Şimdi Ara

Akşam olan ping sizdede düzeldi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok ilginç bi şekilde ping yok şuan hatta net akıyo resmen.Merak ettiğim sizdede düzeldi mi yoksa ben iptal dilekçem onaylanınca vazgeçirmek için mi böyle yapıyorlar?Birde dün filan hep speedtestte test alırken bağlandığı serverlarla bugun bağlandığı serverlar tamamen farklı anlamadım ben bu işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestt Riven TR -- 20 Mart 2020; 20:48:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan bende yine gitti. akşam 11 12 gibi anca topluyor.

Türktelekom kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endurable -- 20 Mart 2020; 20:56:37 >
  • Valla kaç gündür o kadar saydırıyorum bugün internet akıyo iptal dilekçesi mi etkili oldu onu çözemedim

• Baska firma ile anlastikdan sonra dun bende iptal dilekcesi verdim, 10 dakika sonra falan net gitti geldi ondan beridir yogunluk zamaninda pingler ve hiz dustu fakat oyunlarda paket kaybi cikti, %2, %4 arada bir cikiyor. En azindan onceki gunlerdeki gibi turkiye ici 70-90 ping yok. Bakalim diger basvuruyu simdilik iptal ettim. Herhalde cozucekler gibi kapasite sorununu 1 haftada.

• Mean while in izmir...

35 mpbs - vae

Normalde 33.5 mbps hız 22 ms ping alıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 20 Mart 2020; 21:40:9 >
  • ülke geneli bir sıkıntı yaşandığı belli ping ve download konusunda benimde 20.00-00.00 arası ping artmasada download 70'ten 10'a düşüyor 4-5 gündür bu mevcut düzelir diye düşünüyorum yakında,bu arada türk telekom üzerinden netspeed kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaninn59 -- 20 Mart 2020; 21:41:48 >
  • Tuhaf bir şekilde speedtestte yurtdışı serverlarında hız daha yüksek çıkıyor anlamadım. Herhangi bi sorun yok warzone ve dota 2 oyunlarında ping sorunu yaşamadım bu aralar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mütemadiyen düşüyor. Durduramıyoruz! Ama ping değil hız...

• Bu atılan değerlere göre belliki iptal dilekçesi çok etkili oluyor üzerlerinde.Dilekçe yollayınca ne hikmetse herşey düzeliyor şuan sıfır sıkıntı var.Merak ettiğim eğer düzeldiyse ben millenicoma başvurmuştum iptal dilekçesi yollayınca ne yapmam lazım onu nasıl iptal ederim sonuçta ping sorunu düzeldiyse türknetle başka derdim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestt Riven TR -- 20 Mart 2020; 22:43:43 >
  • Bestt Riven TR B kullanıcısına yanıt
    Düzelmedi? Valla Hocam sen hazır kendini kaldırmışken bence durma. Bu değerler pansuman 3-5 gün sonra yine eskisine dönecek.
  • hocam herkes evde olduğu için ping sıkıntısı olduğunu düşünüyorum yoğunluktan dolayı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Heh işte bugün banada olan bu öğlen bi 121lere çıktı ping yine sövmeye başlamıştım ki bi düzeldi tam düzeldi üstte bi kaç arkadaş bu değerler pansuman kaçın demiş ama tam emin olamadım şuan ne yapsamki iptal dilekçesi vermiştim halihazırda kararsız kaldım.

• Arkadaş bi türknet OIM kontrol edeyim dedim arıza kaydına tamda bugün cevap vermişler biz VAE ye bişey yapamıyoruz bizlik değil diye.Ee türknet bişey yapmadı madem TT mi düzeltti kim düzeltti arkadaş benim ping sorunumu

• Akşamları ping sorunu olmuyor ancak youtube harici hiçbir canlı yayın ve video oynatma servisinden içerik izlenememiyor. Yayınlar videolar 360p de bile donuyor. Ben bu saatte interneti kullanamayacaksam ne anlamı var.
    Eger tasima basvusu yapmadiysan sikinti yok. Arayip ön basvurumu iptal etmek istiyorum dersin, iptal ederler.
  • Twitch izlemek icin gecici cozum vpn. Genellikle vpn acikken kalite source(kaynak) a kadar cikiyor. Arada bir donmalar oluyor fakat en azindan 360p deki kadar donmuyor
  • Merhaba, sadece geçtiğimiz hafta kapasitemizi 100 gigabit daha arttırdık. Bu konuda altyapı geliştirmelerimiz devam ediyor. Hız profilinizde bir sorun olursa tracert ve hız testi sonuçlarınız ile destek kaydı oluşturarak iletmeniz yeterli.
    Merhaba, destek kaydınız varsa ekiplerimiz onun üzerinden kontrollerine başlamıştır. Belli bir çözüm süreci olduğu için sorunun çözümü dilekçenizi gönderdiğiniz döneme denk gelmiş olabilir.
  • parsleyn P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapımızı sürekli geliştirmeye devam ediyoruz. Sadece geçtiğimiz hafta kapasitemizi 100 gigabit arttırdık.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.