Şimdi Ara

Akpye oy verirken tekrar düşünün. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
227
Cevap
1
Favori
3.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu bunu açarken hiçmi utanmıyorlar bunlar.

quote:

AKP her seçim dönemi öncesinde Amasya’daki katı atık tesisi için açılış töreni düzenledi. Tesis 2008 yılından bu yana iki kez başbakan, iki bakan ve bir belediye başkanı tarafından farklı tarihlerde açıldı.

Türkiye’nin erken seçime doğru gitmesiyle seçim mitingleri de başlayacak. Her seçim öncesinde açılışı yapılan ve bugüne dek beş kez açılış töreni düzenlenen Amasya Katı Atık Bertaraf Tesisi’nin tekrar törenle açılıp açılmayacağı ise merak konusu.

2008′DEN BU YANA FAALİYETTE

2008 yılından beri faaliyet gösteren tesis eski Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan’ın belediye başkanlığı döneminde 9 Aralık 2005’te Bakanlar Kurulu Kararı ile resmen kurulmuştu. Toplam maliyeti 16 milyon 800 bin euro olan tesisin 12 milyon 300 bin euroyu (yüzde 73,2’sini) AB, 4 milyon 500 euro’sunu (yüzde 26’lık kısmını) İller Bankası karşılamıştı.

5 KEZ AÇILDI

Son olarak 2015 yılının mayıs ayında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katıldığı programla 5. kez açılan tesis, daha önce dönemin Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, dönemin Başbakanı olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan , Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 30 Mart yerel seçimlerinden önce Belediye Başkanı Cafer Özdemir tarafından da açılmıştı.

http://www.haber3.com/amasyadaki-tesis-6-kez-mi-acilacak-3527564h.htm#ixzz3imar9e2I

• quote:

Orijinalden alıntı: Merkur

Yahu bunu açarken hiçmi utanmıyorlar bunlar.

quote:

AKP her seçim dönemi öncesinde Amasya’daki katı atık tesisi için açılış töreni düzenledi. Tesis 2008 yılından bu yana iki kez başbakan, iki bakan ve bir belediye başkanı tarafından farklı tarihlerde açıldı.

Türkiye’nin erken seçime doğru gitmesiyle seçim mitingleri de başlayacak. Her seçim öncesinde açılışı yapılan ve bugüne dek beş kez açılış töreni düzenlenen Amasya Katı Atık Bertaraf Tesisi’nin tekrar törenle açılıp açılmayacağı ise merak konusu.

2008′DEN BU YANA FAALİYETTE

2008 yılından beri faaliyet gösteren tesis eski Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan’ın belediye başkanlığı döneminde 9 Aralık 2005’te Bakanlar Kurulu Kararı ile resmen kurulmuştu. Toplam maliyeti 16 milyon 800 bin euro olan tesisin 12 milyon 300 bin euroyu (yüzde 73,2’sini) AB, 4 milyon 500 euro’sunu (yüzde 26’lık kısmını) İller Bankası karşılamıştı.

5 KEZ AÇILDI

Son olarak 2015 yılının mayıs ayında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katıldığı programla 5. kez açılan tesis, daha önce dönemin Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, dönemin Başbakanı olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan , Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 30 Mart yerel seçimlerinden önce Belediye Başkanı Cafer Özdemir tarafından da açılmıştı.

http://www.haber3.com/amasyadaki-tesis-6-kez-mi-acilacak-3527564h.htm#ixzz3imar9e2I

Abi habere bak bomba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

ohoo.merhaba tanıştırayım.kapitalizm-nuterx nuterz-kapitalizm...
    sendikalar kapanıyorda ne işe yarıyordu bu ülkede ya herşeyi biliyormuş triplerine girmiyormusunuz bayılıyorum.türkiyede sendikalar para götürme yeri oldu.ne iş sebebi le tanıdığım insanlar var arabalar evler götüren.yok elektrik mühendisleri odasıydı yok mimarlar odasıydı petrolişti bilmemneydi.insanımızda bitiyor diyorum iş insanımızda aloo...

