Şimdi Ara

Aktif 3D Dual Play Gözlük Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung 3D TV'lerde Dual Play yok deniliyor ancak dün şöyle bir şey test ettim.

Ekranı yatay düzlemde ikiye bölen, yani CO-OP modlu oyunlardan bir tane açtım. Sonra 3D tuşu ile en sağdaki seçeneği (ekranı yatay düzlemde ikiye bölünmüş 3D seçeneği-adını hatırlayamadım) seçtim. Gözlükleri TV'ye tanıttım ve şunu gördüm, gözlüklerin sol camı CO-OP'tan birini görüyorken sağdaki cam ise diğer oyuncunun ekranını gösteriyordu.

Bunu test etmek şuradan aklıma geldi, dün youtube'da bir video gördüm. Birisi active 2 adet 3D gözlüğün camlarını bu şekilde değiştirerek active 3D dual play gözlük yapıyordu.

Test edince gerçekten öyle olduğunu gördüm.

Bu tür bir gözlük kullanan gören duyan okuyan bilen var mı? Performansı nasıldır acaba?

• youtube da bu gozlugun nasil yapilabilecegini anlatan videolar gormustum... evet boyle birsey var... m.youtube.com/watch?v=hLf0DTl6o-I bu linkte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi befo -- 14 Mayıs 2013; 10:52:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: befo

youtube da bu gozlugun nasil yapilabilecegini anlatan videolar gormustum... evet boyle birsey var... m.youtube.com/watch?v=hLf0DTl6o-I bu linkte

Bende bu videoyu ekledim hocam yazdığım mesajda.

Ama bunları bu türlü yapmak yerine, bunların satılanı yok mudur?

Yani Aktif 3D Dual Play gözlük satan bir yer var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

youtube da bu gozlugun nasil yapilabilecegini anlatan videolar gormustum... evet boyle birsey var... m.youtube.com/watch?v=hLf0DTl6o-I bu linkte

mobilden girdiğim için görmemiştim videoyu...bu iş fazla maliyetli olduğundan kolay bulunabileceğini düşünmüyorum açıkçası...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

mobilden girdiğim için görmemiştim videoyu...bu iş fazla maliyetli olduğundan kolay bulunabileceğini düşünmüyorum açıkçası...

Bence yapılsa normal gözlükle aynı fiyata hatta 10-15 TL fazlaya satılsa yine alınır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D Oyun ve 3D Gözlük Hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.