Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (1364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
522.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13621363136413651366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Chp pkk

Kardeşliği

Hep birlikte alkışlıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya " deveye diken insana ....yaraşır " diye bi ata sözü olan bir milletten ne bekliyorsunuz? Anlayamıyorum...

kriz gelince görüşürüz
  • Akpli bir tane anıracak arkadaş vardı, anırdı mı duyan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: anadolulu1

Yaşasın

Chp pkk

Kardeşliği

Hdp hangi partiden % kaç oy almış bir bak derim, araştırmalara göre chp den %2 almış akp den %7-9 du. Bu durumda kim kardeş oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

1. Ayakkabı kutuları ve hepsinin aklanması
    2. Akpli bakanın her cuma bir ayet yapıştırıyorum diyip bakara makara diye dalga geçmesi
    3. İstanbulda kuzey ormanlarının mahfı
    4. Hukukun tarümar olması
    5. Herkes cemaatin hukuksuzluklarına isyan ederken işine geldiği dönemde cemaat camide deyip sonra çok safmışım demesi
    Çok safmışım diyen birini yönetici istemeyecek çok kişi olur
    6. Suriye politikası
    İş içlerine hiç karışmayacaktık her şeyi mahvettik
    7. Çözüm sürecinde hdpyi parlatıp parlatıp son anda mhpnin oylarına talip olma niyetiyle yeniden başa dönme
    Hdpnin bu başarısı öncelikle akpnin suçudur
    8. Yandaşların kimseyle paylaşmadan zenginleştikçe zenginleşmeleri
    9. Kibirli ve kendini eleştirenleri yaftalayan ılımlı olmaktan çok uzak davranışlar

Umarım ilk döneme geri dönebilir akp
    İlk döneminde çok savunmuştum ama artık imkansız

akpartinin doğru analiz yapıp eski günlerine dönmesini de çok isterim

işte gerçek bi vatan evladı GERÇEKLERİ görüp özeleştiri yapıyor ..teşekkürler..

bu VATAN hepimizin uyanın artık AKP liler bi inat uğruna BÖLMEYİN..

düne kadar dayı dediniz şimdi ayı diyorsunuz .

bu konularda al USTAlarınıza bakın yetki bu adamlarda sokaktaki kişide değil..

bi inat uğruna vatanı BÖLÜYORSUNUZ....

AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor..

Bakta utan anadolu şahsiyet. Ne kadar utanmaz adamlarsınız yahu, hala kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz.. Erdoğanı ve tüm ekibini inşallah ipe giderken görmek nasip olur bana.. Evet ülkede ki bütün partiler ayrı bir oynak ama hiç biri bir akp olamaz dostum buna emin olabilirsin. Dün kürtler kardeşinizdi bugün oyunuzu aldılar diye mi pkk demeye başladınız ? Barzaniye neredeyse emineyi sunacaktı erdoğan ne çabuk unutuldu o günler halayla açılışlar protokeller ? Bana kalsa erdoğan ve apo yan yana asılmalıdır.. Ama günü geldi tüm akp yüce divandan ağlayarak girip çıkacak.

• quote:

Yaşasın

Chp pkk

Kardeşliği

Habire aynı şeyleri yazıyorsun, burda bulunmanın tek amacı tartışma çıkartmak, ama bunları yaparak insanları akp den dahada nefret ettiriyorsun benden söylemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Yaşasın

Chp pkk

Kardeşliği

Habire aynı şeyleri yazıyorsun, burda bulunmanın tek amacı tartışma çıkartmak, ama bunları yaparak insanları akp den dahada nefret ettiriyorsun benden söylemesi

İşte bu kafalar sayesinde Akp %10 oy kaybetti. Bu kafalar sayesinde de oyları düşmeye devam ediyor, baksana adam kriz olsun da görün diyor, işte bunlar ülkeyi ve vatandaşı bu kadar düşünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

1. Ayakkabı kutuları ve hepsinin aklanması
    2. Akpli bakanın her cuma bir ayet yapıştırıyorum diyip bakara makara diye dalga geçmesi
    3. İstanbulda kuzey ormanlarının mahfı
    4. Hukukun tarümar olması
    5. Herkes cemaatin hukuksuzluklarına isyan ederken işine geldiği dönemde cemaat camide deyip sonra çok safmışım demesi
    Çok safmışım diyen birini yönetici istemeyecek çok kişi olur
    6. Suriye politikası
    İş içlerine hiç karışmayacaktık her şeyi mahvettik
    7. Çözüm sürecinde hdpyi parlatıp parlatıp son anda mhpnin oylarına talip olma niyetiyle yeniden başa dönme
    Hdpnin bu başarısı öncelikle akpnin suçudur
    8. Yandaşların kimseyle paylaşmadan zenginleştikçe zenginleşmeleri
    9. Kibirli ve kendini eleştirenleri yaftalayan ılımlı olmaktan çok uzak davranışlar

Umarım ilk döneme geri dönebilir akp
    İlk döneminde çok savunmuştum ama artık imkansız

akpartinin doğru analiz yapıp eski günlerine dönmesini de çok isterim

işte gerçek bi vatan evladı GERÇEKLERİ görüp özeleştiri yapıyor ..teşekkürler..

bu VATAN hepimizin uyanın artık AKP liler bi inat uğruna BÖLMEYİN..

düne kadar dayı dediniz şimdi ayı diyorsunuz .

bu konularda al USTAlarınıza bakın yetki bu adamlarda sokaktaki kişide değil..

bi inat uğruna vatanı BÖLÜYORSUNUZ....

AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor..

