|
|
Akp li Erbaa belediyesi (Temsili)
![]() |
Adam 6.700 TL lik kdv ödemiş ülke ekonomisine katkı yapmış
|
Birazdan aktrollün biri gelir şikayet eder kapattırır, duyulsun istemiyorlar bunları.
Bir kap çorbayı 100 kişi içti ümmet liderleri falan de ![]() |
Haramzadeler
|
O zaman normal yani?
|
Tosun venezüellaya giderken adama hayret ediyordum nasıl bu kadar dolandırdı düye daha iki günde anadoludan saçılan rakkamları görünce,adam az kotarmış...
|
benim pederin 4 senede kazanamadığını adamlar sofrada yemiş
|
CHP farklımi ? Hepsi aynı bokun laciverti. Onlar yer siz kavga edersiniz.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İroniMan -- 5 Nisan 2019; 17:20:38 > |
Z170 SİSTEM KURULUM AŞAMASINDA.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162) |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
-erdemli adamın yolu,bencillerin insafsızlıkları ve kötü insanların zulmüyle sarmalanmıştır ancak merhamet ve iyi niyet adına karanlıklar vadinde zayıf olana rehberlik eden kişi kutsanmıştır çünkü kardeşinin gerçek hamisi ve kayıp çocukların kurtarıcısıdır o ,kardeşlerimi zehirlemeye ve yok etmeye çalışanlardan intikamımı mutlaka alacak ve onları büyük bir öfke ve güçle vuracağım ,senden intikam almaya geldiğimde adımın tanrı olduğunu anlayacaksın.
|
|
-erdemli adamın yolu,bencillerin insafsızlıkları ve kötü insanların zulmüyle sarmalanmıştır ancak merhamet ve iyi niyet adına karanlıklar vadinde zayıf olana rehberlik eden kişi kutsanmıştır çünkü kardeşinin gerçek hamisi ve kayıp çocukların kurtarıcısıdır o ,kardeşlerimi zehirlemeye ve yok etmeye çalışanlardan intikamımı mutlaka alacak ve onları büyük bir öfke ve güçle vuracağım ,senden intikam almaya geldiğimde adımın tanrı olduğunu anlayacaksın.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
MSI B350M MORTAR | Ryzen 1700 | Asus GTX 1060 6G | GSKILL RipjawsX 8GBx4 32GB 3200Mhz | SEAGATE 1TB HDD | PNY 1TB SSD | ZALMAN ZM500-LX | DEEPCOOL SMARTER-LED | VIEWSONIC VA2261
|