Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (1409. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14071408140914101411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faithless35 -- 6 Ağustos 2015; 11:42:24 >
  • melinoz M kullanıcısına yanıt
    Bu kadar komik beyan gormedim, hakikaten bu kafaya ulasmak icin ne ictiginizi merak ediyorum cok guzel bi kafaya benziyor cunku. Chp nin oyu hdp ye gitti, akpnin oyuda chp ye gitti o yuzden chp sabit kaldi diyebilmek buyuk basari :D Hadi simdi git daha komik birseyler bulabilirsen gel zırılda eglendir bizi burda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

Bu kadar komik beyan gormedim, hakikaten bu kafaya ulasmak icin ne ictiginizi merak ediyorum cok guzel bi kafaya benziyor cunku. Chp nin oyu hdp ye gitti, akpnin oyuda chp ye gitti o yuzden chp sabit kaldi diyebilmek buyuk basari :D Hadi simdi git daha komik birseyler bulabilirsen gel zırılda eglendir bizi burda.

Ah canim ya ne mesaj attin oyle akil kokuyor resmen.senin yuregin varsa suna cevap ver;

Hdp ye oy vermis adam,kansiz vatan hainimidir degilmidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melinoz

quote:

geyik mi yapiyorsun kafa mi buluyorsun? toplamda azalan artan yerinde kalan belli madem sizi oylar hdpye gitmedi ne oldu buharlasti mi? Sunu kabul edin herhangi bir partiden 1 oy hdpye gittiyse akpden 5-10 oy gitti. Akp secmeni kalkip chpye vermedi ya oyunu. Kedi burdaysa et nerde et burdaysa kedi nerde...

Yukaridada yazmistim yine yazayim oy kaybetmekle,vatan hainligiyle sucladiklari tayyip gitsin diye,pkkya oy vermek ayri birseydir,chp oy dalgalanmasi yasamistir fakat oy orani ayni kalmistir,bunun nedeni akpden kayan oylardir,yoksa chp nin pkk kansizlariyla ayni kani tasidiklari secim gecesi canli yayinda ayan beyan ortadadir.
    Gelipde birda zirildama bos yere

Pkk ya kansız deyip chp nin aynı kanı taşıdığını söylüyorsun da akpnin kolkola takılmasına aynı masaya oturmasına pkk verdikleri izinlere yol kesip kimlik sormaları yani ve tayyipin sayın öcalan deyip kendi şehidine kelle demesine ne diyorsun peki ? Bu konuda fikrini alabilirmiyim?

• melinoz M kullanıcısına yanıt
    Saf misiniz okumaniz mi yok, hdp ye oy vermenin iyi bir sey oldugunu dusunsem niye boyle yazayim? Bana partilerin yoneticilerinden falan bahsetme hepsi donek zaten. Davulla zurnayla karsilayanida var twit mwit atanida. Sen tabandan haber ver, hdpye kayan bu oylar bir onceki secimde kimindi, simdi kimin olay bu kadar basit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Saf misiniz okumaniz mi yok, hdp ye oy vermenin iyi bir sey oldugunu dusunsem niye boyle yazayim? Bana partilerin yoneticilerinden falan bahsetme hepsi donek zaten. Davulla zurnayla karsilayanida var twit mwit atanida. Sen tabandan haber ver, hdpye kayan bu oylar bir onceki secimde kimindi, simdi kimin olay bu kadar basit.

https://www.facebook.com/TcMehmetcikTc/videos/10152971958873723/

KANSIZLIK VE VATANHAİNLİĞİ DEMİŞTİ:K DEĞİL Mİ?
    Aç izle hemde doğan medyası....
    Sizin elit okumuş tayfanız ve meskenlerinden hdpye cıkan oy oranlarınıda alırız buraya...

yazamsar

Doğu satranç tahtası,yarın doğunu bir referandumla kuzey ırak ve suriye bağlamak istediklerinde,bu ülkenin doğuda bir söz hakkı olması için oralardan almış olduğu bir oy oranı gerekmekte.

