Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (806. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BraveHeart

quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

kabul ediyorsun yani... Üstelik bizim kadar ?

Ne olduysa o gezi parkı olaylarından sonra oldu. Dolar bir fırladı daha önüne geçilemedi. O zamanlar arap baharı her yeri sarmıştı. Ülkede uzun süren bir eylem vardı ve o zaman ülkeden çıkan yabancı sermayeden haberin var mı ? Burasıda o arap ülkelerine dönecek diyen kaç tane yabancı sermaye var haberin var mı ?

Türkiye'nin bütçesi son 13 yılda 1.8 trilyon dolar.. Bu paralar nasıl toplandı hiç düşündün mü ? Türkiye tarihinde toplanan bütçenin 3 katı ? Bunları hiç düşündün mü ?

Bunları düşün ve o paralar neymiş sonrasında anlarsın.

Kardeşim dünya büyüdü sen neyin kafasındasın ? 1990 yılında da dünyanın 17.büyük ekonomisiydik şimdi kaçıncıyız ? Hadi 3 kat arttı ama dünyada ilk 10'a mı girdik ? Dünyayla paralel biz de büyümüşüz olay bu. 3 kat 10 kat artması birşey değiştirmiyor. Git araştır biraz diğer ülkelerin ekonomisi nolmuş, kişi başı gelirleri nolmuş...

Kesinlikle haklısın bunlar zannediyor büyüyoruz asıl hesap dünya kaç büyüyor biz kaç büyüyoruz bunu hesapladığımız zaman Akp döneminde sandıkları kadar bir gelişme olmadığını görüyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 8 haziranda gelecek yorumları merak ediyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo155

quote:

Orijinalden alıntı: stanleyipkiss91

quote:

Orijinalden alıntı: Bodylove

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Adamın kafaya bak ya.

Dolar 2.14 ten 2,72 yi görmüş. Şimdi biraz düşmüş 2.67 lerde......

Herifin algılayış tarzı bu işte. Ona göre dolar hiç artmadı....Buna ne anlatacaksın...Anlamazki..

Kandırmaya ne var bunu. Benzine yap zam,yap zammı.Sonra ufak bir düşür.Yer bu bunu.....

Doların çıkmasını da REİS'e bağlayan kafalara hayret ediyorum yahu
    He , emredersiniz birileri doları manipule etsin dolar fırlasın bizde chpye oy verellim ki doları düşürsün.

Yahu siz hangi kafayı yaşıyorsunuz gençler

Dolar 1.65ten 1.8e çıkınca siz gezicileri suçladınız ya ?

ben suçlamadım şekerim git suçlayanlara söyle

her yazdığının sonuna gülücük vs.. koyuyorsun . belliki yaşın küçük ya da eğitim seviyen düşük. bu verdiğin cevaplardaki karşı tarafı nasıl sinir ederim , nasıl altedebilirim tarzı cümlelerden de belli oluyor. sana abi tavsiyesi önyargılarını bir kenara at. önce araştır bilgi edin , sonra mümkünse sırf karşı tarafı demoralize etmek için değil de herkesin bilgilenmesi için daha entellektüel cevaplar ver.saygılar...

Sen o cibiliyetsizi boşver topragım .. O cahilin önde gideni biz belgelere dayanarak türkiyenin ne durumda oldugunu geleceğini şuan neler yapıldıgını AKP nin yaptıkları yolsuzlugu hırsızlıgı yazıyoruz adam he he diyip gülücük koyuyor

yok hocam ben kimseye hakaret etme taraftarı değilim. sadece yanlışını söylüyorum .. yoksa kimin taraftarını tutarsa tutsun . ama belli ki arkadaş takım tutar gibi tutyor partiyi. en azından araştırsın , dışarıdan duyma bilgilere inanmasın . Ve en önemlisi savunduğu şeyleri küçük çocuklar gibi karşı tarafı alaya alarak savunmasın. yoksa bu kardeşimin de düşüncelerini savunmaya hakkı var .

• https://amp.twimg.com/v/9662dfa2-e388-4079-b580-38c1c99f9f94

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 28 Nisan 2015; 22:26:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eğitimşehitleri

Oyum BDPye

kullanıcı adı mesaj uyumu.http://www.meb.gov.tr/belirligunler/sehitogretmenler/
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhatC.

quote:

Oyum BDPye

Hocam eğitimşehitleri ilkokulunda öğretmenlik yapmıştım tuhaf olan ne.

