Şimdi Ara

Akşam uyumak sabah uyanmak!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş bilmiyorum size de oluyo mu?Diyorumki 12 de yatıcam sonra bi bakıyorum saate olmuş 12:45.Diyorum yattı balık yan gider bari 1'de kapitim.sonra saate baktığımda 1'i geçmiş oluyo ve benim yatmam da 1,30 kadar sürüyo.keza sabahta aynı olay.8:30 dükkanı açmam gerek.Ben 7:30'a saatimi kuruyorum.Çünkü biraz uykum dağılsın daha rahat uyanrıım.Ama ne fayda 3 - 5 ertelemeden sonra 8,15 8,20 gibi evden çıkıyorum.Dükkanı kapatmaya yakın ulan gidicem 10'da 11'de uyucam diyorum ama 1'den aşşağı yamıyorum.Benim gibi olanlar siz nasıl BEYNİNİZE laf geçiriyosunuz.

• tek ben miyim yaw
  • aynen yaa ben de erken yatıcam , gün boyunca uykulu gezmiceğim diyorum ama olmuyorrr

erken yatıyorum, uyuyamıyorum
    geç yatıyorum, uykumu alamıyorum
  • abicim uykun gelmedigi taktirde yataga gırmıyeceksın.Zorla güzellik olmuyor.bak ben 1 de yastıga kafamı koyarım 2--3 gibi anca uyurum.sabah ta aynen senin dedigin gibi ah bi aksam olsada eve gıdıp yatsam diyorum.Ama aksam oluyor ben yatamıyorum, uykum acılmıs oluyor ne hikmetsetamamen psikolojik bi vaka..
  • her sabah bende derim akşam 9da yatacam ama gel gör ki halen burdayım
    ve sabah 7:30 da kalkılacak
  • ben de ayni dert var.. ama cozumunu bulamadim.. bulan bana da anlatsin lutfen....
  • aha da 1.30 oldu offf hadi herkese iyi geceler sabah bol ertelemeler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece arabada uyumak
    10 yıl önce açıldı
    Gece lensle uyumak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 dk daha yaaa
  • Bende aynı.Ama ogame e takılıyorum genelde.Dur şu filo insin şu inşaat bitsin şu gemide çıksın derken sabahlıyoruz.
  • En güzeli bi gün hiç uyumamak ertesi günü leyla gibi gezersin ama o akşam 8 dedimmi yataktasın.7 gibide kalksan düzene girer.
  • demin kalkatım ben Kasamı modifiye ediyordum boya falan yaptım başıma vurdu boya kokusu + bugün dışarıda parça aradım durudm kafadan soğuğu yedim sinüziylerim azdı mecburen ilaç içip yattım 12:00 da ilk defa Şimdi kalkdım.

Eğer 12 gibi falan yatarsam hiç sabaha kadar deliksiz uyuyamam sürekli kalkar dururum.

Normalda ise 2,5 , 3,5 gibi yatarım hep. İşim önemli ise 4 - 5 gibi yatarım

• işte yine çile bi sabahtan sonra dükkanı açtım.Yine aynı sendrom en maksimum noktada yataktan bi fırladım anlatamam.Ama bugün 11 de hatta 10:30 yatıcam anasını satim.İnşaallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjk_diego

işte yine çile bi sabahtan sonra dükkanı açtım.Yine aynı sendrom en maksimum noktada yataktan bi fırladım anlatamam.Ama bugün 11 de hatta 10:30 yatıcam anasını satim.İnşaallah.

Hayırlı işler bjk_diego..!
  • Ben de aynı senin gibiyim.Benim de 7.30 da kalkıp 8 de marketi açmak gerekiyo...
    Bana 6.5 saat uyku yetio ama gel görki 2 den önce yatamıyorum.5 saatlik uykuyla da leyle gibi dolanıyorum ortalıkta.Bi de akşam okual gidiyorum.Hepten beterli bi durum anlıyacağın...
    Tam 12 de yatmam lazım aslında ama işte bi msn imiz dh miz var onlara da kıyamıyorum yaw......
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

quote:

Orjinalden alıntı: bjk_diego

işte yine çile bi sabahtan sonra dükkanı açtım.Yine aynı sendrom en maksimum noktada yataktan bi fırladım anlatamam.Ama bugün 11 de hatta 10:30 yatıcam anasını satim.İnşaallah.

Hayırlı işler bjk_diego..!

teşekkürler dostum

hamestah
    sana gelince sende 2 bela var.bende bi illet daha varki offf o illetin adı COD2.

ama çözücez bu işi çözücez.Belki daha cevap yazamam.Patron falan gelir.Herkese iyi eglenceler

• Sabah istediğiniz saatte kalkmak istiyorsanız ilk önce iyi ses çıkaran saat alın ve yataktayken ulaşamayacağınız bir yere koyun. alarmın sesini duyduğunuz anda zaten otomatikmen kalkmak zorundasınız. (öyle bir ses çıkarıyorki kalkmamak elde değil) ve kalktıktan sonra sakın bi 5 dakika yada 10dakika daha uyuyayım demeyin. Çünkü bu 10dakikaların sonu gelmez. Tek seferde kalkın ve direk elinizi yüzünüzü yıkayın. Bunu yaklaşık 1 hafta yaptığınızda çok rahat uyanabildiğinizi farkedeceksiniz.

kolay gelsin
  • Uyumadan evvel çavuş tokatla. O yorgunlukla ister istemez uyursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

Uyumadan evvel çavuş tokatla. O yorgunlukla ister istemez uyursun.

Elizabeth rulez...

Ya şaka maka ben bazen sınav felan olunca sanah uyumuyorum 1 gece sonra erken yatıyorum.Ama bunu yapmak da biraz popo ister.

• hiç abartı yok sabah 8-9 gibi yatıyorum 12de kalkıyorum yada hiç yatmıyorum okuldan dışardan gelince 17-18 gibi bi yatıyorum 23de kalkıp aynı olayı tekrarlıyorum.... düşünün ya gün doğmunca uyuyorum hava kararınca kalkıyorum... sonra gecenin 4ünde falan dışarı çıkıp gezme ihtiyacı duyuyorum falan...
  • ben geçen ay GRUNDIG marka masa saati aldım Arçelik'ten...Gri,oval formlu,yeşil dijital göstergeli bir saat...tüm evi kaldırıyor sabah...sesi de o kadar gıcık ve yüksek ki,ölü uyandıran dedikleri türden...kesinlikle öneririm...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.