Şimdi Ara

aklıma baya önemli bir icat geldi [yardım eli uzatın]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu icatın fikri mw3 de yanlışlıkla killstreak yapıp helikopterin önümde belirmesiyle başladı şimdi bende uzaktan kumandalı en az 3 km çeken bir helikopter alsam buna kablosuz kamera taksam o kameranın diğer ucunuda pc ye taksam son olarakda gecede hareket edebilmesi için gece görüş taksam ne kadara mal olur ve kaza falan yaparmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi louiswilliams09 -- 21 Kasım 2011; 12:45:33 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugrahan-24 -- 21 Kasım 2011; 12:48:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

baya bi kaza yaparsın normal bişey olur iyi olmaz yani ilk amatör olurr daha dogrusu rahat bin liraya yakın gider sem nasıl bişey düşündün?

fiyat önemli değil ,ben işte görünüm olarak çok önemli değil hızlı olsun gece görüşlü olsun vs.vs.vs. acaba ne kadar zamanımı alır buda önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reyftn

İcat yapanlar mezarında ters dönüyor.

Doğru pek icat sayılmaz.
  • quote:

• quote:

sonuçta buda bir icat sayılır

Orijinalden alıntı: pick-nick

http://lmgtfy.com/?q=helicam

süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:40:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengas

Kameranın ucunu bilgisayar nasıl bağlayacaksın ? Uçarken kabloyu birlikte götürecek değil ya. Helikopterdeki kamera senin evdeki bilgisayarına nasıl upload yapacak onu düşünmen lazım. 3 KM mesafeli bir wireless alıcısı koyup, wireless modeminden bağlantı kuramazsan sorun çıkar. Öyle durumlarda bile türkiyenin upload bağlantısı ile çok net bir görüntü alamazsın.

kablosuz kamera diye birşey var. zaten bende illa yapacak değilim belki daha önce yapmış olan yada bilgisi olan vardır diye size söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:40:20 >
  • İcat olması için topluma faydalı ve gerçekten bir soruna çözüm olarak getirilecek bir şey olması lazım.Bu icat dediğin şey tamamen keyfi.Bir radyo kontrol mekanizmasını yönetmek de çok zor bir iştir eğitimini falan alman lazım.Kameranın nereye konulacağını iyi bilmen lazım ayrıca çünkü bu uçan protatip araçların denge noktası en küçük bir toplu iğneye bile dayanmaz dengesi bozulur ve aletin ciddi derecede hasar görür.Ha senin dediğin nasıl olur

-Minik wireless kamera koyabilmek için yapılmış özel rc'ler var.Wireless kamera işini görür ama 3 km menzilli bir kamerayı bulman zor.Ya da kendin bir şekilde vericinin frekansını güçlendirebilirsin.Bu şekilde olur fakat senin monitörüne veya ekranına gelen görüntünün fps'si oldukça düşük olacaktır.Yani helikopterde hangi hareketi yaptığını pek seçemezsin oturduğun yerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkx93 -- 21 Kasım 2011; 13:48:54 >

• Cok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Be Original

adam belli ki geceleri rotgencilik yapacak. 3 km ötede sevdigin kızmı var ?

nerden bildin be

Orijinalden alıntı: Aeolus98

aslında zor değil bu işle uğraşanlar var FPV (First Person View) youtubedan falan izle videolarını ben aynısını araba ile yapmıştım zamanında

baktım teşekkürler ama kamerayı nerden alıcam
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.