• quote:

Orijinalden alıntı: sorguçadam

Arkadaşlar çevremde AKPye oy vermiş deli gibi savunan insanlarla arkadaşlarla arada bir konuşuyoruz.
    Şu ana kadar neredeyse tamamı AKPden vazgeçmiş.
    Çoğu MHP diyor.Geriye kalanlar kararsız ama AKP değil diyorlar.
    Her geçen gün umudum bir nebze de olsa artıyor.

Bu gidişle MHP %25leri zorlar.
    AKP %40 altına bile düşebilir.

Artık 12 senenin acısını seçim gecesi çıkarmak bize düşüyor.Sanra mis gibi 4 sene oh.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [CHP-MHP Koalisyonuna Doğru]
    Kendini iyiden iyi belli eder oldu.
    Bu millet Atatürkçü değerlerde ortak olan 2 büyük partiyi koalisyona götürecek.
    AKP nin %40 dan aşağı alması ve HDP nin barajı geçmesi olasılıkları her geçen gün yükseliyor.
    Özellikle "milliittifak" sayesinde AKP nin en az %5 oyu saadete kayacak bu durum önceden %44-45 civarı tahmin ettiğin AKP oylarını %39-40 bandına çekmeye yeter de artar.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [Dolar Yükseldikçe AKP Düşüyor]
    tarih 15 nisan 2015
    dolar kuru 2,68 küsürlerde.
    her geçen hafta artış gösteriyor.
    Artık irtica ve yobazlığın pis cesametini amerikan doları bile kaldıramıyor
    Dolarda artan her kuruş AKP aleyhine negatif yüzdelik puan olarak yansıyor hadi hayırlısı.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [Neo Osmanlıcı Hayaller ve Seçim Beyannamesi]
    AKP seçim beyannamesinde geçen maddeler yorum yapmıyorum yorumu size bırakıyorum

AKP Çok Fena Düşüyor..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [Oy'una Sahip Çık Kedilerden Korkma]
    Arkadaşlar oy verme işlerminde alavere dalavere olsun istemiyorsanız siz de en azından kendi evinizde kimler oy kullanabiliyor bakın.Malum suriyelileri sizin eve ikamet ettirmiş olabilirler

https://secmen.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgiYurtici.jsp

Arkadaşlar ayrıca oylara sahip çıkmamız gerekiyor bunun için en etkin STK lardan biri de "Oy ve Ötesi" platformu.
    Bunu değerlendirip üye olmak isteyenler için link aşağıdadır

http://oyveotesi.org/
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [CHP ve Halka İnen Seçim Bildirgesi]
    Arkadaşlar gerçekten güzel şeyler yazılmış.Tam halkın anlayabileceği düzeyde.
    Teşekkürler CHP.Teşekkürler Kılıçdaroğlu.
    CHP gümbür gümbür geliyor

360 TL FATURA DESTEĞİ
    "Hanelere, 360 TL’ye kadar kira ve fatura desteği sağlanacak.
    Sosyal destekler iki katına çıkacak, yardım çeşitleri artacak.5 milyon yurttaş sosyal yardım kapsamına alınacak.
    Hiçbir hanenin geliri 720 TL’nin altında olmayacak.
    Yoksul yetişkinlere 240 TL’ye kadar muhtaçlık desteği verilecek.

16 MİLYON KİŞİYE NAKİT PARA
    Engellilere, 400 ile 600 TL arasına destek sağlanacak.
    16 milyon kişiye nakit para ve sosyal destek sağlanacak.
    Kadınlara 400 TL kreş desteği gelecek.
    3,2 milyon yurttaş ücretsiz Genel Sağlık Sigortası kapsamına alınacak.

ASKERE, YAŞLIYA 1500 TL DESTEK
    Askerdeki gençlere, 360 TL destek sağlanacak.
    Yaşlılara üç ayda bir 900 TL yaşlılık desteği verilecek.
    Çocuk destekleri gebelikle birlikte başlayacak.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [Bir Darbe de Eurodan-Euro Artıyor AKP Eriyor]
    24 Nisan 2015

Euro--2,9662 tl
    Dolar--2,7277 tl

Her geçen gün euro ve dolar 3 tlye, AKP ise %30 a koşuyor

GELİN
    OY VERİN
    GİTSİNLER
    CHP
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [20 Maddede Herkes Neden AKP ye Karşı Birleşmeli]