Bunuda yakın zamanda ANAP,REFAH ve AKP yaptı,kısacası İslam kimliği taşıdığını varsaydıkları partiler doğumuz için bir şanstır,son seçimlerde CİAMAAT ve CHP ve pkk baskısıyla AKP'nin oy oranları erimiştir,buna sadece AKP'nin değil yukarıda bahsettiğim referandum olasılığı yüzünden herkesin üzülmesi gerekirken,çanak tutanlarda siz basiretli zekalarsınız...
    Tayyip'in doğudaki oy oranlarını artırmak için zaman zaman yaptığı sözlerde yanlışlıklarda vardır,burada aslolan yanlışı düzeltmektir yanlış üzerinde ateşi körüklemek değil,Tayyip bir yandan Barzani'yi kendi safına çekmeye çalışmış diğer yandan barış istiyoruz diyerek pkkya hoşgörülü davranmıştır ki en büyük hatasıda,şehirde göstermesi gerektiği hoşgörüyü dağdaki sıçanlarada göstermiş olmasıdır,kısacası doğu halkı,devletin yumuşak yüzünü pkknın kazanımı olarak algılamasına neden olması tayyipin en büyük hatasıdır.

Benim kanaatim;
    Devlet şu anda ileride kurulması planlanan kürdistanda kimin başa geçeceği üzerine planlar yapmalıdır,barzani mi,pkk mı,yoksa pyd mi söz sahibi olacaktır,devlet bu çatışma üzerine yoğunlaşmalıdır.

Haaa sizde muhalifsiniz,ısrarla bakıyorum,hiç kimse;
    Askerlerimiz şehit ediliyor ne hikmetse amerikaya incirlik üssünü kullanma izni nereden icab etti diye kemaliniz mi sordu yoksa bahçelimi sordu!
    Muhalefet bunun peşine düşssün desteklemeyen chpli olsun...

Edit;üye ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melinoz -- 7 Ağustos 2015; 18:19:23 >

• quote:

quote:

Sizin elit okumuş tayfanız ve meskenlerinden hdpye cıkan oy oranlarınıda alırız buraya...

yazamsar

Doğu satranç tahtası,yarın doğunu bir referandumla kuzey ırak ve suriye bağlamak istediklerinde,bu ülkenin doğuda bir söz hakkı olması için oralardan almış olduğu bir oy oranı gerekmekte.

Bunuda yakın zamanda ANAP,REFAH ve AKP yaptı,kısacası İslam kimliği taşıdığını varsaydıkları partiler doğumuz için bir şanstır,son seçimlerde CİAMAAT ve CHP ve pkk baskısıyla AKP'nin oy oranları erimiştir,buna sadece AKP'nin değil yukarıda bahsettiğim referandum olasılığı yüzünden herkesin üzülmesi gerekirken,çanak tutanlarda siz basiretli zekalarsınız...
    Tayyip'in doğudaki oy oranlarını artırmak için zaman zaman yaptığı sözlerde yanlışlıklarda vardır,burada aslolan yanlışı düzeltmektir yanlış üzerinde ateşi körüklemek değil,Tayyip bir yandan Barzani'yi kendi safına çekmeye çalışmış diğer yandan barış istiyoruz diyerek pkkya hoşgörülü davranmıştır ki en büyük hatasıda,şehirde göstermesi gerektiği hoşgörüyü dağdaki sıçanlarada göstermiş olmasıdır,kısacası doğu halkı,devletin yumuşak yüzünü pkknın kazanımı olarak algılamasına neden olması tayyipin en büyük hatasıdır.

Benim kanaatim;
    Devlet şu anda ileride kurulması planlanan kürdistanda kimin başa geçeceği üzerine planlar yapmalıdır,barzani mi,pkk mı,yoksa pyd mi söz sahibi olacaktır,devlet bu çatışma üzerine yoğunlaşmalıdır.

Askerlerimiz şehit ediliyor ne hikmetse amerikaya incirlik üssünü kullanma izni nereden icab etti diye kemaliniz mi sordu yoksa bahçelimi sordu!

Edit;üye ekleme

Pardon bu nasıl tartışma ahlakıdır böyle ? Sen daha sorduklarıma adam akıllı cevap verememişsin ki ? Baisiretli zeka ne demek hiç mi tartışma ahlakınız yok sizin ?

