Şimdi Ara

AKP VE CHP Lİ VEKİLLER TERÖRİST CENAZESİNDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hepsini siyasi görüşlerimi bir kenara bırakıp eleştirebilirim ,benim gözümde su asagıdakı zatların birbirinden farkı yok ,hepside aynı.Özellikle forumun bu bölümündeki bazı grupların her olay sonrası gündem degiştirmek için ;"o vekil sunu yaptı," falanca sunu söyledi" diye gündem sapıtmasınlar,azıcık samimi iseniz su asagıdakılerin hepsini ayırmaksızın eleştirirsiniz ,hadi bakalım ne kadar dürüst ne kadar Vatanseversiniz görelim!!

AKP'li Galip Ensarioğlu, öldürülen bir YPG'li teröristin Diyarbakır'daki taziyesine katıldı.

cehape li ilgezdi de katılmıs

Bunlar söyle demiş

akit tv de pkk ile söyleşi yapılmış

''PKK terör örgütü değil'' diyen AK Partili vekil Orhan Miroğlu

cehapeli tanrıkulu pkk yandası kanala konuk olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seylem -- 14 Mart 2016; 18:57:33 >

• Abi zaten biri çözüm süreci denen bugün Türkiyenin bu hale gelmesine yol açan ihanet sürecinin bir numaralı aktörü olan Akp, diğeri ise genel başkan yardımcısı pkklı olan kcknın avukatlığını yapan, milletvekilleri apo bayrağı altında yürüyen pkknın şehirdeki sözde barış eylemlerine koşa koşa giden chp.

Al birini vur ötekine
  • Bundan sonra bu tür konuların hepsinde ilk mesajı paylasacagım ve hepsinin eleştirilmesini isteyecegim bakalım ne kadar gercek vatansever varmıs görecegiz hep birlikte
  • Ak partili vekiller hdp milletvekili terörist cenazesine katılti diye ortalığı birbirine kattılar ama aynı şeyi seçim zamanında kendi milletvekilleri yaptı niye ona birşey demediler? Hepsi bizi kandırıyor zaten düzgün olan adamın siyaset ile işi olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte diyorum anlatamıyorum. Adama partiler vatandan önemli değil. Kemalmiş, Bahçeli bu adamları boşver. Adam kalkmış bana kemalin resmini atıyor. Saraya yine tapıyor.

Bu ülkede muhalifler Kemal'den Bahçeliden vatan uğruna vazgeçer. Ama sorun saray soytarılarında. Adamlar vatanı satar gider yine saraya taparlar.

• Hadiii nerdesiniz yaaa!!İki satır yazın suraya ,neoldu esiyordunuz gürlüyordunuz?? vay yavrum vayyy ,anca zaten bir tarafı görürsünüz ,kendinizden biri oldumu susarsınız.İşte sizin vatanseverliginiz bu kadar
  • Ben 550 sini de öldürmek istiyorum hacı uyar mı? Ülke kurtulur vallahi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abdullah gül akp yi hedef aldi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

Bu ülke kürtlerden tamamen temizlenmedikçe düzene giremez

bu kafayla nasıl hayatta kalabildin sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leydi99

quote:

yalan mi diyor bilader adam??? bombayi cerkez laz tatar patlatmiyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  AKP VE CHP Lİ VEKİLLER TERÖRİST CENAZESİNDE

Terorle mucadelede ornek alıncak ulkeyız
  • Sorun bizde. Halk olarak bir parti kuramıyoruz ki. Elin kuklaları yok din sömürüsü osmanlı gazı bir diğeri atatürk sömürüsü yaparak oy toplayıp bizi yönetiyor. Kendi kendimizi yönetme vakti geldi geçiyor.

• Valla ben artik 3 partinin danışıklı dövüş yaptığına inanmaya başladım artık.
    Amaç parti tabanını iyice ayrıştırmak birbirine düşman etmek sanırım bunuda başarıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimbilmez -- 14 Mart 2016; 22:02:26 >
  • Dinsizin hakkından imansız gelir misali MHPiı destekleyin!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba akp li vekilin o taziyeye gitmesinden 1 sene geçti üzerinden ve şimdi hiç bir akp milletvekili teröristlerle bir olmuyor hepsi bir fikir oluyorlar aynı şeyi chp için söylemek mümkün mü yöneticisinden tut partinin en ücra yerine kadar pkk sevici dolmuş hala daha pkk sevicilik yapıyorlar hdp gibi.

- parti tutmuyorum bilen bilir beni doğrular bunlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: leydi99

quote:

En azından hayatta kalacak bir kafam var, ya sen?

• Dikkat ettimde belli birkac adam konuya hiç ugramıyor ,onlar nezaman terör konusu acıp milliyetcilik ayaklarına yatarlar ,bende bunları paylasacagım bakalım nasıl oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asabi Adam

Merhaba akp li vekilin o taziyeye gitmesinden 1 sene geçti üzerinden ve şimdi hiç bir akp milletvekili teröristlerle bir olmuyor hepsi bir fikir oluyorlar aynı şeyi chp için söylemek mümkün mü yöneticisinden tut partinin en ücra yerine kadar pkk sevici dolmuş hala daha pkk sevicilik yapıyorlar hdp gibi.

Yav he he parti tutmuyon , daha iki gün önce akit tv de pkk lılar ile röportaj yaptılar.Akit inde neyin tarafında oldugunu bilmemezliğe yatma
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

quote:

Orijinalden alıntı: Asabi Adam

Merhaba akp li vekilin o taziyeye gitmesinden 1 sene geçti üzerinden ve şimdi hiç bir akp milletvekili teröristlerle bir olmuyor hepsi bir fikir oluyorlar aynı şeyi chp için söylemek mümkün mü yöneticisinden tut partinin en ücra yerine kadar pkk sevici dolmuş hala daha pkk sevicilik yapıyorlar hdp gibi.

Yav he he parti tutmuyon , daha iki gün önce akit tv de pkk lılar ile röportaj yaptılar.Akit inde neyin tarafında oldugunu bilmemezliğe yatma

Akit hükümet yanlısı bir medyadır lakin bir vekilin pkk yı destekliyen kanala çıkması sonra pkk lehine açıklamalar yapması hdp ile bir olması kabul edilemez.

• Evet arkadaşlar Maalesef CHP nin içerisinde de PKK sevicileri var. Bu adamların partiden derhal uzaklaştırılması gerekiyor ama bilmiyorum neden içlerinde barındırıyorlar böyle şahsiyetsizleri. Sezgin Tanrıkulu olsun, diğer dallama olsun...

AKP ye lafım yok. Onlar komple terörist gözümde kusura bakmasınlar.
  • Konu unutulmasın...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.