Şimdi Ara

Aktivasyondan 1 gun sonra Turktelekomun gelip kabloyu sokup gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 10 yildir Turktelekom musterisiyim. 12 gun once Turknet e gecis icin basvurdum. Dun aktivasyon tamamlandi sifreyi kullanici adini girdim hersey guzel calisiyor. Ertesi gun yani bugun turktelekomdan elemanlar gelmis ankastirede benim kabloyu yerinden cikarmis. Calisan sistemi bozup gitmisler. Yani anlamis degilim. Bir bilen varsa beni aydinlatirsa sevinirim.



  • Paketiniz ADSL mi VDSL mi?
  • Turknet paketi VDSL daha once kullandigim TurkTelekom paketide de 50mbit VDSL di. ilk gun hersey duzgun calisiyordu. Su anda sinyal yok. Ankastrede benim kablo bosta su an. kabloyu yerinden cikarip birakip gitmisler. Yani neden boyle birsey yapilir. Hani diyorum ki bu yapilanin nasil mantikli bir izahi olur? Art niyet disinda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halix

    Turknet paketi VDSL daha once kullandigim TurkTelekom paketide de 50mbit VDSL di. ilk gun hersey duzgun calisiyordu. Su anda sinyal yok. Ankastrede benim kablo bosta su an. kabloyu yerinden cikarip birakip gitmisler. Yani neden boyle birsey yapilir. Hani diyorum ki bu yapilanin nasil mantikli bir izahi olur? Art niyet disinda?

    VDSL den yine VDSL'e geçiş yapılacağı için port değişimi vs. de olmayacak tt ekipleri neden sizin kablonuzu çıkarıp gitmişler onu anlamadım. Yeni hat bıraksalar zaten isminizi yazıp bırakırlardı. Hattı yeniden çakmayı deneyin.
  • Uzerine isim yazip birakmislar ama o hat benim daireden ankastreye kadar 2 yil once cektirdigim kendi hattim. O hatti kullaniyordum zaten. Ekstra yeni birsey yapmamis kunlandigim hatti kesip gitmis.ankastreye cakayim ama ankastre karisik biraz elektrikci cagirmam gerek. Bu bana yapilan nedir ben onu anlamadim. Benim anladigim turknetle ttnet arasinda problem var. Elemanlarda isi yokusa suruyor. Ariza kaydi biraktim. Muhtemel 2 gun sonra gelir bu hatti kesen elemanlar git elektrikci cagir bu bizim isimiz degil deyip giderler. Yada port yok diyecek.Yani bir bilgi notu falan biraksalar neyse. Biz hattini kestik git elektirikci cagir diye. Yada port yok arkadas.Yok oylede degil eleman gelmis penseyle hatti kesip uzerine ismimi yazan notu yapistirip gitmis. Hatta niye mudahale ediyor. Bunun adi pislik yapmak. Git napiyorsan yap demek. Ben onu anliyorum. Telekom diyorki seni kimseye yar etmem. 2 gun beklerim baktim olmuyor superonline a gecerim. Zaten iki gundede hallolmaz muhtemelen. Yani bilmiyorum cileden cikmak isten bile degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • şuan mevcut türknet abonesiyim 10 gün öncesine kadar 45mbit hız alıyordum saha ekipleri sokak başlarına gelip hergün 10mbit 10mbit hızımı düşürdüler şuan 11mbit kullnyıorum nerden anladın dersen adamlar her arıza diye açtıkları saha dolabında hızımı düşürdüler türknet zaten saolsun ayrı bir gezegen arıza vs bakmıyorlar destek 0 baglı bulundugum müdürlüge gittim boş port yok altyapı yok sizde port eklenicek binanıza dediler mecbur artık gene bunlara dönücez gözüküyor
  • halix H kullanıcısına yanıt
    hocam senin yalın mıydı önceden ?
  • BlueLogic B kullanıcısına yanıt
    Modemdeki hat değerleriniz mi düştü? Değerler aynı hız mı yavaş?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    evet 50mbit 200gb yalin internet.
  • Mümkünse kutunun resmini atın görelim bir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • halix H kullanıcısına yanıt
    hocam senin yalın diye ses hizmeti getirdiler ama dsl portun ile sesi birleştirdiler mi bilmiyorum ankastre nin fotoğrafını arkadaşın dediği gibi atın yönlendirmeye çalışalım. Daire giden ve şu an kesik olanı yeni bırakılana bağlayınca çalışmıyor mu ?
  • BlueLogic B kullanıcısına yanıt
    ben sadece 1 gun kullanabildim. 33mbit gorunuyordu, ekstra olarak upload 3mbit di. eski ttnet 50mbit pakette 2mbit di. yanliz ping online oyunlarda 100ms civarindaydi ttnet de o mesela 50ms dustu turknet de. yani memnundum ama elemanlar gelip kabloyu kesinceye kadar. bende direk kabloyu kesip isi bitirmisler sendeki gibi hergun azar azar degil :D
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Resimi eklemeye calistim bir turlu olmadi mobilden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halix -- 12 Aralık 2017; 23:15:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik çift kablo sorununa benziyor. Adamlar pstn+xdsl şeklinde aktivasyon gireceğine pstn için ayrı, xdsl için ayrı giriyor. Böyle olunca da internet ve telefon için ayrı hat ayarlanıyor. İşin tuhafı kabloyu söküp yerine birşey takmamış, etiket de bırakmamış. Bunlar ayrı ayrı iş emri gönderdi diye gıcıklığına yapmış olabilir
  • Bugun gelip baglantiyi yapip gittiler. Sordum cok ayrintisina girmedi ayni is icin iki kere geliyoruz dedi. Kutudan baktim kestigi kabloyu geri baglamislar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halix

    Bugun gelip baglantiyi yapip gittiler. Sordum cok ayrintisina girmedi ayni is icin iki kere geliyoruz dedi. Kutudan baktim kestigi kabloyu geri baglamislar.

    Telefon kablosu çektikleri için internet hattınızı söküp telefon kablosunu takmışlardır bugün ise gelip düzeltmişlerdir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.