Şimdi Ara

Akp - Hüda-Par Programı(İYİ DÜŞÜN!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
36 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Algı yapıyım derken amirlerden fırça yeme korkusu. Şimdi daha iyi oldu  

Amirim kızmasın boş muhabbetler size.
    Sende büyüklerinden izin almadan, Formlara böyle yazılar yazma. 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Halen daha sorunun hüdaparda ve hdp olduğunu düşününler var. Sadece tek bir soru bütün hükümeti destekleyen insanlar bir anda en büyük vatansever ve milliyetçi mi oldular ? Bunu bir sorun kendinize zaten cevabı bulacaksınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Morgan Freeman
  • Ön görünüz nedir peki hocam Hüdapar ile ilgili ? Bu yazılanları yapmak değilse ?

• Eyalet sistemi ve Özerlik tartışılabilmeli kısmını beğendim açıkcası keşke olsa kurtulsak onlardan onlarda bizden kurtulsa negüzel olur.Ayelet sistemi gelsin Ülkeye evet derim kesinlikle yok kardeşim parçalansın umrumda değil Atatürke üzülürüm bitek de yapcak birşey yok Ülkenin yarısından fazlası bu isleri chp nin yapacağına inanıyor yanılıyorsanuz Akp yapacak Akp yapıyor Önce baskanlık sistemi geldi şimdide sıra Özerklikde Ülkenin yarısından fazlası malsa banane Atama saygım sonsuz ama onu zamanı onun zamanında kaldı dünya koca bir çöplük ne yapacan Kürt ayrı hak istiyor Arap ayrı hak istiyor kimse kabul etmedi Atatürkümüzün kurduğu Cumhuriyet altında özgürce yaşamayı etmiyor işte insanlar zorlamı bu yüzdende Eyalet sistemi masaya konmalı benecede.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bunu da düşün

Eğrisi Doğrusuyoutube
    Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerin ilk turunda muhalefeti sıklıkla ‘terörle ilişkili‘ göstererek bu konuda suçlamalar yöneltmişti. CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, Fox TV’de katıldığı programda Erdoğan’ın 2003, 2006 ve 2013 yıllarında PKK’nın kurucusu Abdullah Öcalan ve yöneticilerinin etkin pişmanlık yasasından yararlanmaları için girişimlerde bulunduğunu belirtti. "AK Parti 3 defa Öcalan’ı çıkarma teşebbüsünde bulundu" diyen Yavaş sözlerinin devamında Erdoğan'ın imzasını taşıyan belgeleri gösterdi Destekleriniz için teşekkürler :) ►Daha fazla video için abone olun!► http://www.youtube.com/c/EğrisiDoğrusu ►Sizler için önerdiklerimiz #mansuryavaş #mansuryavaşaçıklama #milletittifakı
    https://www.youtube.com/watch?v=OACgwNqIkGY

Toprak kaybedersin. Sorun toprak zaten. Gezegende boş toprak yok kabileyi yollayıp orada yerleşim kurabileceğin sahipsiz bir metre bile boş alan yok. Avrupa da filan olsan dert değil ama bu coğrafya da özerk yönetim vs. vs. herhangi bir merkezi yönetimden kopuk bir şey ilan ettiğin an o toprak parçası uçar gider elinden cehennemin ortasındayız biz.

Arşiv Açılımın sürecini, şehide kelleyi, Atatürk düşmanlarını, milli bayramlarda hasta olanları, Türk kelimesinden nefret edenleri, arap sevicilerini, fetö ye ne istediysen verdik demeleri, iki ayyaşı lafını, akil adamları, yunan sevicisi fesli deli ziyaret edenleri, hendek olaylarını, TRT ye pkk lı çıkartmayı, mülteci sorunlarını da unutumaz mı? Yada unutup şöyle mi der Erdoğan yaptıysa vardır bir bildiği. Çok iyi düşünmek lazım da düşünme yetkisini kullanan kaç kişi kaldık ki...

Açılım süreci de PKK yı desteklemek demektir. Mengri Mengri diye davulla zurna ile PKK lıları içeri aldılar. Ahmet Kaya gibi bir haini göklere çıkarttılar. Ne çabuk unuttunuz? Acil B12 desteğine ihtiyacı var bu milletin yada hepsi numara yapıyor hatırlamak istemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 22 Mayıs 2023; 18:46:53 >

CHP Genel Başkanı Başdanışmanı Nuşirevan Elçi ve CHP katılımında Türk bayraksız röportajını paylaşır mısın?  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudapar sıtmaysa Hdp ölümdür. AKP sıtmaysa CHP ölümdür. Hic kendinizi zorlamayın karşı cenah sırtını hdpye yaslamisken hudaparla milleti vazgeciremezsiniz. Hudapar gibi bir partinin AKP tarafından ciddiye alınacak bir oy etkisi de yok. Iste kilicdari nasil carptiysa masa üyeleri AKP için de hudapar odur.

• Ben CHP sütten çıkmış ak kaşık mı dedim? 21 yıl ortada. CHP ne kadar PKK sevici ise AKP de o kadar sevici. Üstelik biri yaptı 21 yıldır görüyoruz diğeri yapacak deniyor. Belki yemliyor işi bitince yapmayacak. Erdoğan ın, Bahçeli nin bir bildiği oluyor da Kılıçdaroğlu na gelince mi bir bildiği yok. Atatürk düşmanları nasıl milliyetçi oluyor sen bana bunu söylermisin önce?

