 20 Nisan 2013; 18:21:06 >
  • Varta veya esan..
  • fransız mallarını boykot etmeme rağmen DELPHI akünün uzun ömrüne ve performansına hayran kaldığımı itiraf etmeliyim..

şu imzamdaki renault 12'yi 6 aydır çalıştıramıştım, 4-5 yıllık delphi akü inanın marşı canavar gibi çevirdi..

ilk değişimde alacağım akü yine delphidir..

• Bunu ustaya sormadın mı?
  • İnci netten bulunur fyatta uygun. Araca uygunu varsa nano yoksa Silver.

• Varta
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.