O zaman sana şunu sorayım cevapla terör olayları araştırsın diye önerge verdi CHP, bunu kabul etmeyen partiler hangileriiydi ?

• Yazamsar kullanıcısına yanıt
    Ustteki mesajimdaki ucuncu paragrafi okudugunuzdan eminmisiniz!?

Teror olaylarini arastirmak ne demek?

84 den beri binlerce insanimizin kanina giren pkk nin son saldirilari yaptigi hakkinda kuskunuz var olaylari arastirmak istiyorsunuz oylemi?

Gerci dogrudur chp hdp ile koalisyon yapmaya gezide kol kola gezmelerinden buyana can atiyor ayni kani tasidiklari yukarida ki videodan belli.

• quote:

Ustteki mesajimdaki ucuncu paragrafi okudugunuzdan eminmisiniz!?

Teror olaylarini arastirmak ne demek?

84 den beri binlerce insanimizin kanina giren pkk nin son saldirilari yaptigi hakkinda kuskunuz var olaylari arastirmak istiyorsunuz oylemi?

Gerci dogrudur chp hdp ile koalisyon yapmaya gezide kol kola gezmelerinden buyana can atiyor ayni kani tasidiklari yukarida ki videodan belli.

Ne demek mi ? ha gerek yok diyorsun sanırım boş ver gitsin akp ve mhp gibi araştırma gereği yok kurcalamayın yani ? Chp önergeyi sundu hadi irdeleyelim araştıralım diye akp yine kaçtı red etti ? Gezide ne olduğu ortada elin terör yanlısı ile gezicileri bir tutamazsın tayyip gibi olmuşsun yalan dolan hani cuma günü cami görüntüleri, kabataş yalanı da patladı eliniz de ?

Akp kolkola takılınca terör başına sayın şehidine kelle dediği vaki sorun yok ama chp böyle yaptı pardon o masaya chp mi oturdu? Ona yol kesmeler kimlik sormalar vs de sorun değil ?

Chp olmasa haliniz ne olurdu acaba ? Paralel cemaat şu bu yalanlarınız dışında en büyük suç atma noktanız oda olmasa kime suç atacaksınız ? Çözüm süreci adı altında pkk ya vermediğiniz kalmadı iyice güçlendirdiniz zaten yahu senin ülkende pkk nasıl kimlik denetimi yapabilir nasıl kürdistan afişi dağıtabilir nasıl kürdistan tabelası asabilir hiçmi zoruna gitmiyor ? T.C den rahatsız oldunuz kurumlardan kaldırdınız zaten boşuna şimdi vatansever rolüne girmeyin

Not : Boşuna klasik olarak bana chp li deme sakın al birini vur ötekine tayyipin ortağı kılıçtaroğlu zaten.

AKP Çok Fena Düşüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

quote:

quote:

yazamsar

Benim kanaatim;

Edit;üye ekleme

Pardon bu nasıl tartışma ahlakıdır böyle ? Sen daha sorduklarıma adam akıllı cevap verememişsin ki ? Baisiretli zeka ne demek hiç mi tartışma ahlakınız yok sizin ?

O zaman sana şunu sorayım cevapla terör olayları araştırsın diye önerge verdi CHP, bunu kabul etmeyen partiler hangileriiydi ?

Alıntıları Göster
    "Hatalı alıntı"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 7 Ağustos 2015; 10:43:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

quote:

quote:

yazamsar

Benim kanaatim;

Edit;üye ekleme

Terör olayları derken yalnızca PKK'dan bahsedilmiyor. IŞİD de bunların içerisinde. IŞİD'i biliyor muydun 84'ten beri? Ben bilmiyordum

Kendinizi çok garip savunma halleriniz var, haftalardır ofiste yazdıklarınıza bakıp bakıp gülüyoruz. İyi misin arkadaşım sen? PKK ile masaya oturan kim? Ne CHP'si?

Memleketin içine ettiniz, ortalık yangın yeri. Başınızı iki elinizin arasına alıp "yahu biz nerede hata yaptık" diye düşüneceğinize hala CHP HDP MHP vs. ya hocam bırakın bu kafayı. Bu kafa size de bize de bir şey kazandırmaz. Pisliklerinizi örtmez, örtemeyeceksiniz de. Çalarken ederken, PKK ile aynı masaya otururken Allah Allah, adalet istiyoruz, yolsuzluklar yapılıyor deyince yallah!

