Şimdi Ara

Akrep burcuyum diyince kız kaçtı resmen??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben normalde burçlara inanmam ama bunlar resmen beni yazmış.
    evet sinsiyim bunu hayatımda en az on kisiden duydum.
    kiskancım evet sevdiğimin başını koyduğu yastığı bile kıskanırım.
    kinciyim yapılan yanlışı unutmam ilk firsatta intikamını alırım.
    unutmam , ne yapılan yanlısı ne de iyiliği.
    Sex e düşkünüm evet ama sevdiğim insanla , 250 gram için kimseye tahammül etmem ama sevdigimse o zaman düşkünüm.
    Benim için gri yoktur ya hep ya hiç.
    Sevdimmi kendimden canimdan cok severim yeri gelince de sevmemiş gibi giderim.
    Millete liderlik yapmayı severim ama bunu psikolojik olarak gizlice yaparım pasif gibi görürsem de lider benimdir.
    Duygusalımdır hem de en uç seviyede , uzun kavgadan sonra sevdigimden seni seviyorum lafı aglatmistir mutluluktan beni.
    Duygusal acizlikten nefret ediyorum.
    Sevgimi kolay kolay kazanamqz kimse fkat kazanana cenneti bu dunyda yasatirim.
    bunların hepsi doğru benim açımdan , kincilik sinsilik de dahil hepsi akrep kişisi icin + özelliktir bence duygusallik yönünde.
    Ama akrep burcu oldugumu söyleyince kız ay vah ah çekip topukluyor resmen.
    Astrolojiyi burçları yazan zatı muhterem her burca güzel şeyler yazarken akrep burcuna melun ketum şeyler yazmış nedir bu akreplerin çektiği?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TipsizSap -- 11 Eylül 2015; 21:23:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer cidden böyle biriysen normal uzak durmaları.
  • Çok keskin bir burç bu. Akrep olmayan bilemez ciddiyim.

• Akrep burcu olmandan bize ne? Ayrıca konu içeriğinden anladığım kadarıyla az bile yazmışlar. Bence birde şizofreni entrylerine göz at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlo -- 11 Eylül 2015; 21:25:24 >
  • Blackkan kullanıcısına yanıt
    akrep misin?
    en olmaz denilen burçtan ikizler sevgilim var ve 2 gün önce ayrıldık burçlar nasıl bilebiliyor bunca şeyi?
    Bana kalırsa bilmiyor millet burçları okuyunca haa ben böyleymisim diyor , öyle değilse bile bilinçaltı öyle olması gerektiğine inandırıyor kişiyi.
    Dün sorsan böyle derdim , su güne kadar bi tane bile burçla ilgili birşey okumadım fakat okuyunca oha dedim , davranışlarıma kadar bildi resmen o.O

• Karlo kullanıcısına yanıt
    Yavrum bas git ,sananeyse işin ne burda?
    Ultra gereksiz cümleleri kurma sebebin ne forum iyice küçülüyor gözümde senin gibiler yüzüne?

• quote:

Orijinalden alıntı: TipsizSap

akrep misin?
    en olmaz denilen burçtan ikizler sevgilim var ve 2 gün önce ayrıldık burçlar nasıl bilebiliyor bunca şeyi?
    Bana kalırsa bilmiyor millet burçları okuyunca haa ben böyleymisim diyor , öyle değilse bile bilinçaltı öyle olması gerektiğine inandırıyor kişiyi.
    Dün sorsan böyle derdim , su güne kadar bi tane bile burçla ilgili birşey okumadım fakat okuyunca oha dedim , davranışlarıma kadar bildi resmen o.O

Evet akrepim. Bilirim ikizleri. Akreple gerçekten en imkansızdır bu burç. Bende ikizlere aşık oldum malesef... İkizler ve akrep burçlar arasında en belirgin özelliklere sahip olanlardan ikisi bunu net söyleyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Kız benden kaçıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akrep burcuyum burçlara inanmıyorum. Herkeste olan özellikleri dağıtmışlar akrep sinsi, kova şöyle vs. diye insanlar da içten içe hoşuna gittiği için inanmış.
  • quote:

Yavrum bas git ,sananeyse işin ne burda?
    Ultra gereksiz cümleleri kurma sebebin ne forum iyice küçülüyor gözümde senin gibiler yüzüne?

Hissettiğin çaresizlik ve ezikliği burdan bile yazım tarzından görebiliyorum.
    Utanacağını bilsem dahada ağır konuşurdum ama buna bile değmezsin. Umarım forum "gözünde" dahada küçülür ve birdaha girmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlo -- 11 Eylül 2015; 21:42:18 >
  • Karlo kullanıcısına yanıt
    yav he hee

• Okumayın akrep burcu!! kaçın kurtarın canınızı
  • acımam sokarım..Kaçın kurtulun!
  • acımam sokarım..Kaçın kurtulun!

• quote:

akrep misin?

Akrebim, İkizler kızdan hoşlanıyorum. Ben kesinlikle inanmıyorum, kız inanmadığını söylüyor ama kız değil mi işte, kesin aklını çelecek bu burç işi.

Napsak usta

• Bence zihinsel sorunların var.Akreple keçiyle köpekle ilgisi yok.
  • Balıkla anlaşırsın gerek sevgili gerek arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhdh -- 11 Eylül 2015; 22:34:38 >
  • Bende akrepim.
    Özellikle şu madde aynı ben ''Millete liderlik yapmayı severim ama bunu psikolojik olarak gizlice yaparım pasif gibi görürsem de lider benimdir. '' İnsanlara psikolojik olarak sinsice baskı uyguluyabilirim, yaşadığım ve gördüğüm hiçbirşeyi unutmam mutlaka hesabını sorarım.

Akrepler biraz pislik oluyor kendimden biliyorum
  • Noradrenaline kullanıcısına yanıt
    bence çeler aklını,benimkini celmis bile çünkü.

• Akrebim, saydığın özelliklerin çoğu yok bende. Sadece burcuna bakarak senden kaçan biri için üzülme zaten, hatta sevinsen yeridir.

• Ben yayım yükselenim de akrep. Kızlar beni duyunca ne yapıyor düşünün artık
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.