Şimdi Ara

AKP seçim için savaş çıkartıyor(MİT'in işi mi?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce haberlerde gördüm, Kilis'te Işid'in açtığı ateş sonucu 1 asker şehit oldu, aynı zamanda Diyarbakır'da PKK'lılar tarafından vurulan polis şehit oldu. Türkiye ilk defa iki ateş karşısında kaldı.

SON DAKİKA: EL CEZİRE TÜRK TANKLARI SURİYE'YE GİRDİ HABERİNİ FLASH OLARAK VERDİ.

HABERTÜRK: DİYARBAKIR'DAN ÇOK SAYIDA SAVAŞ UÇAĞI HAVALANDI.

Sizin düşünceleriniz neler? AKP'nin seçimi kazanmak için her şeyi yapacağını biliyoruz, tüm bunlar tesadüf olamaz. Erken seçim tartışılırken olanlara bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yandexio -- 23 Temmuz 2015; 17:38:53 >

• hahaha gerçekten çok komiksiniz. Savaşın ne olduğunu bilmeyenler gelmiş ne diyor.
  • akpde böyle iş olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

hahaha gerçekten çok komiksiniz. Savaşın ne olduğunu bilmeyenler gelmiş ne diyor.

Fidan Suriye'den 4 füze atarız olur biter direkt savaş sebebi demişti. Asker vurulması da daha ciddi bir sebep savaş için.
  • suructaki saldiri tamamen aydinlanmasi lazim isid mi yoksa isidi icerde kullanan birileri mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp de vatan millet sevigisi yerine, koltuk, güç, para sevdası var, başta kalabilmek için her türlü hainliği yaparlar daha öncede yaptılar, pkk yı bu kadar güçlendiren ta kendileridir, ışıd olayıda ortada, bu gunlerın geleceği belliydi, ülkenin ve milletin geleceğni düşünmek yerine günü kurtarmaya çalışan iğrenç ötesi bi siyaset ile devam ediyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olayların yaşanmasında suçu yadsınamaz fakat onların oy için bunları yaptırdığını düşünmüyorum.Hükümetin islam politikası yüzünden bu yaşadıklarımız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu da Adalet ve Kalkınma Partisine bağladınız ya tebrik ediyorum sizi böyle basit komplo teorileri üretecek kadar düştü bu cehapeliler ve paralel medya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf81

Bunu da Adalet ve Kalkınma Partisine bağladınız ya tebrik ediyorum sizi böyle basit komplo teorileri üretecek kadar düştü bu cehapeliler ve paralel medya.

4 füze atarız diye ses kaydı olunca tabi ki AKP'yi düşüneceğiz.
  • Tek başına iktidar olsalardı hiçbiri olmayacaktı. Yaşanan ve yaşanacak olayların hepsinden bilgileri var. Nerede nezaman bompa patlayacak hatta hangi saatte patlayacak devlet hepsini biliyor.
  • Şu halimize bak.
    Bu halde iken bile birbirimize düşmanız.
    Sonrada yoh efendim 7 cihanı deviririz falan fistan
    ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp nin mi Mit in mi bilmem ama artık girmemiz gerekiyor bi yerlere yoksa bitmeyecek bunların sonu
  • Başlık kesinlikle çok haklı, her şey MHP'den vatan-millet -sakarya ve bakın bizde yapıyoz PKK'ya kötü şeyler diyerek alınacak 2-3 puan oy ve fırsatı yakalanınca yapılacak erken seçim için.
    İktidar partisinin ne ölenler umurunda ne doğu sorunu ne de başka bir şey, varsa yoksa koltuk sevdası!
  • Fuat Avni böyle olacağını yazmıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.