Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (1368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
522.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13661367136813691370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Regionella

akp tek iktidar olamıyor ya şimdi,

ekmek satışları durmuş, islamiyet filan çökmüş diyorlar

hani akp den önce aç mışız ya, dinimize önem vermiyomuşuz ya

İslamiyet zaten AKP yüzünden çökmüştü serok tayyip yok öbür tarafa gittim geldim tayyipe oy verin dediler yok peygamber tayyip halife tayyip

Allah tarafından tayyip bize gönderildi hz muhammed tayyip'i 3000 sene önceden duyurmuş tayyip diye bir yıldız doğacak diye.

Camide miting yapmalar iyice sapıttı bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeRReLL -- 9 Haziran 2015; 18:29:18 >
  • Forumu komple CHP li hdp liler basmış şükür ki CHP hdp cemaat , PKK,dhkpc, geziciler ,yurt içi yurt dışı hainler topunuz bi AKP etmiyor
    AKP her zaman iktidar olacak bumemlekette diğer leri ise muhalefet okadar
    Siz gene burda atıp tutun , sallayın durun
    AKP son sözü söyleyen olacak sonra siz gene ağlamalara devam edeceksiniz böyle devam edecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 9 Haziran 2015; 18:35:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Forumu komple CHP li hdp kiler basmış şükür ki toplamınız bi AKP etmiyor

7 Haziranda AKP li koyunlar burada olun demişlerdi 9 haziran oldu hala buradayız seçim öncesi kendileri buradaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeRReLL -- 9 Haziran 2015; 18:34:03 >
  • Vatan toprağını bırakıp kaçanlara sesini çıkarmayan onursuzlar!

Dağdan inenleri davul zurnayla karşılayıp özel mahkemelerde serbest bırakanlara sesini çıkarmayan haysiyetsizler!

Terör örgütünü Kürtlerin temsilcisi olarak görüp Oslo'da masaya oturanları destekleyen hainler!

11 yıl boyunca paralele toz kondurmayıp iş birliği yapan sonra da aldatıldık diye çark etmeye kalkışanlara gözlerini yuman dönekler!

Yolsuzlukları hırsızlıkları görmezden gelenler, hesap sormayanlar!

Tarafsız olacağına dair namusu ve şerefi üzerine yemin edip , yeminine sadık kalmayıp mitinglerde, televizyon kanallarında belli bir partiye oy isteyip, elinde Kur'an-ı Kerim sallayanlara seyirci kalanlar!

Şehit ailelerinin hassasiyetlerini dikkate almadan belli kesimlere, kapalı kapılar ardında tavizler veren cibilliyetsizlere karşı üç maymunları oynayanlar!

Hukuksuzlukları ortaya çıkınca dış güçlerin oyunları diye ört bas edenlere, din simsarlarına karşı başkaldırmayan namus ve şeref kavramından uzak olanlar!

Sadece tek bir kişinin iktidarı ve hırsı uğruna bu vatanı, tüm halkı feda etme uğraşlarına seyirci kalan korkaklar!

Şapkayı önünüze alıp düşünün ve lütfen artık milliyetçilik, dürüstlük, dindarlık, üstünlük taslamayın. Millet bu yalanlarınızı bu sefer yemedi, kibirinize geçit vermedi. Bunda en büyük pay AKP'nindir .HDP AKP sayesinde meclise girdi!

• birilerinin karnı ağrımış
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    seçim sonuçlarını 1 kez daha gözden geçirmenizi tavsiye ederim

http://www.sozcu.com.tr/secim2015/
  • Foo Fighters kullanıcısına yanıt
    Niye olmayan ortaya çıkmıştı zaten aşırı bir şekilde oy açığı var %9 inmişti AKP CHP nin oyları silinip %25 de bırakıldı CHP ninde silindi ama Sonar ele geçirilmeden önce HDP barajı geçiyordu %10 küsür civarıydı yüzde 2.5 arttı oyların çoğu açıkta.
    YSK iyi silmiş oyları. Zaten söyleniyordu.Hep bu ALĞI operasyonları. Silmeden önce Sözde CHP den kaydığını ortaya atıp akp den sildi.
    CHP nin o kadar şeyden sonra deliler gibi miting yapıp merkez türkiye ile çok tutulmasından sonra yıllardan beri %25 kalması normal değil zaten
    Adam bu kadar çaba emek sarfedip niye oyunu başka partiye versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeRReLL -- 9 Haziran 2015; 18:40:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Topunuz bir AKP etmiyorsunuz
    Zorunuza gitmesin

• quote:

quote:

Zorunuza gitmesin

Allaha çok şükür etmiyoruz kardeş teşekkür ederiz iltifatın için onların düştüğü duruma düşmediğimiz için çok mutluyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: TeRReLL

Ama sen yukarıda yazmıştınki BEN ÖYLE BİRŞEY SÖYLEMEDİM

Seçim sonucuna değil alğı operasyonu ile HDP ye kaydırmıştı AKP oyları ama kendi oyunu düşürmüştü

BAK YUKARIDA ne yazmıştın BEN ÖYLE BİRŞEY SÖYLEMEDİM Diye ama sonuç olarak söyledin

kıvırma bakayım .

Kanitla bakalım sincap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bak o doğru hepimiz toplaşsak bir akp olamayız.
    biz çalmayız,hırsızlık yapmayız yolsuzluk yapmayız,ötekileştirmeyiz,kimseyi tercihlerinden ötürü yargılamayız.her zaman demokrasiden yanayız...
  • Foo Fighters kullanıcısına yanıt
    YSK nın yapmadığı hainlik kalmadı birazcık internette arada gör bakayım karşına ne çıkıcak
    Herkez AK koyun değil atlasın daha yazı yazma kardeşim.
  • Akp'nin 13 maddelik şartı varmış şartların yarısından çoğu Cumhurbaşkanın özgürlüğü imiş açıkcası cumhurbaşkanına karışılmıyacak burayı anlamadım desem yeridir. Chp'ninde bazı şartları var bunlar yolsuzluk,hırsızlık olayları olmuyacak parlementer seçimler önemli demiş. Bunlar sadece bir kaçı imiş

Hdp ve Mhp ise şu anda AKp ile masaya oturmayı düşünmüyor hdp eğer bir kaos durumu olursa müdahale ederiz demiş Akp-Chp koalisyonu daha mantıklı diyor bizim şartımız yok diyorlar yapsakda.

Haberlerde söyleniyor. Açıkcası bu koalisyon işi zor gibi kim kabul etcek bu kadar şartı heleki 13 maddelik şart belirtmiş Akp ne iş anlamadım Davutoğlunun istifası kabul olmuş bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeRReLL

quote:

quote:

Zorunuza gitmesin

Allaha çok şükür etmiyoruz kardeş teşekkür ederiz iltifatın için onların düştüğü duruma düşmediğimiz için çok mutluyuz

Hocam gereksiz yazıp konuda insanları provake edip durma aldığın oy kadar Konuş
    Sandıktan 1 cıkan parti sanki AKP değil bu ne pişkinlik adam
    Adamın yaşadığı rüyalar iktidar %40
    ama yaşadığı gerçek %25 muhalefet
    Hayaller solda iktidar özgürlük güç ama yaşanan gerçekler dhkpc PKK geziciler paralel
    Onla bile %25 ötesi yok kalkmış hala bıdı bıdı

• ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Hocam tek bir kişinin hırsı için gerçekten koca bir millet feda edilmek isteniyor. Bu ne hırstır böyle, nasıl bir gözü doymazlıktır anlayabilmiş değilim. Kesin bilgi mi 13 madde?
  • quote:

bak o doğru hepimiz toplaşsak bir akp olamayız.
    biz çalmayız,hırsızlık yapmayız yolsuzluk yapmayız,ötekileştirmeyiz,kimseyi tercihlerinden ötürü yargılamayız.her zaman demokrasiden yanayız...

Yanlış anlamışsınız
    Topunuz Bi AKP yani bi adam olamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: notimportantali

Vatan toprağını bırakıp kaçanlara sesini çıkarmayan onursuzlar!

Dağdan inenleri davul zurnayla karşılayıp özel mahkemelerde serbest bırakanlara sesini çıkarmayan haysiyetsizler!

Terör örgütünü Kürtlerin temsilcisi olarak görüp Oslo'da masaya oturanları destekleyen hainler!

11 yıl boyunca paralele toz kondurmayıp iş birliği yapan sonra da aldatıldık diye çark etmeye kalkışanlara gözlerini yuman dönekler!

Yolsuzlukları hırsızlıkları görmezden gelenler, hesap sormayanlar!

Tarafsız olacağına dair namusu ve şerefi üzerine yemin edip , yeminine sadık kalmayıp mitinglerde, televizyon kanallarında belli bir partiye oy isteyip, elinde Kur'an-ı Kerim sallayanlara seyirci kalanlar!

Şehit ailelerinin hassasiyetlerini dikkate almadan belli kesimlere, kapalı kapılar ardında tavizler veren cibilliyetsizlere karşı üç maymunları oynayanlar!

Hukuksuzlukları ortaya çıkınca dış güçlerin oyunları diye ört bas edenlere, din simsarlarına karşı başkaldırmayan namus ve şeref kavramından uzak olanlar!

Sadece tek bir kişinin iktidarı ve hırsı uğruna bu vatanı, tüm halkı feda etme uğraşlarına seyirci kalan korkaklar!

Şapkayı önünüze alıp düşünün ve lütfen artık milliyetçilik, dürüstlük, dindarlık, üstünlük taslamayın. Millet bu yalanlarınızı bu sefer yemedi, kibirinize geçit vermedi. Bunda en büyük pay AKP'nindir .HDP AKP sayesinde meclise girdi!

Allah razi olsun, cok guzel yazmissin.

• Her yerde tüp kuyruğu olacak, yağ kuyruğu olacak muhabbeti. Ne boş kafalı balık hafızalı milletiz. Nerde lan tüp kuyruğu. 30 senedir göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Foo Fighters

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yahudilerle birlikte sevinenlere yazıklar olsun.

sanırım bunu israil abd arabistanla birlikte suriyede iç savaş çıkartan AKP ye söyledin. haklısın. Suriyedeki iç savaşa en çok sevinen yahudiler araplar bir de akp.

Demek istediğim gayet ne anlaşıldı. Bilen biliyor kim olduklarını.

geçiniz. israile uçak yakıt satıp ,ödül alan CHP olsa kıyamet kopardı. işinize gelince şinize gelmeyince böyle. hiç millete laf kalabalığı yapmayın ,siz de herkes gibisiniz.

Onlar bize bir şey satarken normal biz onlara satınca garip mi?

Ticaretle ne alakası var bunun?

Yahudi katilleriyle birlikte aynı tarafta bulunmak aynı olaya sevinmek sanada bir şey göstermiyor mu?

Madem akp yahudilerle iş birliği içinde neden destek alamadı.

Sallamayla olmuyor bu işler. Kanıt ortada herkesin tavrı ortada.

o sattığın yakıtla filistin bombalandı. kaldı ki ben birşey satma demiyorum. bunları chp yapsa kıyamet kopardı akp yapınca gıkınız çıkmadı diyorum.

Bizden almasa yakıtı yok sanki biz verdik diye oldu her şey..

Chp yapamaz zaten merak etme.

İnşallah kurulur şu hdp-mhp-chp koalisyonuda tayyibi mumla ararsınız.

Tayyip herşeyiyle mükemmeldi demiyorum. Bende çok eleştirdim yorumlarımı okuyabilirsin.

Ama bu ne olduğu belli olmayanlardan iyidir.

madem yakıt sıkıntısı yok ne diye senin yakıtınla filistini bombalamasına göz yumuyorsun . ha o kadar ümmetçi değilsende ne diye her seçim meydanın da katil israil ,canım filistin diye bağrıp çağrıyorsun

Ben olsam satmazdım. Ama yani bu yapıldı diye de yahudi mi olunuyo?

Adamlara yahudi dediniz amerikan uşağı dediniz.

Sonra işler değişince dünyaya bizi düşman ettin dediniz.

Yani bu medyanın ve buna inananların arkasından, önünden gidilmez.

Ya madem bunlar yahudi bop başkanı hadi niye kapışmalar oldu bunca?

Demek ki o zaman çıkarlar uyuştu şimdi uyuşmadı bu kadar net.

Kimsenin adamı olsaydı kendi başına nasıl hareket edebilirdi?

Bak kılıçdaroğluna gör, adam oylarım düşerse istifa ederim dedi, tabi bu kaçıncı zaten ilk değil, ama yinede çıktı istifa edecek durum yok dedi.

Tabandan da çıt çıkmadı. Niye?? Çünkü bir planın sonucu olarak getirildi oraya gidemiyorda. Kal diyolar kalacak.

ben yahudi demedim. zaten yahudi olmak da suc değil . amerikan uşağı da demedim. zaten sağcı da olsa solcu da amerikancı bir devletiz. fakat tükürdüğünü yalarsa dalga geçerim yinede

tayyibi ne kadar sevmiyorsam kılıcdaroğlunu veya baykalı veya bahceliyi de o kadar sevmiyorum. (demirtaş içinde geçerli)

seviyesizliklerinize devam edin siz bloğunuz hayırlı olsun.daha da ileri giderseniz admin havayolları ile iyi uçuşlar diliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 13661367136813691370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.