Şimdi Ara

Akparti geliyor ( chpnin gecmisi ) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.076
Cevap
16
Favori
38.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
444 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt
    http://hilelisecim2014.tumblr.com

Gir bak bakalım buraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

Akıl yaşta değil başta doğru küçük dostum ama siyaset sana fazla gelmiş.
    Eğitim bütçe falan diyorsun da.. Eğitim olsa sen Akp'ye oy verirmiydin?
    Bak "AKP çok fena düşüyor" konusuna veya bu konuya kimler eksileniyor, kimler artılanıyor?
    Kendi açtığın konuda bile sallanmıyorsun.
    Çünkü DH'nin eğitim seviyesi iyi durumda burada o komik yazılarınla kandıracağın çok kişi bulamazsın.
    Ülkede en çok AKP'li var ama gel gör ki DH gibi platformların zeka seviyesi diğer ortamlara göre yüksektir.
    Bu demek oluyor ki senin internette cahillerle dolu başka bir forum bulman gerek.
    Böylece mutlu olacağına inanıyorum.
    Kaç tane profesor AKP li var? Kaçı sanatçı birde bu şekilde düşün.
    Nerede ne yaptığını bilmeyen biri var AKP'li, nerede para için değerlerini satacak biri var AKP'li..

güzel demiş akıl yaşta değil başta diye, bunu mesajınızda da gördük
    Eğitim yok katılıyorum size, eğitim olsa size de insanları aşşağılamanın insanca olmadığını öğretirlerdi.
    Memlekette bu kadar bilim adamı,sanatçı, profesör CHP liydi yıllarca, uzaya götürdünüz bizi
    şuursuz son cümlenize söyleyecek sözüm yok zaten, terbiye küçük yaşlarda ediniliyor maalesef

Hakaret etmedim fikrimi söyledim, hırsıza hırsız, katile katil diyecek beyin var en azından. Chp konusuna ne diye girdiğini de anlamış değilim, insanın akıllı olması için uzaya birşey göndermesine gerek yok. O zaman sende işe yaramıyorsun sanki uzaydan yazıyor..

Bu kadar alıngansın madem değerlerimizi ayaklar altına alan insanlara, Atatürk'e küfür edenlere, hırsızlara alın, vatandaşını toma altında ezenlere, gaz sıkanlara, öldürenlere alın, ülkesini yabancılara satanlara....

Uzar böyle, boşa yazmayayım zaten anlayan 15 yılda anlardı..

• Gün gelecek sizin şuan söylediğiniz ''Geçmişte CHP şöyleydi böyleydi'' laflarının aynısı AKP ye söylenecek!
  • istanbul adliye sarayında şehit edilen savcıyı vuranlara terörist diyebildiniz mi? diyemediniz. çünkü aynı yoldasınız.

• Sizi en iyi anlatan video. Pis hirsizlar.

• Demişti zamanında.
  • Şu tip konular sağolsun, forumda yaklaşık 220 kişi blokladım. Ama blokladıkça yenileri geliyor, blokla blokla bitmiyorlar.

• Akplilerin alayı eğitimsiz cahil kişiler. Kimse kusura bakmasın. Bunu kendi vekiliniz dedi. Davutoğlu mitingte 2001'i eleştriyor. İktidarda kim vardı diyor. Kalabalık: akp diyor. Daha bunun örneği var. Meydanlarda asgari ücreti arttıracağı için diğer partileri eleştiriyor. Aysun Kayacı çok haklıymış.

Ayrıca Bahçeli ne güzel dedi. O dindar dediğiniz Rte, münafıktır. Haram ye, zimmetine para geçir, oğluna saltanat kur, ama dindar ol. Eline de Kuran'ı almış . Yazık günahtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN A. -- 8 Mayıs 2015; 12:33:29 >
  • hocam ak parti zaten 13 senden beri geliyor ama takım tutar gibi chp ve mhp yi tutan zihniyet bunu göremiyor o yüzden her konudan sonra akp ye laf atıyorlar fena kuyruk acıları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Terbiyesiz, ahlaksız ve şerefsizsin. Köyünde tarlasıyla ilgilenen vatandaşa zeka yoksunu diyecek kadar alçaksın.

