Şimdi Ara

Akpye oy verirken tekrar düşünün.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
227
Cevap
1
Favori
3.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bayanlar şu bir gerçek ki akpnin amacı koalisyon değildi. Akpnin tek amacı hala cumhurbaşkanı adı altında olan ,yeminini anında bozan erdoğanı dinlemek. Bakın akpnin kesinlikle kabul etmediği şeylere bi bakalım.

17-25 yolsuzluk olaylarının araştırılması.

Bunu etmez edemez çünkü bunlar gerçek. Bu ülkede yeri geldi yanlışlık yapıldı, gazi sayılmıyorsunuz parayı geri verin dendi, yeri geldi siz engelli değilsiniz parayı geri verin dendi, yolsuzluk yapanların parası ise faizi ile geri ödendi.Ergenekon zamanında siz o paralel savcı dediğiniz adamlara '' böyle savcılar olduğu sürece hiç kimseden korkmayız '' dememişmiydiniz ? Hayır savcılar kandırdı sizi , esad kandırdı , fettullah gülen kandırdı. Bune kardeş her para verene kanıyormusun sen ? Hayır savcıları değiştirdin kendi adamlarını koydun hala neyden korkuyorsun ?

Emekli ve asgari ücretin arttırılması.

Bunu da etmez. Çünkü bu halka böyle bi para verdiğin an halk kendi kendine sorar. Madem böyle bi ekonomi vardı neden bu kadar yıl süründük diye. Bu da akpyi olumsuz etkiler. Yeri gelince ilk 10 ekonomi olma yolunda ilerliyoruz diyen davutoğlu, kendi halkına asgari ücreti 1500 lirayı yani yaklaşık olarak 535 doları fazla görüyor. Bizim halk zaten avrupa batmış diyip kendi aralarında kendini kandırıyorlar. Akpnin zengin olmayan bir yandaşını gösterirmisiniz bana ? Sırf ihale versin diye müteahhitlik akp zamanında yüzde kaç artmış bakarmısınız bi ? Adamların kendi kanalında yolsuzluk yapıldığı söylendiği halde hala bazı akp yandaşları '' çalarken gördün mü ordamıydın ? '' diyebiliyor bana. Gel de bu insanlarla siyaset konuş. Lütfen gerçekleri görelim arkadaşlar.

22 milyar dolar olan imf borcu 0 olurken,137 milyar dolar olan dış borç 400 milyar dolar oldu. Ama akp çıkıp hep imf borcumuzu ödedik dedi.

Benzinde %70 vergi alınıyor.
    Arabalarda %150 ye varan vergi alınıyor. Sonra demeyin bu devlet niye araba üretmiyor diye.
    Telefonlarda %50 ye varan vergi alınıcak.
    Yurtdışından gelen telefonlara imei kaydı 600 lira olması planlanıyor.
    Dünyanın en pahalı eti bizde. Neredeyse avrupada en düşük asgari ücret bizdeyken , en pahalı et de bizde. Avrupalılar senede 100 kilo ortalama et yerken, biz sadece 3 kilo yiyoruz.

şu videolara bakın ve insanların para için neler yaptıklarını görün.

Niran ünsal'da işini garantiliyince kapandı zaten. Tuğçe Kazaz gibi işte. Dini alet etmekte üstlerine yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 14 Ağustos 2015; 9:31:22 >

• düşündüğümüz için oy veriyoruz zaten.seçilmiş insanlar değilsiniz hiçbiriniz vazgeçin bu hayalden artık.
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    yaşlı bir amcadan bahsediyoruz.farklı bir dünyada yaşıyor onlar ak partili de olsa chplide olsa farketmeyecek.
  • Yıl 2015,ilkerinanç a laf anlatmaya çalışıyorsunuz.Yapmayın,elinize kolunuza yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

yaşlı bir amcadan bahsediyoruz.farklı bir dünyada yaşıyor onlar ak partili de olsa chplide olsa farketmeyecek.

ne farkeder kardeş 20 yaşındakilerle konuşuyorum onlarda '' yolsuzluk yapılırken gördünmü , çalarken gördünmü '' diyorlar.
    gördünmü?
    benim bir teorim var.kimin hangi konuda bir kompleksi varsa bilinçaltı onu çok dile getiriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanki diğer partiler iktidar olsa ülke cennet olacak.
    Bir kaç ayda ülke maaş veremeyecek hale gelir, yiyecek ekmek bulamazsınız. Ve şu çözüm sürecinin sürdüğü 3 yılda gelmeyen şehitler bir başka parti iktidarında belki de binlerce olacaktı. Bundan sonra da ak partisiz bir iktidarda terör yüz misli azacaktır.
  • quote:

benim bir teorim var.kimin hangi konuda bir kompleksi varsa bilinçaltı onu çok dile getiriyor.