PKK İLE MASAYA SİZLER OTURDUNUZ. HATTA "BİZ HAİNLERLE MASAYA OTURACAK KADAR ŞEREFSİZ VE NAMUSSUZLARDAN DEĞİLİZ" DEYİP İKİ GÜN SONRA " HEYETİMİZ GÖRÜŞÜYOR, BUNA KİMSE KARIŞAMAZ" DEDİNİZ. OYLAR DÜŞÜNCE "PKK'YA SİZ OY VERDİNİZ" DİYORSUNUZ. YOK YA???

alıntın yanlışp mı oldu ?

• Yazamsar
    Yukarida attigim mesaji okumak bu kadar zormu geliyor arkadas,size dogu halkini otekilestirerek kaybetmenin ileride basimiza acacagi soruna dikkat cektim,tayyipin pkkya karsi hatasinida yazdim,nakaratlamadan once donun tekrar okuyun.

Haftalardir yazdiklarima guluyorsunuz!
    Aylar sonra konuya 2 gundur mesaj yaziyorum!ama siz haftalardir yazdiklarima guluyorsunuz,ilginc.Ayik kafayla gelin efem buraya.

Yolsuzluk konusunda haklisiniz,bu ulkede herkes makami kadar goturuyor,sizde bunu anlayin..

Dogu halkini pkk kucagina itende sizsiniz,ben dogu halkinin kazanilmasi gerektigine vurgu yapiyorum,siz dogu halkini gormezden gelme pesinde kosuyorsunuz ayirt etmeniz gereken ince cizgi bu.

• quote:

Yazamsar
    Yukarida attigim mesaji okumak bu kadar zormu geliyor arkadas,size dogu halkini otekilestirerek kaybetmenin ileride basimiza acacagi soruna dikkat cektim,tayyipin pkkya karsi hatasinida yazdim,nakaratlamadan once donun tekrar okuyun.

Aylar sonra konuya 2 gundur mesaj yaziyorum!ama siz haftalardir yazdiklarima guluyorsunuz,ilginc.Ayik kafayla gelin efem buraya.

Yolsuzluk konusunda haklisiniz,bu ulkede herkes makami kadar goturuyor,sizde bunu anlayin..

Dogu halkini pkk kucagina itende sizsiniz,ben dogu halkinin kazanilmasi gerektigine vurgu yapiyorum,siz dogu halkini gormezden gelme pesinde kosuyorsunuz ayirt etmeniz gereken ince cizgi bu.

He bi kere de uygun üslupla yazın tartışma ahlakını öğrenin ya. yahu nerede ben doğu halkını görmezden gelmişim söylesene ? Kaldı ki bende doğuluyum kafamız ayık gelin diyorsunda senin ki ne ?

Sen pkknın yol kesmesine müsade edersen kürdistan afişi dağıtmasına müsade edersen terör başına sayın dersen işte o zaman kürt halkını pkk kucağına itmiş olursun çok basit mantık çünki oranın kontrolünü pkk bırakmış oluyorsun anladın mı ?

O zaman iki yüzlü olmayacaksın Chp diye bağıracağına Akp ve Chp diyeceksin bu kadar basit.

Akp nin yaptıkları ortada düne kadar hani şerefsizdi o masaya oturan ne oldu oturdunuz hani şeref ? Ataya ayyaş dediniz şimdi çıktınız vatan sever oldunuz.

tayyip bunları yapıp sende destekliyorsan eğer sende aynı düşüncedesindir açık net.

• quote:

Yazamsar

Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluğundan bahsediliyor. Her gelen götürüyor bakış açısıyla yaklaşırsan daha çok soyarlar. Kafa yapın olmamış.

