Şimdi Ara

Akp - Mhp koalisyonu tamam gibi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaynak milliyet. Ne kadar doğrudur bilmem. Ama bence en hayırlısı bu olacak. CHP-MHP olsa daha iyi olur, ama onun için hdp desteği de gerekiyor. Ben hdp nin ismini yazmaya bile tahammül edemiyorum

http://www.milliyet.com.tr/-akp-mhp-anlasti-kucuk-ortagin/siyaset/detay/2076759/default.htm

Şartlara bakınca AKP hükümet kuramama korkusu ile baya fedakarlık yapmış.

Haberin gerçek olduğunu varsayarak konuşuyorum. AKP nin bu koalisyonu seçmesinin tek sebebi RTE gibi. RTE yine kendini garantiye almış, kendisine dokunmama sözü almış. Bunun karşılığında da çok önemli fedakarlıklarda bulunmuş.

İnşallah hayırlısı olur, inşallah haber doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 20 Haziran 2015; 23:11:56 >

• seçim gecesi hemen kameralar önüne geçip halk bize anamuhalefet görevi verdi diyenler akp ile koalisyon yaparlarsa sadece şereflerinden değil azınlıktaki seçmenlerindende olurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuKır -- 20 Haziran 2015; 23:14:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Ben öyle düşünmüyorum. Hatanın farkına varmak bir erdemdir. Ben MHP ye oy verdim. Eğer koalisyon kurmayı red ederse ve erken seçim olursa MHP ye vermeyecektim.

Şartlara bakıldığında her şey MHP nin istediği yönde. Bu koalisyonu kurmamak aptallık olur. MHP bundan daha yüksek bir başarı elde edemez.
  • Benim etrafımdaki MHP lilerin cogu ciddi ciddi vatansever hani hdp ile koalisyon olsa ne olursa olsun MHP yi bırakırlar .

Ha bence MHP gibi bir parti de AKP yi devirmek icin CHP hdp ye yanaşsa kendi icinde bulunurdu belki de parti biterdi .

Bahceli bence sunu gordu ya AKP yi bitirecek ve kendi de zamanla bitirecek ya da hükumet olup Güçlenecek AKP yi Frenleyecek.

Koalisyon olursa inşallah dedikleri gibi şerefli kalırlar ve bu bakanlar falan yargılanır .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekmeleddin İhsanoğlu dışişlerimi bu adam daha istiklal marşını bilmiyor yahu ayrıca çok yaşlı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2015; 23:52:51 >
  • İçişleri bakanlığını AKP vermez.
  • bu haber akp yanlısı milliyetin algı operasyonudur..olası bir koalisyonda halkın tepkisi ölçülmeye çalışılıyor..

böyle bir koalisyon kurarsa mhp gelecek seçimde yüzde 5 i geçemez buraya yazıyorum...akp nin hdpden farkı yok..

chpyi istemeyip eğer akpyle anlaşırsa bu gerçekten akıl almaz bir durum olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: charisma10

bu haber akp yanlısı milliyetin algı operasyonudur..olası bir koalisyonda halkın tepkisi ölçülmeye çalışılıyor..

böyle bir koalisyon kurarsa mhp gelecek seçimde yüzde 5 i geçemez buraya yazıyorum...akp nin hdpden farkı yok..

chpyi istemeyip eğer akpyle anlaşırsa bu gerçekten akıl almaz bir durum olur..

haberi direkt milliyet'in kaynak gosterdigi posta gazetesinden okudum, her ne kadar kulis haberi deseler de cok havadaydi haber bana gore. en iyi ihtimal partideki birilerinin fikirlerini haber yaptilar, cunku ne mhpnin ne de akpnin sinirlarina uyan bir anlasma bu bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdp ile yapmayip akp ile yapmak guzel kafa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa.

Kaynak milliyet. Ne kadar doğrudur bilmem. Ama bence en hayırlısı bu olacak. CHP-MHP olsa daha iyi olur, ama onun için hdp desteği de gerekiyor. Ben hdp nin ismini yazmaya bile tahammül edemiyorum

http://www.milliyet.com.tr/-akp-mhp-anlasti-kucuk-ortagin/siyaset/detay/2076759/default.htm

Şartlara bakınca AKP hükümet kuramama korkusu ile baya fedakarlık yapmış.

