Bildirim
Aksam yemeğim ssli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Afiyet olsun hocam dışı çok güzel görünüyor.
_____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
Kaz cigeri efsane ilk defa yiyorum lezzet şöleni
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
afied olsun. kaz ciğerinin tadı nasıl? yarın yemeye gidebilirm :D
_____________________________ -
Birden fazla malzemeyi kombine etmişler gibi ciğer dediklerine bakma kıyma gibi geldi bana
😏sevdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 2 Ekim 2025; 21:38:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam afiyet olsun ama şu taratar pişmemiş et değil mi? Nasıl yiyebiliyorsunuz onu zararlı değil mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
amerika / kanada gdolu inekleri olmalı. almanya'da ingilter'de bulundum. böyle et servis edenler bir bizde bir de kuzey amerika'da var gibi.
Maxx royal belek golf resort fine dining steak house ta gidip düşük kalite gdo lu yediriyorlarmı diyorsun ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
adam kendisi mi yetiştiriyor? anguslar nereden geliyor?
Et çiğ pişmemiş,
_____________________________ Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir, -
Mekan nere fiyat ne?
_____________________________ Steam ID:kassady
DH FORUM 2005 Üyesi -
İnstagrama çevirdiniz la burayı...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X