Şimdi Ara

Aktif değil - Alınık soket 478 ddr anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #Anakart
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul içi istiyorum. Çalışır durumda, ddr, agp ekran kartı yuvalı;3 ram slotlu, pentium 4 3.2 ghz için soketpin 478 anakart lazım.

Almadan önce test ederim anakartı. İstanbul olursa iyi olur... Beylikdüzü civarı özellkkle.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyid Battal Gazi -- 15 Şubat 2014; 18:42:32 >

Kitap, defter parayla, Cehalet paha biçilemez..
  • Güncel. kardeşiminkine de almam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyid Battal Gazi -- 5 Şubat 2014; 17:20:29 >
    lı anakartç
    Daha Fazla Göster
  • Aktif değil artık. 20 lliraya çok temiz gigabyte buldum 8ipe. Yani araştırın muhahkak bulacaksınız. Yüksek fiyat vermeden de bulunabiliyor. 15 senelik karta 50 lira isteyenler filan var mesela.

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

Aktif değil artık. 20 lliraya çok temiz gigabyte buldum 8ipe. Yani araştırın muhahkak bulacaksınız. Yüksek fiyat vermeden de bulunabiliyor. 15 senelik karta 50 lira isteyenler filan var mesela.

sen 99 yılında üretilmiş ht destekli anakart bul sana 3 tane bedava 478pinli anakart gönderecem hemde para almayacağım ht işlemci destekli anakartı 20tl ye arıyorsun birde 3 ram slotu istiyorsun 2 de değil kusura bakmada ben sizin gibilerine ölücü diyorum zira şuan ht destekli (prescoutt) 478 işlemcilisiz kartların değeri 25-30tl den başlıyor, normalini 15-20tl ye anca ht desteksiz bulabilirsiniz ha adamın işine yaramıyordur %1 ihtimal satışa koyar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 15 Şubat 2014; 18:52:04 >

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

Aktif değil artık. 20 lliraya çok temiz gigabyte buldum 8ipe. Yani araştırın muhahkak bulacaksınız. Yüksek fiyat vermeden de bulunabiliyor. 15 senelik karta 50 lira isteyenler filan var mesela.

sen 99 yılında üretilmiş ht destekli anakart bul sana 3 tane bedava 478pinli anakart gönderecem hemde para almayacağım ht işlemci destekli anakartı 20tl ye arıyorsun birde 3 ram slotu istiyorsun 2 de değil kusura bakmada ben sizin gibilerine ölücü diyorum zira şuan ht destekli (prescoutt) 478 işlemcilisiz kartların değeri 25-30tl den başlıyor, normalini 15-20tl ye anca ht desteksiz bulabilirsiniz ha adamın işine yaramıyordur %1 ihtimal satışa koyar.

3 değil 4 ram slotu var. Yepyeni hem de kirlenmemiş bile ide girişleri. Ve bilgisayarcı, sistemini satan biri değil. ARayan buluyor işte.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.