Şimdi Ara

silindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 29 Mart 2023; 3:28:17 >

• Ne konuşalım moda mı,futbol mu ?

Şehitlerimizin mekanı cennet olsun diyelim ve rusya yı esadı eleştirelim sadece?

Sen söyle ne konuşacağımızı.Öz eleştiri yapmazsan bu duruma düşersin.Kafanızı çalıştırın,bunun sorumlusu rusya olduğu kadar dış siyaset hatasıdır.DIŞ SİYASET HATASI.

EN BÜYÜK 2 ETKENDEN BİRİNİ KONUŞMAYIP; ALLAH PUTİNİN BELASINI VERSİN, MİSLİYLE KARŞILIK VERECEĞİZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN KANDİL MESAJLARI MI PAYLAŞALIM ?

Sizin gibilere acımıyorum da orada askerlere acıyorum.Emin ol o saldırıya uğrayanlar şu anda en büyük siyasetçi olmuştur.Siyaset yapmayın demek ne kadar kolay değil mi o sıcacık koltuğundan
    RAHATSIZLIK VERDİĞİM İÇİN ARKADAŞTAN VE BU MESAJIMI OKUYAN DİĞER ÜYELERDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM. HATALIYIM. HATAMI KABUL EDİYORUM(TEHDİT MESELESİ HARİÇ BEN TEHDİT ETMEDİM). DÜŞÜNCESİZCE HAREKET ETTİM. SİZDEN TEKRAR ÖZÜR DİLERİM. ORTAMIN VE GÜNDEMİN GERGİNLİĞİNDEN DOLAYI ANİ HAREKET EDİP SİZE PATLADIM. YAPMAMAM GEREKİRDİ.
  • Hocam gundem zaten karisik, elestirinizi konu altina yapin da bos yere kirlilik yaratmayin su durumlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAHATSIZLIK VERDİĞİM İÇİN ARKADAŞTAN VE BU MESAJIMI OKUYAN DİĞER ÜYELERDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM. HATALIYIM. HATAMI KABUL EDİYORUM(TEHDİT MESELESİ HARİÇ BEN TEHDİT ETMEDİM). DÜŞÜNCESİZCE HAREKET ETTİM. SİZDEN TEKRAR ÖZÜR DİLERİM. ORTAMIN VE GÜNDEMİN GERGİNLİĞİNDEN DOLAYI ANİ HAREKET EDİP SİZE PATLADIM. YAPMAMAM GEREKİRDİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWindows -- 28 Şubat 2020; 3:52:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

RAHATSIZLIK VERDİĞİM İÇİN ARKADAŞTAN VE BU MESAJIMI OKUYAN DİĞER ÜYELERDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM. HATALIYIM. HATAMI KABUL EDİYORUM(TEHDİT MESELESİ HARİÇ BEN TEHDİT ETMEDİM). DÜŞÜNCESİZCE HAREKET ETTİM. SİZDEN TEKRAR ÖZÜR DİLERİM. ORTAMIN VE GÜNDEMİN GERGİNLİĞİNDEN DOLAYI ANİ HAREKET EDİP SİZE PATLADIM. YAPMAMAM GEREKİRDİ.
    #

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 28 Şubat 2020; 8:42:16 >
  • SON DAKİKA: Şehitlerimizin arasına malesef 11 mehmetçik daha katıldığı haberleri var ve toplam 33 kahramanımız idlibte hava saldırısı sonucu şehit düşmüştür. Şehitler tepesine yeni kahramanlarımızın adları yazılmıştır. Şehitler tepesi boş kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 28 Şubat 2020; 4:26:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Ne konuşalım moda mı,futbol mu ?

Şehitlerimizin mekanı cennet olsun diyelim ve rusya yı esadı eleştirelim sadece?

Sen söyle ne konuşacağımızı.Öz eleştiri yapmazsan bu duruma düşersin.Kafanızı çalıştırın,bunun sorumlusu rusya olduğu kadar dış siyaset hatasıdır.DIŞ SİYASET HATASI.

EN BÜYÜK 2 ETKENDEN BİRİNİ KONUŞMAYIP; ALLAH PUTİNİN BELASINI VERSİN, MİSLİYLE KARŞILIK VERECEĞİZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN KANDİL MESAJLARI MI PAYLAŞALIM ?

Sizin gibilere acımıyorum da orada askerlere acıyorum.Emin ol o saldırıya uğrayanlar şu anda en büyük siyasetçi olmuştur.Siyaset yapmayın demek ne kadar kolay değil mi o sıcacık koltuğundan

• Şehit kimdir?

Bizim askerimiz şehit oluyorsa karşı tarafın askeri ne? Tuvalet kağıdı mı?

Biz islam savaşı mı veriyoruz?

Ülkede öldürülen herkese şehit deniyor, şehitliğin bir anlamı kalır mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silindi.
    4 ay önce açıldı
    Konu Silindi.
    3 yıl önce açıldı
    Anketim silindi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gercekten boyle bir laf soylemis mi? Sehitlerimizin hepsinin mekani cennet olsun. Allah geride biraktiklarina sabir versin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.