Madem oyle sendikalarda reform yapilsaydi guzel kardesim. Hukumetteki akp devletten hirsizlik yapiyor diye devleti kapatiyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Sence düşünseler AKP'ye oy verirler mi?

düşünüyorum ve vereceğim. sana mı soracağım kime vereceğimi?
  • Akp= Kötünün iyisi, sanki oy verilebilecek başka parti varda biz körü körüne akp diyoruz. Daha muhalefeti beceremeyenler ülkeyimi yönetecek, gülünç olmayın.

Kadir Mısıroğlu şundan bahsediyor, din düşmanı bir partiye müslüman oy vermemeli, yani lanse edildiği gibi akpye oy vermek dinin gereğidir, akpye oy vermeyen cennete gidemez demiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 14 Ağustos 2015; 14:06:14 >
  • NuTeRX kullanıcısına yanıt
    sendikalar durup duruken kapanmaz.yükümlülüklerini sorumluluklarını yerine getirmiyorlardır kapanıyorlardır.devletin kendi sendikaları bile var memursen türkiş vs gayette güzel duruyor.

bunların hangisi kapalı şimdi?

https://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye%27deki_sendikalar_listesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

düşündüğünü zannetmiş

cümle kuramayınca hakaret! anladığınız başka bişey yok...
  • Tekrar düşündüm iyi ki Ak Partiliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Akp'ye oy verenler takım tutar gibi parti tuttukları için tabii ki doğaldır düşünmeden oy vermeleri. Oy verirken, ülkenin haline bakan yok, tablo tozpembe

Peh diyene bak. MHP'liler Alparslan Türkeş için oy veriyor hala CHP'lilerde Atatürk'ün partisi olduğu için oy veriyorlar. İkiside öldü ve hala futbol takımı gibi inanıp oy veren kesim bu ikisi değil ama kurucuları hala yaşayan AKP'liler öyle mi ? Peki tamam.
  • quote:

sendikalar durup duruken kapanmaz.yükümlülüklerini sorumluluklarını yerine getirmiyorlardır kapanıyorlardır.devletin kendi sendikaları bile var memursen türkiş vs gayette güzel duruyor.

bunların hangisi kapalı şimdi?

https://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye%27deki_sendikalar_listesi

Firmalar ozellestiriliyor. Yeni sahibi de gelince eski iscileri isten cikartiyor. Yenilerini aliyor ve baski kuruyor kimse sendikaya uye olamiyor. Daha sonra taseron olayi var. Sendikanin ssini soyle isten atarlar seni. Fiziki olarak degil fonksiyonel olarak kapanma var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Befega19

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Akp'ye oy verenler takım tutar gibi parti tuttukları için tabii ki doğaldır düşünmeden oy vermeleri. Oy verirken, ülkenin haline bakan yok, tablo tozpembe

Peh diyene bak. MHP'liler Alparslan Türkeş için oy veriyor hala CHP'lilerde Atatürk'ün partisi olduğu için oy veriyorlar. İkiside öldü ve hala futbol takımı gibi inanıp oy veren kesim bu ikisi değil ama kurucuları hala yaşayan AKP'liler öyle mi ? Peki tamam.