Haberin gerçek olduğunu varsayarak konuşuyorum. AKP nin bu koalisyonu seçmesinin tek sebebi RTE gibi. RTE yine kendini garantiye almış, kendisine dokunmama sözü almış. Bunun karşılığında da çok önemli fedakarlıklarda bulunmuş.

İnşallah hayırlısı olur, inşallah haber doğrudur.

Rte ye dokunmama ? İşte o iş yaz o zaman.. Devlet Bahçeli ona hala siyasette kalmasına izin verirse biter..
    Zaten akpdeki tüm pislikler ondan çıkıyor..

• pelerinli kullanıcısına yanıt
    Koltuk sevdalisi bahceliye guvenmiyorum..durust biri izlenimi yok..

• quote:

Koltuk sevdalisi bahceliye guvenmiyorum..durust biri izlenimi yok..

valla yigidi oldur hakkini yeme demisler, adamin durust olmadigina dair bir sey gormedim duymadim su zamana kadar

bu kişileri partisinde barındıran bir kişinin dürüst olması beklenebilir mi?
  • quote:

bu kişileri partisinde barındıran bir kişinin dürüst olması beklenebilir mi?

mobilim, video izleyemiyorum. anlatabilir misin icerigini?

http://www.gazetevatan.com/mhp-ye-bir-seks-kasedi-soku-daha--375918-siyaset/

bu kişiler partide mi halen bilmiyorum ama bu kişileri bahçeli aldı yönetime...

kasetler ortaya çıkmasaydı aynen devam edeceklerdi belki de ediyorlar sonuçta...görevden alınmaları yetmez partiden ihraç edilmeleri gerekirdi zaten ama ettiklerini sanmıyorum..mhp anlayışı bu..amerika bahçeliyi koltukta tutuyor ki mhp yüzde 20 lere çıkamasın akp oyları azalmasın..çünkü akp iktidardan düşerse amerika istediklerini yaptırmakta çok zorlanır diğer partilere..

gizli kamerayı gerçekten milliyetçi olan birilerinin koyduğunu düşünüyorum...

• quote:

http://www.gazetevatan.com/mhp-ye-bir-seks-kasedi-soku-daha--375918-siyaset/

bu kişiler partide mi halen bilmiyorum ama bu kişileri bahçeli aldı yönetime...

kasetler ortaya çıkmasaydı aynen devam edeceklerdi belki de ediyorlar sonuçta...görevden alınmaları yetmez partiden ihraç edilmeleri gerekirdi zaten ama ettiklerini sanmıyorum..mhp anlayışı bu..amerika bahçeliyi koltukta tutuyor ki mhp yüzde 20 lere çıkamasın akp oyları azalmasın..çünkü akp iktidardan düşerse amerika istediklerini yaptırmakta çok zorlanır diğer partilere..

gizli kamerayı gerçekten milliyetçi olan birilerinin koyduğunu düşünüyorum...

dogrudur, bu ahlaksizligi yapanlarin kesinlikle birakin siyaset sahnesinde olmasini devlet isinde bulunmalarini bile istemem. ifsa edilmeleri de iyi olmus el cektirilmeleri acisindan. ama dedigim gibi, bu bahcelinin zayif ya da beceriksiz secimler yaptigini ve dahasi da ulkucu camiaya da zarar verdigini gosterir ama onu durust olmayan biri yapmaz bence

dürüst adamın yanına seçtiği tüm önemli insanlar mı böyle çıkar yoksa 1-2 tanesi mi..
  • MHP varlığını inkar etmiştir Akp'nin kuması olsunda görelim yobazlardan oy bekler artık

• quote:

dürüst adamın yanına seçtiği tüm önemli insanlar mı böyle çıkar yoksa 1-2 tanesi mi..

iste cikmamasi lazim da

dostum dediğine kendin de inanmıyorsun bence:)

tesadüflere sakın inanma ne hayatta ne de başka bir durumda.hiçbirşey tesadüf değildir..

bahçelinin dürüst olduğuna dair en ufak bir işaret yok..

kılıçdaroğlunun kardeşi güvenlikçi olarak çalışıyordu en son..o da bilirdi kardeşini genel müdür yaptırtıp 50 bin tlcik maaş almasını sağlardı ama yapmadı..bu dürüstlüğe işarettir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.