Hızlıca yazdığım için 70Ah yerine 70 amper yazıp geçmişim çünkü bir üstteki cümlemde zaten 70ah yazarak o 70'in ne anlama geldiğini belirtmişim. Sonuçta burada akademik bir kitap yazmıyoruz, forumda mesajlaşıyoruz ve o kadar özen gösterilmemiş olması olası. Ben başıma geleni anlattım. Neyi yanlış yapmış olabilirim? İsterseniz çalışır durumda bir arabadan aküsü zayıflamış bir motora adam gibi 16mm veya üstü bir kabloyla takviye yapın, motor aküsü şarj olsun diye 3-5 dakika bekletin. Sonra gelip sonucu buraya yazarsınız. Ben de başka cevap yazmayacağım, daha fazla uzatmak sonucu değiştirmeyecek. Söylediğim şudur ve arkasındayım: yüksek kapasiteli bir akü ile düşük kapasiteli bir aküye takviye yapmak risklidir. Yapılabilir ama motorun aküsünü yakma ihtimali vardır. |
bireyleşemez. sekülerleşme olmadan ahlak olmaz. * Her insanın içinde bir peygamber uyuklar ve o uyandığında, dünyadaki kötülük biraz daha artar. (Emil Michel Cioran) * Yearning for the past is usually just the lament of lost youth. |