Mutlaka öyle olanlar da vardır ama, büyük kısmı akpnin ülkeye ne hale getirdiğini ve nasıl sürekli kendilerine yonttuklarını görüp, ona göre oy kullanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Sanki diğer partiler iktidar olsa ülke cennet olacak.
    Bir kaç ayda ülke maaş veremeyecek hale gelir, yiyecek ekmek bulamazsınız. Ve şu çözüm sürecinin sürdüğü 3 yılda gelmeyen şehitler bir başka parti iktidarında belki de binlerce olacaktı. Bundan sonra da ak partisiz bir iktidarda terör yüz misli azacaktır.

yazılarını görüyordum da bu kadar saçmasını ilk defa gördm bastım blocku
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

quote:

quote:

akpye hayatı boyunca hiç oy vermemiş vermeyide düşünmemiş biriyim. hatta hayatımda birkere oy attım sadece oda mhpden bi akraba büyükşehir belediye başkanı adayı olmuştu gelip oy istemişti kıramamıştım.
    herşey iyi güzelde. asgari ücrete ve emekliye zam isteme olayını anlamıyorum. ülkede zaten yeterince işsiz var millet asgari ücrete tamah ediyor. yetmese beğenmeseler çalışmazlardı. bende asgari ücrete çalıştım zamanında beğenmedim yetmiyodu çıktım. şuan kendi işimi yapıyorum bana kimse yardım etmedi bende 0 dan başladım. şuan işçi çalıştırıyorum.
    yöneticiler asgari ücrete zam yaparsa insanlar boş boş çalışmaya devam eder. bu ülkeyi işçi değil emekli değil girişimci kurtaracaktır. girişimciye destek olunmalıdır. ben çok büyük sıkıntılar çektim hala uğraşıyorum. eğer arkamda destek olsa neler neler yapardım.
    bu yüzden şu asgari ücrete emekliye zam yapma vaatleri veren partilere asla oy vermem.

kardeşim asgari ücretin enflasyona göre bi oranı olması lazım anlatabiliyormuyum ? Şuanda ölçülen enflasyon ile normal enflasyonun arasında dağlar kadar fark var. Bunu düşünmek bu kadar mı zor ?

asıl düşünmeyen sizsiniz. işçiye hak ettiği değeri vermeyen asıl sorumlu devlet değil iş verendir. eğer iş veren işçi bulamazsa mecburen zam yapar zaten. ama şuanki piyasa böyle bi yoksunluk durumu söz konusu bile değil. çok rahat işçi bulabiliyosun daha ucuza çalışan varken kimse zam yapmaz. devlet belki vergi indirimi yapabilir ona karışmam ama asgari ücrete zam yapmak bu ülkeye zarardan başka birşey getirmez.
    ek olarak ne olursa olsun haklı değillerde haklı olsalar bile asgari ücretliyi emekliyi düşünüpte girişimciyi ağzına almayan bi yönetimi desteklemem.

Hocam sen olmuşsun patron, kapitalist sistemin başına geçmişsin yani, tabii ki de asgari ücretin 1500 tl olmasını istemezsin...

Nasıl yüksek kar edeceksin değil mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

düşündüğünü zannetmiş

cümle kuramayınca hakaret! anladığınız başka bişey yok...

düşünemiyorsun demek hakaret değil. Az araştırsan sorgularsan düşünmeye başlarsın

Söyle bakalım o zaman hangisine verelim sence...

bu tarz işler artık dünyanın her yerinde özel şirketin elinde.almanya amerika hangisinde gördün su elektrik yada yol yapımını devlet yapsın?hepsi özel şirketlere veriliyor.aramızdaki tek fark orada bir mantalite gelişmiş 1 koyup 10 alma derdinde değil insanlar işçilerine de düzgün maaş verip çalıştırıyorlar.bizde sgk asgari ücretten yatırayım şu vergiden şu kadar kaçırayım hep hinliğin peşindeyiz.nerden kısarsam daha çok kazanırım.devamlı söyledim ama sanırım anlaşılmıyor.bu problemlerin çözümünü sadece devletten beklemeyeceğiz biraz da biz elimizi taşın altına koyacağız.bak çok basit bir örnek veriyorum devamlı.se işçiin maaşını asgari ücretten yatırırsan işçin de emekli olunca 800-900 lira alır.ama 3000 bin lra alan elemanının sgksını 3000 lira üzerinden gösterirsen 2000-2500 liradan aşağı emekli maaşı olmaz.gayette yeterli gelir bu şimdi devletin suçu mu?hep demiyormuyuz almanlar şu kadar emekli maaşı alıyor ingilizler emekli maaşı ile kralar gibi tatil yapıyor.çünkü adam primini yatırırken ne maaş alıyorsa ona göre yatırıyor.devlet havadan paramı verecek insanlara?ne kadar prim ödersen ona göre alırsın karşılığında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 14 Ağustos 2015; 15:06:20 >

