Şimdi Ara

Akp gene oy vermem için kağıt gönderdi 'SS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay bir konu açmıştım Chp ve Akp'den kağıt geldi diye, bu kez sadece Akp'den geldi. Postacı getirmiş galiba böyle kredi kartı borcu falan olur yırtıp açarsın ya o şekilde bir kağıt, üzerinde adım soy adım falan yazıyor açıp baktım ne göreyim, bebek katilleriyle masaya oturanlar benden oy istiyor. 18 Yaşında olanlara gönderiyorlar sanırım zira yakın çektiğim ss'de ilk kez oy kullanacağımı söylüyor.

Akp gene oy vermem için kağıt gönderdi 'SS Akp gene oy vermem için kağıt gönderdi 'SS

• Benide bugün aradı banttan konuşma yaptı.Oyuma taalip oldugunu belirtti.
  • oha o kadar kişiyi tespit edip böyle bir kağıt mı göndermiş.gerçekten tutuştukları ortada
  • Bana da gönderdiler aynısını. Ama yemezler. Kanar mıyım hiç :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zarftan para çıkmadı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Low

Zarftan para çıkmadı mı

Bi bakiyim la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Low

Zarftan para çıkmadı mı

Oha

Edit: Şaka tabiiki beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 23 Mayıs 2015; 18:37:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Banada gelir yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

oha o kadar kişiyi tespit edip böyle bir kağıt mı göndermiş.gerçekten tutuştukları ortada

Herkes fişlendi... Zarf bunun kanıtıdır.
  • Bana da geldi. Demek ki düşüş var, oy lazım ki geliyor. Başka zaman hiç umurlarında değilim. Üniversite sınavında haksızlığın dibine vuruluyor, okulda burslarda tonla haksızlık oluyor, internetim, sosyal medya hesaplarımız kısıtlanıyor, talep ettiğimiz hizmet verilmiyor,ücretsiz denilen eğitim için para isteniyor. Bu yüzden başka partiler en azından yapacağız diyor. Ak Parti bunu bile demiyor. Çıksın birisi Suriye'den gelenler de sizinle aynı sınava tabiî olacak desin, adil kullanımı kaldıracağız desin, senin giyimine, saçına başına değil, adamlığına, eğitimine bakacağız okullarda desin gidip oyumu vereyim. Ama ben bu eğitim sisteminde çok çektim ve hayatımda hiç olmadığı kadar yoğun ve boğucu bir dönemdeyim. Bak hemen şimdi İcraate geçir de demiyorum ama söyle, bana yapacağının güvenini ver. Oyumu vereyim. Bunları yapmıyorsan oy falan yok kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 23 Mayıs 2015; 18:54:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada gönderdiler ama alırlar alırlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

oha o kadar kişiyi tespit edip böyle bir kağıt mı göndermiş.gerçekten tutuştukları ortada

Tespit etmek zor değil. Sonuçta bütün bilgiler bilgisayarda kayıtlı. Akp tüm devlet imkanlarını, vergileri kendi çıkarı için kullandığı için bu tür eylemleri gerçekleştirmesi kolay.
  • hekese gönderiyorlar boşa israf işte .tonla kağıt ağaç israfı.

bide bi işi düzgün yapsalar

• Beni niye kimse en kalbi muhabbetleriyle zarf göndermiyor.Bıyık sakal çizerdik en azından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.