öyle bir ayrım yapmamışki(Köyünde tarlasıyla ilgilenen vatandaş diye bir ifade yazmamış)
    niye çarpıtıyorsun olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 8 Mayıs 2015; 12:41:58 >
  • Bu ülkede iktidar olmak çok basit bir olay. Yapılması gereken tek şey her cuma camiye gitmek, her mitingde araya biz olmasak din elden gitmişti tarzında birşeyler serpiştirmek ve ayrıca zora geldi mi yine hemen dine başvurmak. Bundan sonra siz yalan söylesenizde dahi kendinizi savunmanıza gerek kalmıyor.

"Sayın" cumhurbaşkanımız Kabataş türbanlı bacıma şöyle yapıldı böyle yapıldı elimizde görüntüler var cuma günü yayınlayacağız (neden cumaysa artık) dediği günün üzerinden kaç cuma geçti ? Aynı şekilde camide içki içtiler ayakkabıyla girdiler dedi, cami imamı öyle birşey olmadı dediği için neden görev yeri değiştirildi ? Bunlar basit olaylar biz söz vardır at yalanı ... inanı hesabı olsa gerek.

Birde cemaat olayı var. Birbirleriyle sıkı fıkı olan devletin her kademesine bilerek isteyerek yerleştirilen cemaatten kişiler tek tek temizlenmeye başlandı. Artık her ne sebepten araları açıldıysa ülkeye dön diyen o çok iyi anlaşan kişiler birden cemaati neredeyse terör örgütü sayacak duruma geldiler.

Bu ülkede neredeyse bütün üst seviye askerleri içeri attılar "bunlar darbeci bunlar ülkeyi 20 yıl 30 yıl geriye götürmek istiyorlar vay efendim şöyle böylede TSK'yı hepsinden temizleyeceğiz" diyipte halkın gözünde darbe girişimini ortadan kaldırmış paşaların imajını yerle bir ettikten sonra "ya bizi kandırmışlar kusura bakmayın" tarzında bir açıklamayla tekrar serbest bırakılıyor.

Ha birde tabi Arınç vs Gökçek olayı var :) Ankarayı parsel parsel satan melih başkanımız (parsel parselden kasıtın biriside cemaat üniversitesi için verilen arazi) ile gözünden yaşlar eksik olmayan bülent arınç birden birbirlerine girdiler ki köpeklerin dostluğu önlerine kemik atılana kadardır sözünü doğrular nitelikte.

Davutoğlunun bizim notere gitmemize gerek yok demesi ve chpnin asgari ücret kaynağının sorulmasından sonra (halbu ki saraya harcanan paralar ve şuanda yıllık gideri hesaplandığında çokta zor olmasa gerek kaynak bulmak) sayın c.başkanız elinde kitap ile mitinglere çıkar olmuş. Notere gitmeye gerek duymayanlar yine din istismarlığına başlamışlar.

Birde şimdi akp reklamlarında hastahanelerde sıra beklenmiyor ambulans hemen geliyor deniyor. Evet o yüzdendir ki bu ülkede ölen çocuğunu sırtında taşıyan babalar gördük. Yine o yüzdendir ki sağlık bedava olduğundan çalışmayan ve okumayan kişiler insanın en doğal hakkı olan sağlıktan yararlanabilmek için her ay 40 lira ödemek zorunda kalıyor. Bu ülkede ölümler kader, geri kalan kötü şeylerin tek sebebi cehape veya cemaattir.

Bunlardan hepsini geçtim özgürlüğümüzü, bağımsızlığımızı şuanda italyanların ingilterenin vs. himayesi altında değilde kimseye bağlı olmadan yaşamamızı sağlayan dünyanın gelmiş geçmiş en büyük komutanlarından tüm dünyanın saygı duyduğu (adamlar bizden çok değer veriyor) Atamıza ayyaş diyebilecek cesareti kendisinde görebilen bir insana hala savunabilmek oy verebilmek akıl mantık alacak şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Soylu -- 8 Mayıs 2015; 12:55:44 >

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa soralım o zaman. Bana hitaben mi yazdı o alçak sözleri?
  • https://m.youtube.com/watch?v=8ItZOTYHxJU Hadi gösterin gücünüzü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saul Goodman

http://hilelisecim2014.tumblr.com

Gir bak bakalım buraya.

Belki de yalancı çobanın kaderidir.

Gir bak bakalım neden inanmıyor insanlar...

http://www.ensonhaber.com/avcilarda-sahte-oy-pusulalarini-yere-sactilar-2014-08-10.html

• quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Arkadaşa soralım o zaman. Bana hitaben mi yazdı o alçak sözleri?

son sayfadan daldım konuya .bilemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.