Bildirim
AKP Çok Fena Düşüyor.. (804. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
N/A
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo155 -- 29 Nisan 2015; 9:26:18 > -
Sen o kadar uzağa gitme 1940 yılına git.. Şuan ülke uzay bilimi ve uçak sanayide dünya devi değilse bu sizin önceki neslin eseridir :) -
ben soru sormuyorum :) yaptık dediklerinizin , aslında sadece göstermelik ve :) başarısız olduğunu ifade etmeye çaba gösteriyorum :) -
13 yıldır aynı hikayeyi söylemekten hala bıkmadınız mı ya ?
Vallaha ben dinlemekten bıktım, siz söylemekten bıkmadınız.. Ne hikmetse bir bölünemedi gitti ülke. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zero Degrees
Size kalsa ülke 13 yıldır İran'a dönüyor ama nedense sokağa çıkınca kendimi Paris'teymiş gibi hissediyorum
ev nişantaşında galiba :) -
quote:
Ömrümün 7 yılı yurtdışında geçti muahahaha hadi gülelim galiba kapak koydum..
Ve o kadar yılda hiçbirşey öğrenemedin, geldin buraya memur oldun öyle mi? Yazık lan. -
quote:
Kendinizi böyle mi avutuyorsunuz ? Eğitimsizler yavvvvv.... :)))
Nasıl zorunuza gidiyor demi birşeyler yapılması ? Birde bu şeyleri bizim yapmamız inanılmaz zorunuza gidiyor :)
Zihniyete bak ya; birisi diyor ki medeniyet bunlardır ve ben onları açıklıyorum.. diğeri geliyor diyorki uçak karın doyurmaz sebzenin fiyatından bahset :))
Gençler siz ne içtiniz Allah AşkınaSöyleyinde arada bir bizde içelim malum bazen kafayı dağıtmak iyi geliyor :))
biz diyorsunuz da, bu dönem residencelar, saatler aldıysanız biz deyin tabi
ama yok, o saraydaki bi bardağın parası için aylarca çalışıyor, ve tüm bu kaybetmişliğinizi kendinizi onlardan sanıp kazanmış sanmak unutturuyorsa, sırf bu taraftarlık yuzunden, sırf bu ezilmişlik yüzünden ülkeye yazık oluyor.
-
göstermelik? başarısız ? tamam. -
neden 1940 :) ne oldu ki 1940 ta :) savaşa mı girmeliydik :) -
muahahahaha.. Şuan yaptığım mesleğe girmek için bir tarafını yırtan yüzbinlerden biri olduğuna adım gibi eminim. Hadi yine gülelim muahahaha -
quote:
Benimki de cevap.. Hala anlayamadı muhahaha...
Daha neyi ne kadar göstereyim bilmiyorum ama sorunların için güzel tedavi merkezleri biliyorum ve önerebilirim :)
Sağolun hocam zinaya karşıyım. -
quote:
Vallaha ben dinlemekten bıktım, siz söylemekten bıkmadınız.. Ne hikmetse bir bölünemedi gitti ülke.
Aynı hikayemi ? Hayatın gerçekleri bunlar.. Onların hepsi yaşanmış ve yaşanan olaylar.. Bunları RESMİ EVRAKLARA DAYANARAK BURAYA KOYMAMI İSTERMİSİN? ..
Türkiye şuan bölünemez Sınırları belli sınırlar kalkınca görüşelim sizle.. Tayyip ne derse inanıyorsunuz ? adamın bütün konuşmalarını takip ediyorum hemen inandılar vay be adam ne kadar vatanını seviyormuş çok şaşırdık biz. Allah Allah.. -
quote:
muahahahaha.. Şuan yaptığım mesleğe girmek için bir tarafını yırtan yüzbinlerden biri olduğuna adım gibi eminim. Hadi yine gülelim muahahaha
Memurluk mu? -
N/A
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo155 -- 29 Nisan 2015; 9:22:46 > -
Vecihi Hürkuş;
1. dünya savaşında sivil bir uçakla göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı adı ve şanı duyulan bir insanımızdır. Savaştan sonra gökyüzüne ve uçmaya olan merakı nedeniyle bir uçak yapmaya karar verir ve güzel bir sivil uçak yapar ama o dönem kimseden bu uçağın uçması için onay alamaz ve uçağına el konulur. Vaz mı geçmiştir peki ? Hayır..
Aradan zaman geçer ve yine bir uçak yapar. Bu sefer uçağı Prag'a götürür ve bütün onayları alır. (Uçağı trene koyarak götürür, tamamen kendi imkanlarıyla yaptığı uçağı parçalayarak yine kendi imkanlarıyla trene koyup tekrar kendi imkanlarıyla orada birleştirir). Büyük bir ümitle Türkiye'ye geri döner ama ne olsun ? Yine onay çıkmaz uçması için ve yine elinden alınır. Vaz mı geçti peki ? Tabiki de hayır ?
Türkiye'nin ilk sivil havacılık okulunu açar ve öğrencileriyle birlikte 2 tane uçak daha yapar ama yine umduğunu bulamaz. En sonunda savaşta göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı almış olduğu maaşı bile keserler.
Hastalanır ve hastanede hayata gözlerini yumar.. Fakirlik ve sefalet içinde..
Ve en çok insanın canını yakan nedir biliyor musun ? Öldüğü gece Apollo yani uzaya gönderilen ilk mekik gönderiliyordu.. Adam kahrından öldü be kahrından.. Şimdi gelmiş benim neslime mi kızıyorsun ?
-
quote:
Vallaha ben dinlemekten bıktım, siz söylemekten bıkmadınız.. Ne hikmetse bir bölünemedi gitti ülke.
evet güzel bir noktaya değinmişsiniz :) 13 yıldır o kadar çabaya rağmen beceremediniz gitti o işi :) al bir başarısızlık örneği daha :) bu kadar başarısızlık örneği varken nasıl oy verelim size :) ardı arkası kesilmiyor yaptığınız hataların ve yanlışların :) ne güzel itiraf ediyorsunuz :) -
Allah aşkına bu rezillikleri gören gözler hala bu iktidarı savunuyorsa vay halimize. Bilerek bizi bu şahsiyetsizlerin kucağına oturtanın Allah belasını versin. unutmayınız ki bunun ahirde cezası olacak ve göre göre oy verenlerin vay haline bir daha oy verir miyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyum BDPye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: serenissimo
maalesef yanlış bilgilendirilmişsiniz :) biz onu kaybedeli 60-70 yıl değil , çok daha fazla oldu :) hani daha eski versiyonlarınız :) nasıl karşı çıkmıştı matbaa ya :) hatırladınız mı ? :)
Bunlar hala aynı dostum nükleerini rusa yaptırır marmarayıı japona ,parsını veririz yaparlar nolcek ya satarız 2 bağ bağçe öderiz ,aynı osmanlı gibi ülkeyi halkıyla birlikte satıp ingiltereye kaçmıştı onlarda ,elin şeyiyle gerdeğe girmeyi bilir anca bunlar sonrada neo vs vs diye zırvalarlar ,gavur derler onların icadları kapılarından eksik olmaz ,şimdide geri kaldık biz 60-70 sene zaten diyorlar o zaman senin büyük Türkiye dediğin şeyde yalan kendi azınla itiraf etmiş oluyosun bu lafınla.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X