Şimdi Ara

AKN ve KOTA'da önemli gelişmeler var | 19:00 Canlı Yayın (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
20.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Php

    Aranızda halen real-debrid.com üyesi olmayanlar var. Torrentin linkini verin direkt linkini AKN dışı saatlerde indirecek şekilde firefox,chrome schedule eklentisine atın. kodi kullanıyorsanız da 4k,3d içeriğe torrentsiz rapidsiz ulaşın. Para vermem diyorsanız geceyarısından sabah 9 a kadar ücretsiz :)
    Alternatif olarak suriyeliyim diyip iltica edin batıya doğru :)

    Real debrid ve bu tarz siteler nedeniyle trackerlardan banlanan sayısız mağdur var. Public siteler için de gerek yok. Ayrıca utorrent in schedule ozelliği gayet yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karakteristik61

    Yani torrent bitince otomatik olarak pc yi kapatabiliyor mu program ?

    Aynen. Utorrent'te var mesela. Utorrent'e bas görürsün zaten.
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    Eyvallah üstad.
  • O değil de superonline yetkilisi bizim twitter hesabımızı niye engelledi?Hani belgeler sahte diyorlar ya.O yetkili belgeler sahtedir diyemedi mi?Söyleyeceği tek şey bunlar asılsız bir iddiadır demekti.

    Baktılar millet saydırıyor hemen geri vites yaptılar.Yemezler anam yemezler

    Asıl olay 2019 da başlayacak.
  • Kimse ciddiyetin farkında değil ama Dh Forum'da patlayan bu iptal kampanyası tüm bu sömürücüleri tutuşturdu. Büyük bir kitle hareketine döndü bu iş.
    Ki bundan sonra hodri meydan. Devlete rağmen vatandaşı sömürmeye çalışanlarin tamamı müşterilerini en azından yarı yarıya kaybedecek. İnanmayan denesin görsün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

    O değil de superonline yetkilisi bizim twitter hesabımızı niye engelledi?Hani belgeler sahte diyorlar ya.O yetkili belgeler sahtedir diyemedi mi?Söyleyeceği tek şey bunlar asılsız bir iddiadır demekti.

    Baktılar millet saydırıyor hemen geri vites yaptılar.Yemezler anam yemezler

    Asıl olay 2019 da başlayacak.

    katılıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gece kuşu 50 mbps 100 gb internet 100 tl olmuş.

    Yeter artık ya Haram zehir zıkkım olsun bu paralar
  • BTK'nın AKN sonrası hız düzeltmesi, fiyatlar için de geçerli mi? Kota uygulaması ile ilgili bir yasaklama var mı?

    Bu süreç servis sağlayıcılarının ekmeğine yağ sürmüştür! Şimdiden 24 mbps üzeri paketleri mevcut müşteriler için kaldırdı ttnet. Olanlarda 130 TL gibi uçuk bir fiyat çekiyor. Diyor ki yok öyle 70 tl verip akn sonrası 16 mbps kullanmak. Aynı paraya 8 mbps'ye düşeceksin. Taahhütün bittikten sonra da daha çok verip daha az alacaksın.

    Umarım kullanıcıyı yıllardır sömüren bu düzene bir son verilir artık. Ciddi cezalar versinler bu sömürücülere ve kanun bükücülere.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

    TTNET'i aradım gece 2 ile sabah 8 arasındaki indirmeler yansımış gözüküyo dedim dikkate alınmıcak dedi sonradan düzeltecek dedi çünkü böyle bir sistemi henüz geliştirmemişler sistem geliştirene kadar gözükecekmiş kota bilgisinde fakat yansimıcakmış


    + Diğer sorduğum soruda kotayı aşınca herangi ek bir ücret yansıcakmı 1GB =1TL gibi dedim hayır öyle bişey yok tarife ücreti neyse öyle kalacak değişmeyecek dedi


    TTNET doğru yolda ilerliyor arkadaşlar 2 günde 2 terabyte'tan fazla çektim hız hala 50mbps

    Ben de aynı şekilde TTNET sahibiyim ve 2-8 arasında yaptığım download kotama yansımış. Müşteri hizmetleri de bana aynı şekilde sonradan düzelecek, bunu düzenleyen bir sisteme henüz sahip değiliz falan dedi.

    İş bilmezliğin bu kadarı! Superonline yıllardır "gece kuşu" tarifesiyle bu işi çok rahat hallederken, ve bu uygulamanın yürürlüğe gireceği aylar öncesinden belliyken "böyle bi sistemimiz yok" yalanını yemezler.

    Bu tip radikal düzenlemelerde belli bir geçiş dönemi olabilmesini anlıyorum fakat söyledikleri bahaneler anlık çıkan sorunlarla hiç alakalı değil. Bu sistemi düzenlemek, müşteri ilişkileri personeline gerekli eğitimleri vermek için aylarca zamanları vardı. Ama görünen o ki bu zamanı Ronaldo ile reklam çekimine ve bu düzenlemeden nasıl karlı çıkabilir sorusuna kafa patlatmakla geçirmişler.




  • dsmart net kullanan varmı? gece indirdigim 02-08 arası dosyalar akn ye eklenmiş ne yapmam lazım indirmeden önce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Uydunet kullanıyorum. Eylüle kadar sözleşmem var. Eskiden kota dolunca hız 3mb'e iniyordu. Şun ne olacak? Sözleşmem olduğu bitim tarihine kadar için hala aynı mı kalacak yoksa kota dolunca gb başı 2tl ödeyecek miyim?