• quote:

bu tarz işler artık dünyanın her yerinde özel şirketin elinde.almanya amerika hangisinde gördün su elektrik yada yol yapımını devlet yapsın?hepsi özel şirketlere veriliyor.aramızdaki tek fark orada bir mantalite gelişmiş 1 koyup 10 alma derdinde değil insanlar işçilerine de düzgün maaş verip çalıştırıyorlar.bizde sgk asgari ücretten yatırayım şu vergiden şu kadar kaçırayım hep hinliğin peşindeyiz.nerden kısarsam daha çok kazanırım.devamlı söyledim ama sanırım anlaşılmıyor.bu problemlerin çözümünü sadece devletten beklemeyeceğiz biraz da biz elimizi taşın altına koyacağız.bak çok basit bir örnek veriyorum devamlı.se işçiin maaşını asgari ücretten yatırırsan işçin de emekli olunca 800-900 lira alır.ama 3000 bin lra alan elemanının sgksını 3000 lira üzerinden gösterirsen 2000-2500 liradan aşağı emekli maaşı olmaz.gayette yeterli gelir bu şimdi devletin suçu mu?hep demiyormuyuz almanlar şu kadar emekli maaşı alıyor ingilizler emekli maaşı ile kralar gibi tatil yapıyor.çünkü adam primini yatırırken ne maaş alıyorsa ona göre yatırıyor.devlet havadan paramı verecek insanlara?ne kadar prim ödersen ona göre alırsın karşılığında

Arkadasim sen anlamiyorsun heralde? İsci sesini cikartamiyor. Adamin bakmakla yukumlu ailesi var isten cikarmakla tehdit ediyorlar, oyle kolay mi benim maasimi yuksek goster demek. İssahibi de vuruyor kirbaci. Devletin duzeltmesi lazim tabi kim duzeltecek. Umarim bir taseron firmanin eline dusersin de anlarsin bu insanlara ne buyuk bir iskence ettigini.

.ben insanlar işverende bitiyor birazda diyorum adam çıkmış işçi sesini çıkaramıyor diyor.devlet nasıl düzeltecek insanları psikoloğamı gönderecek iyi insan olsunlar diye?kanun desen var işte dünyadaki kanunların hepsi fazlasıyla sende de var.ama işveren hep hinliğinde işin ordan nasıl nasıl kaçsam onu nasıl kaçırsam derdinde.ne yapacaksın bu adama?vergileri denetimi artırsan bu sefer kapatıyorum yapmıyorum diye tehdit ediyor.insanlar zorla fabrikamı açtıracağız nasıl bir çözümün var onu söyle o zaman?
    hay allah ya.arkadaşım tamam.sensin
  • quote:

.ben insanlar işverende bitiyor birazda diyorum adam çıkmış işçi sesini çıkaramıyor diyor.devlet nasıl düzeltecek insanları psikoloğamı gönderecek iyi insan olsunlar diye?kanun desen var işte dünyadaki kanunların hepsi fazlasıyla sende de var.ama işveren hep hinliğinde işin ordan nasıl nasıl kaçsam onu nasıl kaçırsam derdinde.ne yapacaksın bu adama?vergileri denetimi artırsan bu sefer kapatıyorum yapmıyorum diye tehdit ediyor.insanlar zorla fabrikamı açtıracağız nasıl bir çözümün var onu söyle o zaman?
    hay allah ya.arkadaşım tamam.sensin

