Şimdi Ara

AKŞAMLARI İNTERNET HIZI 1 MBPS DÜŞEM TEK SAĞLIYICI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1671158 abone numaram manisada şuan İnternet hızınız 1 mbps gündüzleri hız normal ama akşam 18.00 sonra sabaha kadar 1 mbps düşüyor

yardımcı olmanızı rica ederim

@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergunmanisalı -- 20 Kasım 2020; 21:57:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı durum hocam ben de konu açtım Manisa benim de.

• ilgilenmşyorlar hocam Manisa neresi senin benim laleli bölgesi

• Burada turknet lik bir durum yok ki. Türktelekomun bölgenizdeki altyapısı yetersiz kalmış + akşam 18.00 19.00 dan sonra yoğunluk artıyor. Sonuç bu oluyor." Başka iss e geçsenizde sorunun devam edeceğini düşünüyorum." Çözüm bölgenize yatırım yapılması...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • corona yasalarında bile düşmedi hızım şimdi düşüyorsa kapasiteyi artırsınlar

• yasaklara bile bir gram düşmeyen hız şimdi düşüyor 1 ay yasak geldiğinde millet evinde değilmiydi kardeşim bana gelmişsin türknet savunuyorsun düne kadar sorun olmayan net 1 haftadır akşamları kan kusturuyor

• Yanlış düşünüyorsunuz hocam aynı yerde TT altyapılı kişilerde bir sorun yok daha önce de yaşandı Türknet 2 hafta yalvar yakar düzeltti sorunu bu pandeminin ilk zamanlarıydı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, akşam saatlerinde hız profilinizde sorun yaşadığınız bilgisini teknik ekibimiz ile paylaştım kontrol edecekler.
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Merhaba, akşam saatlerinde sorun yaşadığınızı belirterek sizin bilgilerinizi de teknik ekibimiz ile paylaştım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

lütfen manisa bölgesindeki arkadaşlar bu sorunu yaşıyor

HALA İNTERNET 1MBPS AKŞAM BU 18.00 SONRA ALDIMIZ İNTERNET HIZI YIL 2021 TEKNOLOJİ YILINDA ÇEKTİMİZ REZİLLİK 3 GÜN DAHA BEKLERİM VE İPTAL DİLEKCEMİ YOLLARIM UĞRAŞIYORUZ EVDE ÇALIŞAN İNSANIZ

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, akşam saatlerinde sorun yaşadığınızı belirterek sizin bilgilerinizi de teknik ekibimiz ile paylaştım.

hocam herkese aynı cevabı veriyorsun. artık kabak tadı verdi.bence baska bişey bul. hatta millet verdiğiniz cevapları ezberlemiş dalga geçiyorlar sizinle. ekibe ilettinde ne oldu 4 gündür yine aynı. açtıgımız arıza kayıtlarını düzeltmeden kapatıyorlar. güldürme allah aşkına kendini.

• Netspeed'e davet kodumu "G541GA" kullanarak 12 ay boyunca 5 TL indirim alabilirsiniz. Taahhüt yok

1 Yıllık abonelik fatura düzenli ödeniyor

https://netspeed.com.tr

• MustafaC5 M kullanıcısına yanıt

100 luk tarife yokmus netspeed de o yuzden milleni deniycez gibi hocam ilk olarak.

VERDİNİZ DESTEK KAYDINDAKİ SACMA SAPAN AÇIKLAMA NEDİR MANİSA BÖLGESİNDE GENEL ARIZA VAR DIYORSUNUZ SONRA SORUN YOK DIYE MESAJ GELİYOR PAZARTESİ GUNU İPTAL İŞLEMLERİNİ BAŞLATIYORUM SİZİN GİBİ SACMA SAPAN BİR FİRMA GÖRMEDİM PARAMIZLA REZİL OLUYORUZ @TurkNetDestek

nereye geciceksin kardeşim bende değiştirecem sağlıyıcıyı

• ergunmanisalı E kullanıcısına yanıt

Buyuk ihtimal Millenicom.

daha önce denediniz mi bilginiz varmı nasıl firma millenicom bende başvuruyapayım pazartesi günü

• Sabah olsun ilk işim iptal etmek....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.