|
Bildirim
|
![]() |
merhaba arkadaşlar!
akülü araba hakkında öncelikli tavsiyem almayın.bisiklet alın. çocuğu götürün eğlence merkezlerinde araba , tren vb.. bindirin. kısa bir heves oluyor çocuklarda. ayrıca size külfetli oluyor.taşı , çıkart, akü doldur, vs.... ama benim gibi söz verdiyseniz illaki alacağım diyorsanız 12 volt , 12 Ah. ÖZELLİKTE ALIN. sakın peg perogo almayın güzel görünüyor ama sakın aldanmayın. parçaları çok pahalı. bize depoda uzun süre kalmış ürün verdiler.bunu kabul etmelerine rağmen aküsü 5 kullanmada tamamen boşaldı ve kesinlikle garantiye girmiyor dediler. yinede gönderin bakalım dediler.gönderdim .120 $ yani 360 tl. akü fiyatı belirlediler.kabul etmedim geri gönderin dedim kargo ücretinide bana yıktılar. bende başka bir yerden 90 tl.ye 12 volt 12 aH PİLSAN ın aküsünü aldım. komşumda da pilsan akülü araba var. bir fark yok çocuklar biniyor yani. çok binmiyorlar ama sıkılıyorlar. her halikar da peşinde dolanmak zorundasınız ayrıca.site içinde bile.nedeni kaldırıma çarpıyor,komşu çocuğunun üstüne gidiyor vb... elektrikli bisiklet alın önünüze bindirin siz de yorulmayın. şuan benim 2 oğlumda akülü yerine benimle elektrikli bisikletle gezmeyi tercih ediyor. BAŞIMA GELEN BAŞKALARINA DERS OLSUN İNŞAALLAH. |
doğuş bu işe el atsın. jetta marka akülü araba yapsın. comfotlıne ve hıghlıne donanım seceneklerı koysun. comfortta plastık teker hıghlıne da kaucuk teker olsun.. inanın dogus ta millet sıraya girer hıghlıne akülü jetta alacam diye. 3 ay sonraya sıra verirler kuruda teslim alınacak aydan hesaplarlar. xenon far diye 3 tane led koyup onada 200 tl para isterler
![]() |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 3 Haziran 2012; 22:50:49 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 29 Mayıs 2012; 1:20:45 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 3 Haziran 2012; 22:50:03 > |
|
|
|
|
|
|
|
|