Bakta utan anadolu şahsiyet. Ne kadar utanmaz adamlarsınız yahu, hala kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz.. Erdoğanı ve tüm ekibini inşallah ipe giderken görmek nasip olur bana.. Evet ülkede ki bütün partiler ayrı bir oynak ama hiç biri bir akp olamaz dostum buna emin olabilirsin. Dün kürtler kardeşinizdi bugün oyunuzu aldılar diye mi pkk demeye başladınız ? Barzaniye neredeyse emineyi sunacaktı erdoğan ne çabuk unutuldu o günler halayla açılışlar protokeller ? Bana kalsa erdoğan ve apo yan yana asılmalıdır.. Ama günü geldi tüm akp yüce divandan ağlayarak girip çıkacak.

bu resimleri gördükçe kahroluyorum şehitlerimizin kemikleri sızlıyor vicdansız AKP hainlerle iş birliği yaptı ama anadolu insanı böyle cezasını keser işte AKP ye müstehaktır...İnşallah şu açılım biterde dağda ayı yeniden başlar da şehitlerin kanı yerde kalmamış olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

quote:

quote:

Yaşasın

Chp pkk

Kardeşliği

İşte bu kafalar sayesinde Akp %10 oy kaybetti. Bu kafalar sayesinde de oyları düşmeye devam ediyor, baksana adam kriz olsun da görün diyor, işte bunlar ülkeyi ve vatandaşı bu kadar düşünüyor.

Napsınlar hocam başlarındaki adama benzemek için uğraşıyorlar. İrdelemeden kabul ediyorlar, o ne yapsa doğrudur diyorlar, kişiliği olan adam bilinci olan adam sorgular. Ben Atatürkçüyüm, ama Atatürk'ünde hataları oldu, hiç bir insan hatasız değildir, gerektiğinde bunlarıda konuşurum, ama bu zihniyetler irdelemiyorlar düşünmüyorlar

• Evet Arkadaşlar AKP nin Yeni projeleri açıklandı

AKP Çok Fena Düşüyor..
  • Seçim sonuçlarında Akp'den Hdp'ye bol miktarda oy gittiği açık ve seçik görülüyor.
    Chp'den Hdp'ye giden bir miktar oylar var, bu gerçek. Ama bu oyların sebebi Akp'nin tek başına iktidar olmaması için verilen geçici ve Akp'yi fesh etme oylarıdır. Akp'siz bir Türkiye'de Hdp'ye de yer yok. İnşallah Hdp ve Akp tarih olacak.

• Chp ve Mhp sayesinde Hdp barajı geçti diyenle siyaset tartışmak ağır zaman kaybıdır.

Evde tutamadıkları %50lik kesimin %20 si hdp ye oyu verdi,şimdi dağda tutamazlar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foo Fighters

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: Foo Fighters

Yahudilerle birlikte sevinenlere yazıklar olsun.

sanırım bunu israil abd arabistanla birlikte suriyede iç savaş çıkartan AKP ye söyledin. haklısın. Suriyedeki iç savaşa en çok sevinen yahudiler araplar bir de akp.

Demek istediğim gayet ne anlaşıldı. Bilen biliyor kim olduklarını.

geçiniz. israile uçak yakıt satıp ,ödül alan CHP olsa kıyamet kopardı. işinize gelince şinize gelmeyince böyle. hiç millete laf kalabalığı yapmayın ,siz de herkes gibisiniz.

•  AKP Çok Fena Düşüyor..

• quote:

quote:

Yaşasın

Chp pkk

Kardeşliği

Muhahaha
    akp bu millete bedava verse bunlar üste ister

Bana okuma

Yaşasın

Chp pkk kardesligi

Rabbim

Usd 8000

Euro 12000

Olsun vatan nasıl batar maaşlar nasıl saklanır görsün

Akşam 2250 krs. A indigin minibüsün
    sabah 4000 krs a nasıl binilir görür bu millet inşallah o zaman aydın doğan alman ıngiliz abd
    sizleri minibüste kucaklarina nasıl otutturur lar görürsünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: TeRReLL

Evet Arkadaşlar AKP nin Yeni projeleri açıklandı

AKP Çok Fena Düşüyor..

Ayri ayri nasıl bulurux bunlari. Birini kapak fotosu yapacam. Canimiz ne isterse onu yapiyoriz u

• kardeş yanarım yanarım da şu yaşına kadar eve kız atmaktan başka işe yarayamamış adamın ayakkabı kutularını savunmasına yanarım
  • quote:

Yaşasın

Chp pkk

Kardeşliği

alkışlanması gereknler ortada. bak sayfaya çok güzel materyaller var. besle büyüt oy ver sonra CHP hain. haldıki sadece bu da değil. ttek başına iktidar olup yaptığınız haramlar adaletsizlikleri de unutmamak lazım. Ben cHP li değilim. RTE yi ne kadar sevmiyorsam diğerlerini de o kadar sevmiyorum. Ama AKP lilerin onca yaşanan rezillikten sonra kalkıp milleti suclamasına da uyuz oluyorum.
  • Vira bismillah
     AKP Çok Fena Düşüyor..

• quote:

quote:

quote:

Yaşasın

Chp pkk

Kardeşliği

Muhahaha
    akp bu millete bedava verse bunlar üste ister

Bana okuma

Yaşasın

Chp pkk kardesligi

Rabbim

Usd 8000

Euro 12000

Olsun vatan nasıl batar maaşlar nasıl saklanır görsün

Akşam 2250 krs. A indigin minibüsün
    sabah 4000 krs a nasıl binilir görür bu millet inşallah o zaman aydın doğan alman ıngiliz abd
    sizleri minibüste kucaklarina nasıl otutturur lar görürsünüz

erken seçim bekliyorsunuz heralde . neyse hayırlı mesailer. akp trol kardeş

• 
Sayfa: önceki 13621363136413651366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.