İrtica Odağı
    1) Atatürk ve Laiklik düşmanlığı
    2) Dini kendi çıkarları için kullanma
    3) Neo-Osmanlıcı olmaları
    4) İnşaat ve vergiyle dönen balon ekonomi ve fabrikadan çok cami açmaları
    5) Bunlar solcu,bunlar ateist,bunlar terörist gibi laflarla halkı ayrıştırması
    6) Her işlerinde Din,Allah,Kitap diyerek halkı uyutmaları
    7) Süleyman Şah Türbesinin yeri değiştirilmesi
    8) Bazı koyu dinci insanların veya cematlerin Atatürkü kötülemesine rağmen onlara birşey yapılmayışı ama hükümeti eleştirenlerin anında ceza alması ve tüm bunlara rağmen özgür ülkede yaşıyoruz demeleri (Bkz. Ehlisünnet Tv)

Kürtleri Başımıza Çıkarttı
    9) Çözüm Süreci
    10) İç savaş çıkarmak için her türlü yalancılık,iftiracılık ve türlü oyunlar yapmaları
    11) Savcımızın şehit edilmesi

Ekonomik Buhran
    12) Tüm Tükiyede elektriğin kesilmesi
    13) Doların yükselmesiyle ülkenin krize süreklenmesi
    14) AKP döneminde binlerce işçi ve büyük maden kazasının yaşanması
    15) Torpilli Bakan ve Vekil çocuklarının sınavsız devlete memur yapılması
    16) yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı,222 son model makam aracı,436 Milyonluk uçak
    17) 2015 yılında kendi ülkemizin doğusuna vergi ve fatura ödetemeyen,kaçağa göz yuman vasıfsız hükümet olmaları
    18) Zenginden de Fakirden de aynı oranda vergi almaları
    19) Fatura-Vergi soygunu yapmaları
    20) İşsiz vatandaştan ülkenin oksijenini kullandığı için GSS primi adı altında onlardan haraç istemesi
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    [GELİN OY VERİN GİTSİNLER-Yaşanacak Bir Türkiye Geliyor]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
    [CHP%36 -AKP %35lere Koşuyor -Son Dönemeç]

MAK şirketi AKP ye yakın ona göre düşünün

MAK Danışmanlık her ay yaptığı araştırmalara bir yenisini daha ekledi. Araştırmada seçmenlere “Yarın seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz?”, "Seçim beyannamelerini başarılı buldunuz mu?", "Ülkenin şu anki en büyük sorunu nedir?" gibi sorular yöneltildi.

Seçmene yöneltilen "Yarın seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz?" sorusuna verilen cevaplara göre;

AKP Çok Fena Düşüyor..

Kaynak

AKP giderse herkez silahlansin Cumhurbaskani ulkeye darbe yapar. Ulke bolunebilir...

•  AKP Çok Fena Düşüyor..

Tipik akp klasiği
  • Senin aklının hayal edemediği yerlerde görev yaptım. Lütfen saygılı olun. Serhatc

• quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

AKP Çok Fena Düşüyor..

Tipik akp klasiği

Hocam çakacak başka yer bulamadın
    filmin içeri fail
    adamlar göz göre göre şeriat türban diyor sen hala 12 mi 2 mü edebiyat mı tıp mı muhabbeti yapıyorsun.
    Ordaki kız oyuncu
    AKP reklamlarında oynayanların çoğu oyuncu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SerhatC.

quote:

Oyum BDPye

Hocam eğitimşehitleri ilkokulunda öğretmenlik yapmıştım tuhaf olan ne.

hdp nin daha pkk güdümünden çıkmadığını, çıkmadıkça da bu kadar acı karşısında türkiyeleşemiyeceğini düşünüyorum. anadilde eğitimi vs. silahla ya da toplumsal olaylarla değil de mecliste savunmalı. makul vaatlerle türklerden bile ne kadar sempati kazandığını görüyorsunuz. kullanıcı adınızı şehit öğretmenler adına zannettim. tercihinize saygı duyarım.