Cok basit denetleme yapacaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: vlknka

quote:

quote:

quote:

akpye hayatı boyunca hiç oy vermemiş vermeyide düşünmemiş biriyim. hatta hayatımda birkere oy attım sadece oda mhpden bi akraba büyükşehir belediye başkanı adayı olmuştu gelip oy istemişti kıramamıştım.
    herşey iyi güzelde. asgari ücrete ve emekliye zam isteme olayını anlamıyorum. ülkede zaten yeterince işsiz var millet asgari ücrete tamah ediyor. yetmese beğenmeseler çalışmazlardı. bende asgari ücrete çalıştım zamanında beğenmedim yetmiyodu çıktım. şuan kendi işimi yapıyorum bana kimse yardım etmedi bende 0 dan başladım. şuan işçi çalıştırıyorum.
    yöneticiler asgari ücrete zam yaparsa insanlar boş boş çalışmaya devam eder. bu ülkeyi işçi değil emekli değil girişimci kurtaracaktır. girişimciye destek olunmalıdır. ben çok büyük sıkıntılar çektim hala uğraşıyorum. eğer arkamda destek olsa neler neler yapardım.
    bu yüzden şu asgari ücrete emekliye zam yapma vaatleri veren partilere asla oy vermem.

kardeşim asgari ücretin enflasyona göre bi oranı olması lazım anlatabiliyormuyum ? Şuanda ölçülen enflasyon ile normal enflasyonun arasında dağlar kadar fark var. Bunu düşünmek bu kadar mı zor ?

asıl düşünmeyen sizsiniz. işçiye hak ettiği değeri vermeyen asıl sorumlu devlet değil iş verendir. eğer iş veren işçi bulamazsa mecburen zam yapar zaten. ama şuanki piyasa böyle bi yoksunluk durumu söz konusu bile değil. çok rahat işçi bulabiliyosun daha ucuza çalışan varken kimse zam yapmaz. devlet belki vergi indirimi yapabilir ona karışmam ama asgari ücrete zam yapmak bu ülkeye zarardan başka birşey getirmez.
    ek olarak ne olursa olsun haklı değillerde haklı olsalar bile asgari ücretliyi emekliyi düşünüpte girişimciyi ağzına almayan bi yönetimi desteklemem.

Hocam sen olmuşsun patron, kapitalist sistemin başına geçmişsin yani, tabii ki de asgari ücretin 1500 tl olmasını istemezsin...

Nasıl yüksek kar edeceksin değil mi

herhangibi yere bi işçi alımı için ilan verin örneğin gazete.deneyin görün o telefonun susmadığını kendi gözlerinizle göreceksiniz. yetiyorki insanlar asgari ücrete çalışmaya razı.
    asgari ücret yetmemeliki insanlar düşünmeli fikir ürün veya hizmet üretmeli "kendim birşeyler yapmalıyım" demeli piyasada rekabet olmalı. devlet bu insanları yani girişimcileri desteklemeli. insanlar işçi değil üreten olmalı.
    geriye az sayıda işçi kaldığında işçinin değeri kendiliğinden artacaktır. çünkü insanlar işçi arayıp bulamayacaktır. işçilerin yerini daha iyi maaş alan daha iyi şartlarda çalışan işçiler veya makineler alacaktır. çevrenizde gençlerden kaç insan var kendi başına birşeyler yapmaya cesaret edebilen veya en azından düşünen ? herkes okuyarak veya okumayarak bi işe girme derdinde. eşek olana semer vuran çok olur. kusura bakmayın bende vururum. insan kendinisini düşünmezse onu kimse düşünmez beni düşünen olmamıştı.

• 13 yıldan beri en azından ne olduklarini biliyoruz. Ben halimden memnunmuşum bunu 7 Hazirandan sonra anladım. Bunlardan hicbir sey olmaz. Erken secimde oyum AKP'ye.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.