Şimdi Ara

Akşam akşam tepem attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
4.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    adamın dediği şu

"şimdi bu tablet 3000 tllik tabletlerle aynı tablet. ismi concort. bunun fiyatı 1200 tl. kampanyayı başlatıyorum. concort tablet 1200 yerine eğer bu numarayı şimdi ararsanız, ilk arayan 500 kişiye kdv dahil 289 tlye vereceğim.

bu tablet piyasanın en iyisidir. 3000 4000 tlye satılan tabletler sadece ve sadece marka değeri yüzünden pahalı. onlar word bile açamıyor. Bak bu açıyor.

Reklam vermiyoruz ondan ucuz."

adam bunları diyor. bir de reklam yapmıyoruz ondan ucuz diyor. show tv de program yapıyor da ondan. 50 dakkalık reklam yapıyor :)

milleti kazıklayıp duruyorlar. Yazık belki insanlar çocuğum mutlu olur diye alıyor. onu gören çocuk napsın. hep böyle kandırıyorlar insanlarımızı. sinir oldum. nefret ettim hatta.

• "bugün tüm büyük operotörler concord un peşinden koşuyor telefonlarıyla anlaşma yapmak için"
  • peki kaliteli mi o concort denilen tablet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

peki kaliteli mi o concort denilen tablet?

değil işte ben de onu diyorum. 100 liraya yaptırdıkları dandrik tableti çinden getirip türk malı diye satıyorlar. 1200 liraymış güya da 250 liraya indirmişler.
    Yuh daha ne diyim.
  • adam android 4.4 işlemci var diyor.

olmayan şeyi de uyduruyor.

bitsin artık bu ucuz aldatmacalar

Adam daha işlemci ile işletim sistemi arasındaki farkı bilmiyor. Kendini teknoloji gurusu ilan ediyor...

Benim diyor teknoloji ekibim var tüm son teknolojileri takip ediyoruz diyor. İki gün sonra atv de ayakkabı satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 8 Aralık 2012; 1:55:54 >
  • Adamlar yapmis beee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların kökünü kazıyacan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün Dinlenicem Ne Yapayım?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yav abartılarda böylemi abartılır. Şöyle adamları ibret-i alem için sokak ortasında pata küte dövecen. Sırf kendi sunduğu ürünün satılması için elinden geleni yapıp, demedikleri yalani oynamadıkları oyun yoktur. Hayır böyle düzenbaz heriflerin laflarına inanıpta bunları alan gariban insanlarda var. Büyük kanalda bile adam ürün satmak için bildiğin yalan söylüyor. Yazık yav yazık millet ne hale gelmiş..
  • herkes dürüstçe reklamını tanıtımını yapsa millet gerçekten takip edip kendine lazım olanı alacak resmen her şeyin altında bir şey vardır mantığı yerleşmiş kafamıza...tabi herkes dürüstçe reklam yapsa belki ürünü satamazlar ama en azından olmayanı var gibi göstermesinler gerçeğe yakını göstersinler...
  • adamlar yapmış çekememezlik yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: PiLeLe

Yav abartılarda böylemi abartılır. Şöyle adamları ibret-i alem için sokak ortasında pata küte dövecen. Sırf kendi sunduğu ürünün satılması için elinden geleni yapıp, demedikleri yalani oynamadıkları oyun yoktur. Hayır böyle düzenbaz heriflerin laflarına inanıpta bunları alan gariban insanlarda var. Büyük kanalda bile adam ürün satmak için bildiğin yalan söylüyor. Yazık yav yazık millet ne hale gelmiş..

+1

O tableti alacaksın bir güzel adama monte edeceksin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekşiden alıntı

"büyük ihtimalle ilkokuldaki hocasından "virgülden sonra gelen sıfırın anlamı yok salak" azarı işitip kafasına cetvel yiyen satıcı tarafından satılmaktadır. küçüklüğünde yaşadığı bu travma sonucu android 4.0.4 'ün ortadaki sıfırını atıp android 4.4'ü icat etmiştir kendisi.

hatta aynı yuvarlama/kısaltma algoritmasını kullanarak işletim sistemine işlemci demektedir. bu insanın alıcı kitlesi de "ayy ne müthiş adam, ben hiç bir şeyden anlamam ama o kadar basit anlatıyor ki her şeyi anlayıp aldım allah razı olsun" der.

eskiden aynı satıcı kafası yüzünden "senin bilgisayarın kaç gigabyte?" diyen tipler vardı, pazar yavaş yavaş mobile yönelince bu satıcı amcalarımız da oraya kaydılar."
  • adam tam esnaf ya
  • Ben bu tabletlerin kalitesi içeriği vs. nasıl merak ediyorum.Sırf meraktan alasım vardı tabiki 1200 tllik malı 200 den sattıklarına inanmıyorum ama sonuçta çok ucuz ve ucuz etin yahnisinin tadına bakmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdwardElric_

adam tam esnaf ya

+1

türkiyede sazan çok av mevsimi bitmez bu aldatmacalar da bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

Ben bu tabletlerin kalitesi içeriği vs. nasıl merak ediyorum.Sırf meraktan alasım vardı tabiki 1200 tllik malı 200 den sattıklarına inanmıyorum ama sonuçta çok ucuz ve ucuz etin yahnisinin tadına bakmak istiyorum

Yav ucuz değil gir bak aliexpres.com pandawill.com neler var adama toptan maliyeti 100 geliyor 50 reklam odur budur gitti yine 50 derken adama temiz her tabletten 100 lira kalıyor niye sen direk toptancısından perakende almak varken bu çakallara para yediriyorsun mi?

• Akşam değil ki gece.

• Ben de bu sabah gördüm deli oldum ya çok teknolojik bir cihaz

• 5:35 den sonrası
  • konkort tabletle çok güzel oyoyounlar var

Akşam akşam tepem attı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.