• Hüdapar 2019'da kuruldu. Hüdapar'ın milletvekilirini de akp aday olarak çıkardı. Şuan tekrar bir bakim dedim, doğru huzbullah çatı davasından tek bir kişi kalmamış hapiste hepsi dışarıda bak 1 kişi yok içeride okur yazar. Hala neyi nasıl destekleyebiliyorsunuz, şeriat destekliyorum diyin geçin uzatmayın.

O hizbullahçı teröristler niye çıkartıldı, senden önce onu öğrenelim okur yazar. Şerefsiz hizbullahın hem pkk gibi kürt devleti kurmak istediğini, hatta hem ülkenin toprağına, varlığına, iradesine, demokrasisine, ideolojisine, anayasalarına, ismine, cismine, karısına, kızına göz diktiğini de söyle okur yazar. Hatta bunu bütün müslüman ülkelere yaptığını, şeriat getirmek istediğini ve bunu hangi yollarla yaptığını yaz okur yazar.

Mahkemede serbest bırakılanlar'ın Mahkeme'de söylediği bazı şeyleri sana okutayım madem okur yazar. Mahkeme bak söylediği yer mahkeme salonu, önce oku sonra aklına yaz, okur yazar. Bak bunlar Allah yolunda gittiğini sanan, o kadar gözü dönmüş teröristler ki mahkemede yasa ile pişmanım diyerek ceza indirimini bile reddediyorlar. Allah'ın verdiği canı kim alırdı?

Bak sana 109 kişiyi öldürmekle suçlu bulunan ve şuan dışarıda bulunanlardan sadece bir tanesi tetikçi Cemal Tutar' son savunmasından bir kaç satır.

"Pişman değilim. Cezaevinde patlamaya hazır bomba haline geldik. Sabrımız tükenmiştir. İçeriyi kan gölüne çevirebiliriz.

Beykoz'daki villada 15 milyon sayfalık örgüt arşivinin yüzde 99'unu imha ettik. Hard disklere sıktığımız her kurşun polisin beynine sıkacağımız mermiden daha önemliydi. Ermeni, Yahudilerin dini inancı yaşama özgürlüğü varsa bu özgürlük İslam’a da tanınmalıdır.

Anlattıklarımı hikâye dinler gibi dinliyorsunuz. Hiçbir şeyin hukukla çözüleceğine inanmıyorum. Cezaevinde bize baskı olursa o cezaevinin savcısı, müdürü, o ilin emniyet müdürü, bizi yargılayan mahkeme heyetini Gaffar Okkan'ın yanına göndeririz"

YETER Mİ? Yetmediyse bak sana mahkemeye söylenen bir kaç katil hizbullahçı sözleri daha

"Gözümü kırpmadan aynısını yine yaparım"

"Sizden zaten adalet beklemiyorum"

"Mahkeme siyasidir"

BİTTİ Mİ? Bitmez de herkes aklına solana kadar devam

Evin bodrumunda domuz bağıyla işkenceyle öldürdüğü 4 kişinin cesedi bulunan ve serbest kalan Mahmut Demir ne demiş?

"Hizbullah'a biat etmeyi görev bildim. Büyük aşkla örgüte katıldım. Kuran’ın bütün dünyada hâkimiyeti için cemaate biat yemini ettim. Ölüm bizim için şahadettir. Şahadetin bize nasip olması için 5 vakit dua ediyoruz. Allah'ın yardımıyla Hizbullah galip gelecektir. Hizbullah bir aşk mektebidir"

Bir başka cinayetlerden sorumlu ne demiş?

"Emniyetin yetersiz olduğu yerlerde hizbullah devreye girip yapılması gerekeni yapar"

VE DAHA NİCELERİ..

HERKESİN OKUMASI VE UNUTMAMAK ÜZERE YAZMASI DİLEĞİYLE.

• Sinan ogan diyorya HELE ULKUCULERİ HUDAPAR İLE OLDURSENİN YAN YANA GELMEZ ,iste herkesin fiyati var.Ozellikle vata,din,millet ,ezan, bayrak diyenlerden koşa koşa kacacaksiniz.Ulu onder Atatürk da karya savasinda ordunun ,%48i kacmisti, malıni ne kadar iyi biliyorki planini ona gore yapmış bu yoz insan kaynagina ragmen vatani kurtarmis,devrimler yapmis,bir cok ulusa kutulus savasi ile ilham kaynagi olmus,ingilizin,fransizin vb.nin somurgelerini elinden almis.Ama bilinki bop ile dumen sularinda gidecek kukla bir kisi bulup tay,tay diyerek Turkiyeye diz cokturmus oldu artik.

Arap,afgan bir baskanin secimleri kazanmasi bir kac 10 yil alir artik yerli vatansasin dogum orani 1.35 iken siginmacilar 4.80.Pazar gunku secim kurtus savasindan sonraki en onemli andir bu ulke icin.

Yazık ki ne yazık teröristlerden medet ummayan Türk milliyetçisi siyasi oluşum kalmamış.

Akp ve chp bildiğim gibi yine isimler farklı ama zihniyetleri aynı. Dertleri devlet millet değil siyasi çıkarları.

Aldığı paraya bakıyor onlar.

Örnek kerimcem  

"There's Only Room For One Snake.. And One Boss!"
  • Erwin kullanıcısına yanıt

O çok kötü bi troll ona para vermesinler la

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.