Adı üstünde teori

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hı hı.evet adı üstünde teori.evrim teorisi mesela.adı üstüne teori.

bak nasıl itiraz edecekler şimdi seyrediyoruz hep birlikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Sanki diğer partiler iktidar olsa ülke cennet olacak.
    Bir kaç ayda ülke maaş veremeyecek hale gelir, yiyecek ekmek bulamazsınız. Ve şu çözüm sürecinin sürdüğü 3 yılda gelmeyen şehitler bir başka parti iktidarında belki de binlerce olacaktı. Bundan sonra da ak partisiz bir iktidarda terör yüz misli azacaktır.

Yav neden ekmek bulamayalım ? Akp kendi cebinden mi karşılıyor maaşları ? Bülent arınç kendisi dedi israf olmasa vergi almazdık diye. Yani daha iyi bir şekilde yaşıyacağımız kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Sanki diğer partiler iktidar olsa ülke cennet olacak.

Yav neden ekmek bulamayalım ? Akp kendi cebinden mi karşılıyor maaşları ? Bülent arınç kendisi dedi israf olmasa vergi almazdık diye. Yani daha iyi bir şekilde yaşıyacağımız kesin

Ben de daha kötü yaşayacağımız kesin diyorum. Yani farklı düşünüyoruz, o nedenle farklı oy tercihlerimiz var. SEçim bu nedenle yapılıyor. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.

• akpye hayatı boyunca hiç oy vermemiş vermeyide düşünmemiş biriyim. hatta hayatımda birkere oy attım sadece oda mhpden bi akraba büyükşehir belediye başkanı adayı olmuştu gelip oy istemişti kıramamıştım.
    herşey iyi güzelde. asgari ücrete ve emekliye zam isteme olayını anlamıyorum. ülkede zaten yeterince işsiz var millet asgari ücrete tamah ediyor. yetmese beğenmeseler çalışmazlardı. bende asgari ücrete çalıştım zamanında beğenmedim yetmiyodu çıktım. şuan kendi işimi yapıyorum bana kimse yardım etmedi bende 0 dan başladım. şuan işçi çalıştırıyorum.
    yöneticiler asgari ücrete zam yaparsa insanlar boş boş çalışmaya devam eder. bu ülkeyi işçi değil emekli değil girişimci kurtaracaktır. girişimciye destek olunmalıdır. ben çok büyük sıkıntılar çektim hala uğraşıyorum. eğer arkamda destek olsa neler neler yapardım.
    bu yüzden şu asgari ücrete emekliye zam yapma vaatleri veren partilere asla oy vermem.

• Sizlerin IQ kaç acaba

• asgari ücret ve emekli maaşı olayı karışık biraz.primleri asgari ücrete göre yatırılmasını kabul edip emekli maaşının yüksek olmasını beklemek saçmalık.önce kendi hakkını arayacaksın.memur emeklileri 2000-2500 hatta daha yüksek maaşlar alıyor.keza normal çalışırken aldıkları maaşlar da böyle.devlet kendi işçisini mağdur etmiyor burada özel sektörde fedakarlık yaplmalı.asgari ücretin 900 lira olması ile 3000 lira olmasının devlet açısından hiçbir götürüsü yok aksine alacağı vergi ssk primi vs hesaplandığında işine bile gelir fazla olması.asgari ücretin yüksek olmaması konusunda ısrar edenler o gezide bilmemnerde sizin yanınızdaymış ayağı yapanlar.asgari ücret 3000 lira olursa adı üstüne asgari ücret yani vasıfsız işçinin alacağı para.vasıfsız işçiye 3000 lira verirse vasıflısına çok daha fazlasını vermesi gerekecek bu da işlerine gelmiyor.yabancı ülkelerdeki bilinç bizde yokki sen çıkar asgari ücreti 3000 lira yaptım işverenler işinize geliyorsa ben dedim öyle olacak dersin adam çıkar ben bu vergiyi ssk primini maaşı ödeyemiyorum kapatıyorum fabrikayı der hep beraber oturuz.ne diceksinki yok kardeşim sen zorla çalıştıracaksın bu fabrikayı mı diyeceksin?zaten ev alıp bankaya yatırsa birikim yapacak parası var.senelerce üretim niye cazip olmadı?adam parasını yatırıyordu 1 milyon atıyorum 1 sene sonra o 1 milyon sana 1.600.000-1.700.000 olmuş bu adam niye yatırım yapsın?yüksek enflasyondan oldu bunlar hep olan gene işçiye olur işsiz kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 14 Ağustos 2015; 11:09:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

