bende gece yatmayı sabah kalkmayı sevmem öğrenciyken sabah 5'e kadar otururdum şimdi mecbur gece 1 gibi yatıyorum.
UYUMAK İSTİYORUM....
BENİ BIRAKIN KENDİ HALİME..ÇOK BİTKİNİM VEDE YORGUNUM..TERAPİ ORDULARINIZI GERİ ÇEKİN ARTIK SON GÜNLER DURGUNUM....
cep telefonunu kurup sandıklı bazanın altına atıyorum. kaldırana kadar uykum dağılıyor.
yok usta olmuyo işte yine saat 1 oldu.Hemde hiç anlamadan.Ayrıca sabah nasıl kalkacam bakalım.
valla uyku die bsi yok artik ... bilg ciktikdan beri uykuumuzu bu aptal seye esir edioruz :p aptal sey diorum ama bgn goya erken yatacakdim aha saate bak 6 ya yaklasio ... nse gne uykusuzluk rekoru kiracagiz gbime gelio :p
quote:
Orjinalden alıntı: thaoz
valla uyku die bsi yok artik ... bilg ciktikdan beri uykuumuzu bu aptal seye esir edioruz :p aptal sey diorum ama bgn goya erken yatacakdim aha saate bak 6 ya yaklasio ... nse gne uykusuzluk rekoru kiracagiz gbime gelio :p
sende fokunu çıkarmışsın valla be dostum.Dün yine 1,00 de sabahta 7:45 de kalkıcaktım ama 8,20 de anca evden çıktım
yaaa ben öğlenciim ama annem beni 8 de kaldırıo akşamda 9 30 da uyuyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme