Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (1366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
522.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13641365136613671368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CarllGallagher

Arkadaşlar habertürkte cumhurbaşkanı , hukumet kurma görevini davutogluna verecektir felan deniyor . Nedir bu okay ? Pe k takip etmedigim için anlayamadım tayyip kafasına gör e başbakan mı belirliyor

Prosedür böyle, Deyvitoğlu önce hükümetin istifasını CB'ya verecek, yani Akp dönemi resmi olarak bitecek, fiili olarak idare edecek. Sonra CB, hükümet kurma görevini sırayla tüm liderlere verecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar anadolulu1 gene ban yedi zavallı şamar oglanına döndü geçende 20 gün yemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: haydarali34

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Sahibiniz 2 gündür kaçak sarayından çıkamıyor. İstersen hiç tartışmayalım.

kimse bizim sahibimiz olamaz biz mhp liyiz ve başkanımız açık açık akpyle koalisyon kurmayacağız dedi.oyumuzuda arttırdık daha ne istiyorsun.şimdi git ve teröristlerle kolkola halay çekmeye devam et

Kendine mi kapak yaptın o zaman haritayı göstererek? Hayır yani Mhp bir tane yeri alamamış da o yüzden sordum.

benim bir iddiam olmadıki kaşınan sensin.artı olarak biz oyumuzu arttırdık sıkıntı yok.

• ahahaha akplilerin ağlaması ne hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeRReLL

Arkadaşlar anadolulu1 gene ban yedi zavallı şamar oglanına döndü geçende 20 gün yemişti

Geldiği gibi hakaretlere devam ediyordu. Sınırsız ceza alana kadar bu şekilde devam edecek. Hiç düzgün mesajını görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 9 Haziran 2015; 16:31:23 >

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Türkiye bu gibi gereksiz insanlarla dolu maalesef.
    Paralı AK koyunlardan bir tanesi para için toprağı satıyorlar . AKAPELİLERİN konuşma tarzları genellikle bu yani başka birşey yok ben bu konuda gördüm adam gibi cevap veren yok sunulan belgelerede çirkince cevap veriyorlar.
  • quote:

Hemde ne papağan seçim akşamı burada olun demişlerdi burada olduk kendileri yok Hatta kişiliksizin biri AKP Tek başına iktidar olamazsa burada anırıcam demişti olamadı şimdi niye anırayım diyor

Anırmak sana daha cok yakışır

• Ne keşfetmek isterdimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Yürüyen uçak
  • quote:

Orijinalden alıntı: darking_FB

quote:

Orijinalden alıntı: anadolulu1

Sattığım bir mala 6 aydır 300 tl diyordum

Bu gün ilk sorana 350 tl dedim

Hayırdır dedi dolar fırladı hükümet çöktü dedim

Yarın 400 diyeceğim

Senden alan zaten mal. Yapistir gitsin.

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1540421

Pencereyi kapa ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

quote:

Hemde ne papağan seçim akşamı burada olun demişlerdi burada olduk kendileri yok Hatta kişiliksizin biri AKP Tek başına iktidar olamazsa burada anırıcam demişti olamadı şimdi niye anırayım diyor

O gün sana yakıştığı görmülmüştü Anırıcam diyordun hadi bekliyoruz
    Asenayıda geçtin yavrum hadi hadi Bekliyoruz anırmanı Anırıcam ben diyordun
    Döneklik işte böyle olur O gün atıp tutuyordun hadi icraat zamanı kendin dedin anırıcam diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeRReLL -- 9 Haziran 2015; 16:57:19 >

• quote:

quote:

quote:

O gün sana yakıştığı görmülmüştü Anırıcam diyordun hadi bekliyoruz
    Asenayıda geçtin yavrum hadi hadi Bekliyoruz anırmanı Anırıcam ben diyordun
    Döneklik işte böyle olur O gün atıp tutuyordun hadi icraat zamanı kendin dedin anırıcam diye

Yav he he

• Sanki seçim öncesi ekonomi çok iyiydi dolar 1 tl civarındaydı gibi trollük yapmayın, ülkeyi ve ülke çıkarlarını ne kadar önemsediğiniz belli oluyor, şunuda unutmayın hırsız bakanınızın bakara, makara diyerek dalga geçtiği; Bakara suresi 268. ayetinin sadeleştirilmiş tefsiri ne diyor iyi okuyun, o nedenle gelip buralarda yok ekenomi bitti yok ülke fakir olacak gelin diktaröre yol açın diye ağlamayın.