Senden bir tane yok, memleketin yarısı senin kafadan. Yazdıklarınıza derken şahsına münhasır söylemedim. Aslında anlamıştın da, neyse. Takıldığın olaya bak

Ötekileştirmek mi? PKK ile masaya oturmayı nasıl meşrulaştırabiliriz diye düşüne düşüne bunu mu düşündün? O iş PKK ile masaya oturmak ile olmaz. Koskoca devlet terör ile masaya oturmaz. Sen olayı çok yanlış anlamışsın. CHP'nin şimdiye kadar doğuyu sallamadığını söylersen katılırım, hak da veririm. Ama PKK ile masaya oturmayı hiç bir kılıfa sokamazsın. Çözüm süreci için izlenilen yol yanlıştı, gel kabul et. Ve bugün ülke bu yanlışın ceremesini çekiyor.

Ben kendi adıma, ülke yıkılsın, Tayyip illa ki devrilsin de demiyorum. Haksızlıkları, yapılan yanlışları, söyleyin, vurgulayın. Susmayın. Biz yanlışları söyleyince "CHP hede hödö" demeyin, komik oluyor. Şu an hükümette AKP var, yapılan bunca yanlışların sebebi de AKP.

• Bu nasıl bişey, gerçekten bukadar para nasıl nerden gelir?
    Yuh yani, inşallah bunuda araştırıp gerçekleri ortaya çıkarırlar.

quote:

Yoksulluktan geldiğini anlatmak için “Bu memleketin yırtık donlu Nihat’ı artık Ekonomi Bakanı” diyen Bakan Zeybekci, Sarıyer’de 11 milyon liraya yalı aldı..

Sözcü gazetesinden İsmail Şahin'in haberine göre Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul Sarıyer’de 4 milyon dolara 5 katlı yalı satın aldı. Çocukluğu çok yoksul geçtiği için arkadaşlarının “yırtık donlu Nihat…” dediği Zeybekçi, 605 ada 80 parsel üzerinde yer alan yalıya yüzde 49.5 oranında büyük hissedarı olduğu Aktur Araç Muayene İstasyonları A.Ş aracılığıyla sahip oldu.

TAPUDA ARSA GÖRÜNÜYOR

Mesarburnu Caddesi üzerinde bulunan ve 141 metrekarelik arsa üzerine kurulu yalı, tapu kayıtlarında konut değil arsa olarak görünüyor. Bunun nedeni, üçüncü grup eski eser statüsüne sahip yalının hâlâ tescil edilip tapuya kayıt edilmemesi. Boğaz’daki çok sayıdaki yalı, yapılardaki kaçak bölümler nedeniyle tescil edilip tapuya kaydedilmediği kayıtlarda arsa olarak yer alıyor.

Arka tarafından bahçenin de bulunduğu Zeybekci’nin yalısında yaz başından bu yana tadilat yapılıyor. Restorasyon ekiplerinin hem içini hem de dışını baştan aşağıya yenilediği yalıda çalışmalar tamamlanmak üzere.

Ekonomi Bakanı Zeybekci’nin bu ay sonuna kadar taşınması beklenen yalı Boğaziçi öngörünüm alanında olduğu için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nün sorumluluğunda bulunuyor. Tadilatın tamamlanmasının ardından Boğaziçi İmar Müdürlüğü ekiplerinin tarihi eserde aslına uygun restorasyon yapılıp yapılmadığını denetlemesi gerekiyor.

SEÇİMDE ÇOCUKLUK FOTOĞRAFLI BU TİVİTLE OY İSTEDİ

http://www.haber3.com/bakan-zeybekci-11-milyon-tlye-yali-aldi-3516966h.htm#ixzz3i7dctPHO

• Arkadas siz daha ilk mesajimda dediklerimi anca anca yaziyorsunuz cikinda okuyun bakim bakalim orada;
    Akpnin sehirde gosterdigi hosgoruyu dagdakine gostermesi en buyuk hatasi oldu diye demismiyim dememismiyim?
    Ortada hata varsa bu herkesce kabul edilmelidir,bugun bu haldeysek hepsi fanatikligin eseri baska birsey degil.

Su diger zeka gibi akpnin doguda kaybettigi yerlerin haritasini gosterecekseniz hic gelmeyin daha,sanki dersin akpden once oralar chp ya da mhp de idide akp alip hdpye kaptirdi,az zeka ya cok degil biraz zeka ve mantik....

