Bu kaçıncı artık? ![]() “Atatürk posterini ters asan AKP'li Çayırova Belediyesi: “CHP zihniyeti posterin düzeltilmesi konusunda uyarmak yerine algı oluşturdu”” https://twitter.com/Haber/status/1431516818456420355?s=19< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akpli belediyeden ATATÜRK'E saygısızlık

-
-
Ataturk'e saygisizligi bugun orgutculeri partiye topliyarak en fazla chp yapmaktadir
-
Yine suçlu Chp
-
quote:
Orijinalden alıntı: X_S!nS!Ataturk'e saygisizligi bugun orgutculeri partiye topliyarak en fazla chp yapmaktadir
Senin Atatürke gram saygın olsaydı, şu olayı chpye bağlayacağına önce bunu yapanları kınardın.
-
Bu kalitesizlik elbette gidecek-bitecek , derste almıyorlar ortadoğu'da yaşananları görüp.
-
Bu terslikde bir iş var 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4020D9D24 -- 28 Ağustos 2021; 14:28:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CemSenin Atatürke gram saygın olsaydı, şu olayı chpye bağlayacağına önce bunu yapanları kınardın.
Alıntıları GösterKonunun benimle ne alakasi var ? Canan Kaftancioglunu partiye mi benmi aldim ?
-
Siradan seyler icin konu acmayin artik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: X_S!nS!Konunun benimle ne alakasi var ? Canan Kaftancioglunu partiye mi benmi aldim ?
Alıntıları GösterHala olayı kınamak yerine sağa sola çekmenden belli değilmi, direk olarak sana söylüyorum, önce kendine bak, Atatürk'e en ufak saygın yok senin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: X_S!nS!
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterSeni şikayet ettim, sizin gibi Atatürk düşmanlarının forumdan uzaklaştırılması için, umarım bir gün bu ülkeden de uzaklaştırılırsınız. Benim Atatürk düşmanlarıyla münasebetim olmaz, buyüzden blokluyorum.
-
Ben Ataturk dusmani degilim aksine Ataturk'un sahte dindar, yobazlari bu millettin yakasindan kurtardigi icin kendisinede hayranligim vardir
Bu model konularda millet icinde ki narsistligi nasilda kolaylik cikartiyor tekrar tekrar goruyoruz
-
Yağmur yağsa CHP …
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
akp siyaseti nedir?
bu soruya cevap: "kendi yaptığı yanlışlarda chp'yi suçlamaktır" olacak. nokta net. bu millet bunu bile göremiyorsa, ne denir başka, bilemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: X_S!nS!Konunun benimle ne alakasi var ? Canan Kaftancioglunu partiye mi benmi aldim ?
Alıntıları GösterKonuş bakalım delikanlı, Atatürk hakkında her türlü yalanı iftirayı söyleyen "keşke yunan galip gelseydi" diyen fesli delinin cenazesine de Canan mı gitti?
-
quote:
Orijinalden alıntı: The ImpKonuş bakalım delikanlı, Atatürk hakkında her türlü yalanı iftirayı söyleyen "keşke yunan galip gelseydi" diyen fesli delinin cenazesine de Canan mı gitti?
Alıntıları GösterAtaturku sevmiyen herkesin ben vatan dusmani oldugunu dusunmuyorum ama orgute destek veren ve politik ortamda orgutun cikarlarini savunan herkes vatan hainidir dersek raporlu bir adami canan ile kiyaslamak ne kadar mantikli acaba ?
Ayrica simdi raporlunun konumuzla ne alakasi var ? Ben bu adami hic bir yerde savunmadim ! Trabzon uzerinden baglanti kurmaya calisiyorsan bu kafayla Kayseri sporu galatasaray ile karistirirsin haberin olsun !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_S!nS! -- 28 Ağustos 2021; 14:24:30 >
-
laf salatası ile , ülkemizi kuran kişiye hakaret edilebileceğini ima eden senin, ne düşündüğünün zerre önemi yoktur. 1923 öyle zorunuza gidiyor ki, ne yapacağınızı şaşırıp, 2023 vb. işlere kalkıştınız. ama yine çarşafa dolandınız. Atatürk düşmanlığı yapanın yatacak yeri yok!
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1234Rambo
laf salatası ile , ülkemizi kuran kişiye hakaret edilebileceğini ima eden senin, ne düşündüğünün zerre önemi yoktur. 1923 öyle zorunuza gidiyor ki, ne yapacağınızı şaşırıp, 2023 vb. işlere kalkıştınız. ama yine çarşafa dolandınız. Atatürk düşmanlığı yapanın yatacak yeri yok!Ataturke hakaret ederek iyi oy topliyan akp ve tayyip erdoganin bugun senelerdir bu ulkeyi nasil yonettigini hepimiz goruyoruz sayin narsist !
Ayrica ben Ataturk'e hakaret etmedim etmemde zira kendisinin daha o yillarda ne derece ileri goruslu oldugunu fark edenlerden biride benim !
Senin Atatürke gram saygın olsaydı, şu olayı chpye bağlayacağına önce bunu yapanları kınardın. |
Hala olayı kınamak yerine sağa sola çekmenden belli değilmi, direk olarak sana söylüyorum, önce kendine bak, Atatürk'e en ufak saygın yok senin. |
Seni şikayet ettim, sizin gibi Atatürk düşmanlarının forumdan uzaklaştırılması için, umarım bir gün bu ülkeden de uzaklaştırılırsınız. Benim Atatürk düşmanlarıyla münasebetim olmaz, buyüzden blokluyorum. |
Konuş bakalım delikanlı, Atatürk hakkında her türlü yalanı iftirayı söyleyen "keşke yunan galip gelseydi" diyen fesli delinin cenazesine de Canan mı gitti? |
Hayırdır oglum chp ye terörist diyecek kadar hukuksuz bir devlet te mi yaşıyorsun. Yazdiklarin sikiniyor sanma. Elbet hesabini yargi önünde soracagiz |
Ataturk'e saygisizligi bugun orgutculeri partiye topliyarak en fazla chp yapmaktadir |
Benzer içerikler
- columbia hangi ülkede ucuz
- google haritalar netleştirme
- grup seks
- iş kurmak istiyorum
- tv8 reklam saatleri
- redmi note 14 fiyat
- playstation 5 pro fiyat
- reeder samsun
- 5.5 g
- pes 21 türkçe spiker
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X