• quote:

Senin aklının hayal edemediği yerlerde görev yaptım. Lütfen saygılı olun. Serhatc

mesajınızı şimdi okudum emin olun ben de hayal edemeyeceğiniz yerlerde bulundum. doğunun en ucra, tehlikeli yerlerindeki durumu ortamı bilirim. önceki mesajımda da yazdım kullanıcı adınızı farklı yorumladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Kendinizi böyle mi avutuyorsunuz ? Eğitimsizler yavvvvv.... :)))

Nasıl zorunuza gidiyor demi birşeyler yapılması ? Birde bu şeyleri bizim yapmamız inanılmaz zorunuza gidiyor :)

Zihniyete bak ya; birisi diyor ki medeniyet bunlardır ve ben onları açıklıyorum.. diğeri geliyor diyorki uçak karın doyurmaz sebzenin fiyatından bahset :))

Gençler siz ne içtiniz Allah Aşkına Söyleyinde arada bir bizde içelim malum bazen kafayı dağıtmak iyi geliyor :))

Yalan mı söylüyorlar uçak karın doyurmuyor işte. Sebze pahalı, meyve pahalı, kira pahalı, vergiler haddinden fazla asgari ücret 950 Tl. ben anlayamadım millette ne sabır varmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar, seçim biter, kazanan kazanır, kaybeden kaybeder.
    Akrabanızdan aday yoksa boşuna uğraşmayın siyasetle.
    Vakit kaybıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: stanleyipkiss91

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Adamın kafaya bak ya.

Dolar 2.14 ten 2,72 yi görmüş. Şimdi biraz düşmüş 2.67 lerde......

Herifin algılayış tarzı bu işte. Ona göre dolar hiç artmadı....Buna ne anlatacaksın...Anlamazki..

Kandırmaya ne var bunu. Benzine yap zam,yap zammı.Sonra ufak bir düşür.Yer bu bunu.....

Doların çıkmasını da REİS'e bağlayan kafalara hayret ediyorum yahu
    He , emredersiniz birileri doları manipule etsin dolar fırlasın bizde chpye oy verellim ki doları düşürsün.

Yahu siz hangi kafayı yaşıyorsunuz gençler

Dolar 1.65ten 1.8e çıkınca siz gezicileri suçladınız ya ?

ben suçlamadım şekerim git suçlayanlara söyle

her yazdığının sonuna gülücük vs.. koyuyorsun . belliki yaşın küçük ya da eğitim seviyen düşük. bu verdiğin cevaplardaki karşı tarafı nasıl sinir ederim , nasıl altedebilirim tarzı cümlelerden de belli oluyor. sana abi tavsiyesi önyargılarını bir kenara at. önce araştır bilgi edin , sonra mümkünse sırf karşı tarafı demoralize etmek için değil de herkesin bilgilenmesi için daha entellektüel cevaplar ver.saygılar...

Gülüyorum çünkü gülmeyi seven bir insanım. Yazacağım mesajları canım nasıl isterse öyle yazarım , bunun için senden icazet almam.
    Yaşım 28 , 1 adet 4 yıllık, 1 adet de 2 yıllık üniversite bitirdim. Bir insanla konuşmadan önce ön yargılarından kurtulması gereken bence sensin.
    Hiçbir zaman araştırmadan konuşmam sende dene bence. Kim bilgi almak isterse ona bilgi mahiyetinde bilgi veririm.
    Herkese cümlesi düzeyinde cevaplar verdim bundan sonra da böyle olacak merak etme.

Küçük bir not: Ben karşı tarafı demoralize etmiyorum onlar zaten moralsiz, seçim akşamı daha da moralsiz olacaklar gibi. Blok listeme hoşgeldin bu arada...

Saygılarımla...

• Orijinalden alıntı: Hades.

Orijinalden alıntı: uzay as

Orijinalden alıntı: Noob Gamer

Orijinalden alıntı: uzay as

selamlar..bu kadar halktan kopuk olmanıza hiçbir anlam veremıyorum..muhalefete söyluyorum bu kara haber tellalıgınız yenı degılkı 12 senedır her secımde yaptıgınız sey..fakat mıllet gercekten uyanmıs durumda anadoluda vesayete karsı muthıs bır uyanma var..bu bılınc sızı bıtırır.gelelım o kara senaryolarınıza ben sizinle iddaya girmek istiyorum.mesela i7 4790k sına..eger %45 altı akp alırsa benle ıddıya girene onu alacagım %45 ve ustu alırsa siz bana alırsınız..sınır yok sadece cesaretlı,muhalefete bukadar ınanan fakat halkını hıc tanımayan sizlerden buyrun teklıf beklıyorum...

Ben varim.Noterden gereklo belgeleri cikaralim.Beles 4790k alirim.Akp yine calisiyor hulooogggggggg

bizim sözumuz sözdur arkadas..biz sizin gibi 90 yıl mılletı kandırmakkı sımdı ınandırmak ıcın sizin gibi noter tasdıkı ısteyelım..sizin iç dıs butun aga babalarınız bırlestı 13 partınız bırlestı aldıgınız oy ortada..ıddamız ıddadır özelden bana telını at bende atıcam..gorelım bakalım boyunuzun olcusunu sozunuzde ne kadar durdugunuzu..

