Şimdi Ara

Akrep burcuyum diyince kız kaçtı resmen?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim de başıma geldi. Yakın bir kız arkadaşımla sohbet ederken laf lafı açtı burçlara geldi. Senin burcun ne dedi Akrep dedim. Birden suratı değişti felan sonra hiç benzemiyorsun dedi. Akrep Burçları nasıl olurmuş dedim bildiğim ne kadar olumsuz özellik varsa hepsini saydı.

Not : Akrep Burcuyum ve bundan Gurur duyuyorum

Edit : Düşününce farkettim tanıdığım Akreplerle pek iyi anlaşamıyorum. Hayatımda gördüğüm en kibirli kendini beğenmiş insan da benle tamı tamına aynı gün doğmuş. Yoksa ben de mi öyleyim ? Yok ya değilim. Neyse en iyisi gidip uyuyayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tam Bir Kapalı Kutu -- 13 Eylül 2015; 4:29:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TipsizSap

milletim derdi ne akrep burcuyla?
    Ben normalde burçlara inanmam ama bunlar resmen beni yazmış.
    evet sinsiyim bunu hayatımda en az on kisiden duydum.
    kiskancım evet sevdiğimin başını koyduğu yastığı bile kıskanırım.
    kinciyim yapılan yanlışı unutmam ilk firsatta intikamını alırım.
    unutmam , ne yapılan yanlısı ne de iyiliği.
    Sex e düşkünüm evet ama sevdiğim insanla , 250 gram için kimseye tahammül etmem ama sevdigimse o zaman düşkünüm.
    Benim için gri yoktur ya hep ya hiç.
    Sevdimmi kendimden canimdan cok severim yeri gelince de sevmemiş gibi giderim.
    Millete liderlik yapmayı severim ama bunu psikolojik olarak gizlice yaparım pasif gibi görürsem de lider benimdir.
    Duygusalımdır hem de en uç seviyede , uzun kavgadan sonra sevdigimden seni seviyorum lafı aglatmistir mutluluktan beni.
    Duygusal acizlikten nefret ediyorum.
    Sevgimi kolay kolay kazanamqz kimse fkat kazanana cenneti bu dunyda yasatirim.
    bunların hepsi doğru benim açımdan , kincilik sinsilik de dahil hepsi akrep kişisi icin + özelliktir bence duygusallik yönünde.
    Ama akrep burcu oldugumu söyleyince kız ay vah ah çekip topukluyor resmen.
    Astrolojiyi burçları yazan zatı muhterem her burca güzel şeyler yazarken akrep burcuna melun ketum şeyler yazmış nedir bu akreplerin çektiği?

Akrep burcuyum diyince kız kaçtı resmen??

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.