• quote:

Arkadas siz daha ilk mesajimda dediklerimi anca anca yaziyorsunuz cikinda okuyun bakim bakalim orada;
    Akpnin sehirde gosterdigi hosgoruyu dagdakine gostermesi en buyuk hatasi oldu diye demismiyim dememismiyim?
    Ortada hata varsa bu herkesce kabul edilmelidir,bugun bu haldeysek hepsi fanatikligin eseri baska birsey degil.

Su diger zeka gibi akpnin doguda kaybettigi yerlerin haritasini gosterecekseniz hic gelmeyin daha,sanki dersin akpden once oralar chp ya da mhp de idide akp alip hdpye kaptirdi,az zeka ya cok degil biraz zeka ve mantik....

İşte o zaman diyeceksin ki bak aynı şeyi yazıyorum aynı Akp de kansızdır diyeceksin iki yüzlü olmaycaksın chp de akp de aynı dereceye girer sn kalkmış chp sanki terör yanlısı gibi gösteriyorsun akp ayrı tutuyorsun o yukarıda yazdığını işte bu şekil yazsaydın amenna direk tek tarafı suçlu göstermeye çalışıyorsun Akp sayesinde adamlar bu kadar güçlü yani onlar da senin dediğin gibi kansızlar

• napolyon94 kullanıcısına yanıt
    Akparti HDP yi meclise sokmakla Terör örgütüyle anlaşma yaparak olmayan sorunları teröristler ile cozmeye calismakla çok büyük hata yaptı. Şimdi de hatanın en büyüğünü yapmaya çalışıyor yani chp ile koalisyon kurmaya çalışıyor.

• Yazamsar kullanıcısına yanıt
    Bak guzelim bak canim benim yukaridaki ilk mesajima bak tekrar orada;
    Dogu halkinin kazanilmasi ileride olusmasi planlanan kurt devleti icin cok basliligin desteklenmesine kadar birseyler yazmisim,oralari tekrardan gozden gecir.

Dediklerinizin tutar tarafi yok,akp bilincli olarak pkkya destek verse pkkda akpye destek verir baskanlik sistemini getirir eyalet hakkini alirdi,tutupda simdiki gibi sonu nereye varacagi belli olmayan akp iktidarini dusurup catisma ortamina gitmesini mantigin aliyormu senin?

Yine yukarida yazmisim;
    Oy kaybetmek ayri birsey,vatanhainligiyle sucladiklari tayyip gitain diye pkkya oy vermek ayri birsey.

Bir;tarafta bir hata var,oteki tarafta ise vatanhainligi.

Su ilk mesajimi bi okusaniz neler anlayacaksinizda iste,zaten cevabini ilk mesajda aldiginiz aorulari sorup duruyonuz

• quote:

Bak guzelim bak canim benim yukaridaki ilk mesajima bak tekrar orada;
    Dogu halkinin kazanilmasi ileride olusmasi planlanan kurt devleti icin cok basliligin desteklenmesine kadar birseyler yazmisim,oralari tekrardan gozden gecir.

Dediklerinizin tutar tarafi yok,akp bilincli olarak pkkya destek verse pkkda akpye destek verir baskanlik sistemini getirir eyalet hakkini alirdi,tutupda simdiki gibi sonu nereye varacagi belli olmayan akp iktidarini dusurup catisma ortamina gitmesini mantigin aliyormu senin?

Yine yukarida yazmisim;
    Oy kaybetmek ayri birsey,vatanhainligiyle sucladiklari tayyip gitain diye pkkya oy vermek ayri birsey.

Bir;tarafta bir hata var,oteki tarafta ise vatanhainligi.

Su ilk mesajimi bi okusaniz neler anlayacaksinizda iste,zaten cevabini ilk mesajda aldiginiz aorulari sorup duruyonuz

Ben seni anladım da sen beni ne zaman anlayacaksın ? Ya da işie mi gelmiyor ?

tamam tayyipin dediği gibi sayın öcalan aldığı kellelerin hesabını veriyor bu vatan hainliği değil normal pkk da kürdistan diye yol kessin kimlik sorsun senin ülkende bu da normal ne olacak ?

Vatanhainliği bu adamı desteklemektir

• 
Sayfa: önceki 14071408140914101411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.