Bildirim
Akşam lisesi ne gidiyorum soruları alayım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ya akşam lisesi nasıl oluyor ve kac para benim arkadaslarım gitti de -
Akşam lisesi bildiğin lise gibi ama sadece sınavlara gidiyorsun mesala benim gittiğim akşam lisesinde dönemde 1 kere gidiyorum sınavları cevaplarıyla birlikte yapıp çıkıyorum benim gittiğim akşam lisesi 3.5 milyar yıllık ücreti Başka ? -
Up up liseli ler görsün -
akşam lisesi saat kaçta? -
@Trakye
Akşam saat inin saat i yok yeğen yukarıyı oku
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilla-R -- 7 Ekim 2010; 18:46:11 > -
adam görgüsüz beyler -
@darkvoi
Sen bi yerden tanıdık geliyosun ama kimin feykisin ? Bu arada beyler 3.yılım olacak askere gidicez lys midir lgs midir nedir işte onu kazanamazsak askere gidiyoz -
quote:
Orijinalden alıntı: InteR
@darkvoi
Sen bi yerden tanıdık geliyosun ama kimin feykisin ? Bu arada beyler 3.yılım olacak askere gidicez lys midir lgs midir nedir işte onu kazanamazsak askere gidiyoz
gerçeğim olm ben -
Hocam çok boş ya. Ee üniversite sınavlarında vahiy mi geliyor sorular?
-
quote:
@darkvoi
Sen bi yerden tanıdık geliyosun ama kimin feykisin ? Bu arada beyler 3.yılım olacak askere gidicez lys midir lgs midir nedir işte onu kazanamazsak askere gidiyoz
ygs ye çalış 2 yıllık kazan gitmezsin. -
@darkvoi
Biliyorum ben
@MuTLu.
Ben soruları çalacaktım zaten malmıyım lan ben liseye parayı bayıldık üni. yede bayılcaz
@K.Kahriman
Soyadımız çok benziyo zaten gitmeye hiç niyetim yok -
Bildiğin Açık Öğretim Lisesi okuyorsun sadece sınavlarsa
Ne farkı var ? -
@onz
Ortam farkı var desem normal lise gibi değil yani 1 yılımı devlet lisesinde heba etmişim gibi geldi okuduğum okulda liseli denebilecek adam yok yani akşam 6 gibi orda oluyorum 10-12 tane sınav ol çık taksime bu kadar makara desen aklına gelmicek kadar bi ortam farkı işte bu devlet lisesindeki kızlar gibi kızlarda yokHepsi giderli yani benim okulda fatmagüller yok
Özet:Güzel iyi -
quote:
@onz
Ortam farkı var desem normal lise gibi değil yani 1 yılımı devlet lisesinde heba etmişim gibi geldi okuduğum okulda liseli denebilecek adam yok yani akşam 6 gibi orda oluyorum 10-12 tane sınav ol çık taksime bu kadar makara desen aklına gelmicek kadar bi ortam farkı işte bu devlet lisesindeki kızlar gibi kızlarda yokHepsi giderli yani benim okulda fatmagüller yok
Özet:Güzel iyi
Ortam yokki, sadece sınav oluyorsun, makara yok, 1-2 kelime konuşamadığın kızdan ne beklicen
Anadolu lisesindeyim, benim okuldada yok fatmagüller
-
quote:
Orijinalden alıntı: onz
quote:
@onz
Özet:Güzel iyi
Ortam yokki, sadece sınav oluyorsun, makara yok, 1-2 kelime konuşamadığın kızdan ne beklicen
Anadolu lisesindeyim, benim okuldada yok fatmagüller
Gördünmü şu kıza açılcam dediğimi ? baya konuşuyoruz işteMeslek lisesi , DÜz lise görmedin heralde ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilla-R -- 7 Ekim 2010; 19:26:26 >
-
ben bu akşam lisesini çok saçma buluyorum
Bence kalkmalı yasaklanmalı !
Adam parayı veriyor hiç okula gitmeden sınıf geçiyor olucak iş değil üstelik diploma notu da sanırm yüksek oluyor (bu konuda emin değilim )
mağdem okula gitmek istemiyor açık öğretime gitsin(Oda yemiyo sınavlarda soruları vermiyolar nasılsa çalışmak Beyni çalıştırmak zorlarına gidiyo) -
quote:
Orijinalden alıntı: Alonso...
ben bu akşam lisesini çok saçma buluyorum
Bence kalkmalı yasaklanmalı !
Adam parayı veriyor hiç okula gitmeden sınıf geçiyor olucak iş değil üstelik diploma notu da sanırm yüksek oluyor (bu konuda emin değilim )
mağdem okula gitmek istemiyor açık öğretime gitsin(Oda yemiyo sınavlarda soruları vermiyolar nasılsa çalışmak Beyni çalıştırmak zorlarına gidiyo)
İyi dinle belki seninle tartışmakla ağır sözler sarfedebilirim beynim çalışmıyo demissin 7 yaşında IQ test lerine girip yetenek okullarından davetiyelerim var kanıtlarımÖzel gerekçeler dolayısıyla gidiyorum buda 2 Diploma notu senin liseyemi gidiyosun nereye gidiyosan orda aldığın diploma notunu 3 e katlar açık öğretim benim yerim değil apaçi zırvası hepsi bukadar
-
Açık öğretim okuyorum gayet memnunum son senem. -
quote:
Orijinalden alıntı: 1_haki_1
Açık öğretim okuyorum gayet memnunum son senem.
Adamalar açık muhalefet yapıyor işine yarıyosa bak yaramıyosa bakma parayı verip düdüğü çalıyoruz işte
Benzer içerikler
- burun kılı beyazlaması nedenleri
- branşman nedir
- erkek kızın ailesi ile tanışmaya giderken ne alınır
- alexis texas öldü mü
- yürüyüş kararı sözleri
- dc açıldı mı
- en ilginç rekorlar
- ets2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği nedir
- ince belli çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X