"Şeytan, sizi yoksullukla korkutup çirkin çirkin şeylere teşvik ediyor"
  • quote:

quote:

Anırıcam diye siz yazmamışmıydınız buraya hadi bekliyoruz şimdi hangi yüzle geliyorsunuz buraya
    Erkeğin ağzından laf bir kere ÇIKAR. sende 3-4 defa çıktı

• Bir daha veremiyeceğin sözler tutma

Hatta kocaman SİYAH yazı ile yazıştın ANIRICAM diye burada hadi anır bekliyoruz
    Anırıcam deyipde şimdi ben niye anırayım diyorsun bide konuya gelmiş hadi hadi diyorsun ASENAYI geçtin bea

Rezil oldun işte anır hadi bari gurunu kurtar. Sen dedin ben değil ayrıca o atatürk imzanı sil imzandan türk milletine hakaretler yağdırıyordun çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeRReLL -- 9 Haziran 2015; 17:05:12 >
  • Ermeni terör örgütü PKK ve onun siyasi kolu hdp ye oy verenler pkk dan bile ötesi olduklarını gösterdiler.
    Daha çok şey yazılırda gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foo Fighters

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Yahudilerle birlikte sevinenlere yazıklar olsun.

sanırım bunu israil abd arabistanla birlikte suriyede iç savaş çıkartan AKP ye söyledin. haklısın. Suriyedeki iç savaşa en çok sevinen yahudiler araplar bir de akp.

Demek istediğim gayet ne anlaşıldı. Bilen biliyor kim olduklarını.

geçiniz. israile uçak yakıt satıp ,ödül alan CHP olsa kıyamet kopardı. işinize gelince şinize gelmeyince böyle. hiç millete laf kalabalığı yapmayın ,siz de herkes gibisiniz.

Onlar bize bir şey satarken normal biz onlara satınca garip mi?

Ticaretle ne alakası var bunun?

Yahudi katilleriyle birlikte aynı tarafta bulunmak aynı olaya sevinmek sanada bir şey göstermiyor mu?

Madem akp yahudilerle iş birliği içinde neden destek alamadı.

Sallamayla olmuyor bu işler. Kanıt ortada herkesin tavrı ortada.

o sattığın yakıtla filistin bombalandı. kaldı ki ben birşey satma demiyorum. bunları chp yapsa kıyamet kopardı akp yapınca gıkınız çıkmadı diyorum.

• Kıvırması gayet doğal, malum kişide yıllardır dediklerinin tersini yapmıyormu ? İmam yellenirse cemaat mıçar hesabı.... Ama bunlara çok iyi ders oldu, alayının sesi soluğu kesildi....
  • Ama sen yukarıda yazmıştınki BEN ÖYLE BİRŞEY SÖYLEMEDİM

Seçim sonucuna değil alğı operasyonu ile HDP ye kaydırmıştı AKP oyları ama kendi oyunu düşürmüştü

BAK YUKARIDA ne yazmıştın BEN ÖYLE BİRŞEY SÖYLEMEDİM Diye ama sonuç olarak söyledin

kıvırma bakayım .
  • ''Yav ben tek dil demedim tek din dedim tek din.'' '' Gavat demedim Kavas dedim'' ''8 Haziran demedim 8 Hazirandan sonra dedim.'' Arkadaşa hadi anır diye yüklenmeyin arkasından gittiği adamların yaptığını yapıyor sadece.
  • akapenin seçim sandığından çıkan sonuç

• 
Sayfa: önceki 13641365136613671368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.