    Sözleşme bitimine kadar aynen devam, BTK'nın belirlediği şekilde hızın düşecek AKN'yi geçersen. gece 02-08 arası kotadan sayılmayacak.

    Taahhüt bittiğinde ise kampanyasız fiyattan aynı şekilde devam edebileceksin, istersen tabi.

    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler




  • ttnet kullanıyorum 2-8 arası download yapmama rağmen akn ye eklemişler gene bi dolandırıcılık sağol ttnet

    edit:Ttnet online müşteri temsilcisine sorunu bildirdim verilen cevap

    quote:

    Online Müşteri Temsilcisi
    02:00 - 08.00 saatleri arasında ki kullanımlarınız AKN den sayılmamıştır.Sistemlerimizde saat bazlı kullanımlar yerine toplam kullanımlar görülmektedir. Geliştirme çalışmalarımız tamamlandığında 02:00 - 08.00 saatleri arasında ki kullanımlarınız ayrıca görülecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost.dark -- 2 Mayıs 2017; 16:39:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _conscript_


    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Uydunet kullanıyorum. Eylüle kadar sözleşmem var. Eskiden kota dolunca hız 3mb'e iniyordu. Şun ne olacak? Sözleşmem olduğu bitim tarihine kadar için hala aynı mı kalacak yoksa kota dolunca gb başı 2tl ödeyecek miyim?

    Sözleşme bitimine kadar aynen devam, BTK'nın belirlediği şekilde hızın düşecek AKN'yi geçersen. gece 02-08 arası kotadan sayılmayacak.

    Taahhüt bittiğinde ise kampanyasız fiyattan aynı şekilde devam edebileceksin, istersen tabi.

    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler


    Benim kafama takılan soru diyelim akkyi geçtik hız 16MBPS 'e düştü peki gece 2 ile 8 arasında hız tekrar normal düzeyine çıkacakmı yoksa 16 mbps'temi kalacak?




  • FiFAMaster10 kullanıcısına yanıt
    2-8 arasında normal hız veriliyor kotayı asıp asmadıgına bakılmıcak. btk raporu bu yönde
  • mustiki212 kullanıcısına yanıt
    Hocam, ben önceden taahüt imzalamıştım. Yaklaşık 2 yıl olacak bu Ağustos ayında. Şimdi ben bu aydan itibaren kota aşarsam bana da girecek mi? Ona göre birkaç ay dayanıp öyle başka İSS'ye geçiş yapacağım.

    Edit: Videoyu şimdi izlerken gördüm, önceki abonelerde öyle birşey yokmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 2 Mayıs 2017; 16:53:44 >
  • kontendoo kullanıcısına yanıt
    Ne dediğiniz hakkında hiçbir fikriniz yok. bantgenişliğinizin tamamını kullanarak doğrudan indirme yapmak varken neden torrent deki seederların insafına bırakayım kendimi?
    ister 1gb ister 250gb a bölüp doğrudan indirebiliyorsunuz. Lütfen bilmediğiniz konularda yorum yapmayın kendinizi küçük düşürüyorsunuz. Real-debridin ne olduğuna dair fikriniz bile yokken tracker ban dan bahsediyorsunuz. passkeyi olmayan şeyi zaten indiremezsiniz.
  • turkcellden akk açıklaması

    Adil Kullanım Koşulları (AKK) aşımında ekstra ücretlendirme yapılacağına dair internette ve sosyal medyada yayılan asılsız haberlerin artması sebebiyle Turkcell olarak kamuoyunu aydınlatma ihtiyacı duyuyoruz.

    Bilindiği üzere Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK),1 Mayıs 2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere AKK’ya tabi olan tüm internet (Fiber ve xDSL) paketlerinde değişikliğe gidilmesine karar vermiştir. BTK’nın bu kararında, AKK geçildikten sonra dahi internet kullanıcılarının minimum veri indirme hızlarının, bulundukları *tarifeye/pakete göre kademeli olarak belirleneceği ifade edilmiştir.

    Turkcell olarak sunduğumuz paketlerimizde, sosyal medyave internetteki haberlerde yer aldığı gibi BTK’nın yeni mevzuatına göre belirlenen hız kademelerigeçildikten sonra tüketilen her 1 GB için ekstra ücret talep edilmesi şeklinde bir karar ya da uygulama bulunmamaktadır.
    Ayrıca hem Fiber hem xDSL’de 02.00-08.00 saatleri arasında gerçekleştirilen internet kullanımları AKK’ya dahil edilmeyecek ve söz konusu zaman dilimlerinde AKK’nın aşılıp aşılmadığına bakılmaksızın AKK kullanımları sonrası hız kısıtları uygulanmayacaktır.....


    http://www.bilisimedya.com/2017/05/turkcell-superonline-dan-akk-acklamas.html




  • Php kullanıcısına yanıt
    nedir bu debrid şeysi paralı bişey mi torrente alternatif mi
  • Mobil internette de limitsiz pakete ihtiyacımız var.Ben köyde yaşıyorum.köydeki hane sayısı az oluduğundan altyapı gelme olasılığı imkansız.Yani demek istediğim Moderatörlerden rica ediyorum tek şansımız olan mobil internettede iyi şeyler beklediğimizi duyurmaları.

  • yazık yazık birşey indirmedigim halde durduk yere akn doluyor Dsmartnet Allah kahretsin.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.