90 yıl kim yöneterek kandırmış?

ne demek kım yoneterek?ya arkadas 90 yıl bu memleketı vesayetcıler yonetmedımı?muhalefetın zıhnıyetı degılmıydı bu?neyi savunuyor bunlar?eskı turkıyeye dönecegiz deyıp durmuyolar mı?eskı turkıye dedıklerı nedır?

• bomonti 3 lira olsun oyum chp'ye
  • Zero Degrees kullanıcısına yanıt
    İşte ana konudan saptırma konusunda akp liliğini gösterdin sonuçta yanıltmadın tebrik ederim. İçki resminden başladık, geldin sonunda yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıda falan fişman. Aynı fasa fiso laflar, alakasız cevap. At gözlüğünün etkisi olsa gerek.

Madem konuyu saptırdın, senin perde dediğin asıl senin ve senin gibilerin din din din diye bahsettiği şeydir. Bu din öyle bir perdeki gözünüzde, öyle kör etmişki, ileriye gitme nedir yapmak üretmek gelişmek nedir bihabersiniz. Yabancılar dinde reform yaptı, aynı yerde sekmek yerine boş beleş işlerle uğraşmak yerine aldı başını gitti, sizde hala yok dindir yok türbandır uğraşın durun. Akp dinci olmayacakta sen şu dediklerini dermiydin veya aynı yönetim şeklini CHP yapsa aynı sözleri söyler miydin? ASLA!

Kendinizce haklısınız ve sizi ikna etmek imkansız çünkü tek görüşünüz bu hayat yalan dünya, öldükten sonra ödülünü görcez kafasındasınız tabi siz. Adamlarda sizin gibi koyunları iyi güdüyor tabi. Çalar çırpar ülkeyi soğana çevirir ama 2 din namaz niyaz der oyunuzu alır. Yol yaptılar şunu bunu yaptılar der kendinizce haklı çıkarsınız.

13 yıldır iktidardalar, bırakta birşeyler yapmış olsunlar hiçbirşey yapmadılar dedim mi ki ben. Yaptıkları kadar çaldıklarından bahset birazda. Veya boşver örümcek kafalı olduğun için hiç bahsetmeye çalışma. DURMAK YOK GÜDÜLMEYE DEVAM.

• AK PARTİ ile CEMAAT beraberken CHP'nin ,MHP'nin ,HDP'nin tutumunu hatırlıyorsunuz değil mi?

AK PARTİ ve CEMAAT için o kadar iyiydiniz de şimdi ne oldu diye soranlara ben sorayım bir de. Peki bugün ne oldu da bu 3 PARTİ CEMAATLE aynı söylemelerde bulunuyor?

Bu ülkenin bir PKK gerçeği var. Medyanın (geçenlerdeki TARAF gazetesinin manşeti geliyor aklıma) HDP'yi barajın üstünden meclise hoplatma çabaları aklımda soru işaretlerine sebep oluyor. En son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde HDP'nin %5-6'lardan %9,5'a çıkışının mimari CHP'li seçmenlerin çözüm süreci öncesinde gelen şehitler için nasıl hassas olduğunu iyi hatırlıyoruz. Burada bir akıl tutulması, duygu yozlaşması var.

Artık AK PARTİ'ye ve ERDOĞAN'a sövmek, saymak trend olmuş. Ön yargılarınız mevcut algı yönetimi ile körüklenerek bir öfke, bir nefret çıkarıyor meydana. Hükümetin hataları yok diyemezsek de dik bir duruşu var. Ömrünüzü isyanla muhalefetle karartmayın. Osmanlı da Roma da mükemmel değildi. Şu an istenen Türkiye sadece bir ütopya! Gerçekçi olmakta büyük fayda var.

Ayrıca ÖZAL'ın başbakanlığının bitmesinden 2002'ye kadar kaç tane hükümetin kurulduğunu, kaç farklı koalisyonun oluştuğunu, bu istikrarsızlık dolayısıyla ülkenin sorunlarına ve geleceğine gereken ilginin, önemin verilip verilmediğini araştırmanızı veya hatırlamanızı rica ediyorum.

Ayrıca bu forumda siyasetin konuşulabildiğini bilmiyordum! Dikkat ediyorum konuyu kaldirmiyorsunuz yorum siliyorsunuz sadece. İyi bari. Madem öyle bir yorum da benden.

• 
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.