akpye hayatı boyunca hiç oy vermemiş vermeyide düşünmemiş biriyim. hatta hayatımda birkere oy attım sadece oda mhpden bi akraba büyükşehir belediye başkanı adayı olmuştu gelip oy istemişti kıramamıştım.
    herşey iyi güzelde. asgari ücrete ve emekliye zam isteme olayını anlamıyorum. ülkede zaten yeterince işsiz var millet asgari ücrete tamah ediyor. yetmese beğenmeseler çalışmazlardı. bende asgari ücrete çalıştım zamanında beğenmedim yetmiyodu çıktım. şuan kendi işimi yapıyorum bana kimse yardım etmedi bende 0 dan başladım. şuan işçi çalıştırıyorum.
    yöneticiler asgari ücrete zam yaparsa insanlar boş boş çalışmaya devam eder. bu ülkeyi işçi değil emekli değil girişimci kurtaracaktır. girişimciye destek olunmalıdır. ben çok büyük sıkıntılar çektim hala uğraşıyorum. eğer arkamda destek olsa neler neler yapardım.
    bu yüzden şu asgari ücrete emekliye zam yapma vaatleri veren partilere asla oy vermem.

kardeşim asgari ücretin enflasyona göre bi oranı olması lazım anlatabiliyormuyum ? Şuanda ölçülen enflasyon ile normal enflasyonun arasında dağlar kadar fark var. Bunu düşünmek bu kadar mı zor ?

• quote:

quote:

akpye hayatı boyunca hiç oy vermemiş vermeyide düşünmemiş biriyim. hatta hayatımda birkere oy attım sadece oda mhpden bi akraba büyükşehir belediye başkanı adayı olmuştu gelip oy istemişti kıramamıştım.

kardeşim asgari ücretin enflasyona göre bi oranı olması lazım anlatabiliyormuyum ? Şuanda ölçülen enflasyon ile normal enflasyonun arasında dağlar kadar fark var. Bunu düşünmek bu kadar mı zor ?

asıl düşünmeyen sizsiniz. işçiye hak ettiği değeri vermeyen asıl sorumlu devlet değil iş verendir. eğer iş veren işçi bulamazsa mecburen zam yapar zaten. ama şuanki piyasa böyle bi yoksunluk durumu söz konusu bile değil. çok rahat işçi bulabiliyosun daha ucuza çalışan varken kimse zam yapmaz. devlet belki vergi indirimi yapabilir ona karışmam ama asgari ücrete zam yapmak bu ülkeye zarardan başka birşey getirmez.
    ek olarak ne olursa olsun haklı değillerde haklı olsalar bile asgari ücretliyi emekliyi düşünüpte girişimciyi ağzına almayan bi yönetimi desteklemem.

• quote:

düşündüğümüz için oy veriyoruz zaten.seçilmiş insanlar değilsiniz hiçbiriniz vazgeçin bu hayalden artık.

Biz degil de siz secmecesiniz, sizi hal'e görürsek tedarikci batar

• fluox kullanıcısına yanıt
    evet bizi götürünce batar sizden lazım onlara...
  • quote:

quote:

quote:

asıl düşünmeyen sizsiniz. işçiye hak ettiği değeri vermeyen asıl sorumlu devlet değil iş verendir. eğer iş veren işçi bulamazsa mecburen zam yapar zaten. ama şuanki piyasa böyle bi yoksunluk durumu söz konusu bile değil. çok rahat işçi bulabiliyosun daha ucuza çalışan varken kimse zam yapmaz. devlet belki vergi indirimi yapabilir ona karışmam ama asgari ücrete zam yapmak bu ülkeye zarardan başka birşey getirmez.
    ek olarak ne olursa olsun haklı değillerde haklı olsalar bile asgari ücretliyi emekliyi düşünüpte girişimciyi ağzına almayan bi yönetimi desteklemem.

peki kardeşim seninde mezarda emekli olduğun günler gelecek 800 900 lira emekli maaşı aldığın günler gelecek. Şuan 2 milyon suriyeli var türkiyede. Tabi ki çok rahat işçi bulunur. Acaba bu kimin suçu

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.