Şimdi Ara

AKK Sonrası Hızı Düzelmeyen Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ağustosun 2'sindeyiz hız hala 3Mbps. Hız testi yapıyorum ilk açtığımda 10Mbps'ten başlıyor gide gide 3'e düşüyor. Modem sayfasından baktım tanımlı hız 16Mbps o yönde bir sorun yok. 2 kere müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı oluşturmaktan-açık olanı yenilemekten başka birşey yapamadılar, hız düzelmedi. AKK dışında ve tam hız verilmiş olarak görünüyormuş hat.

Bu ne şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 2 Ağustos 2013; 14:44:44 >

• Aynı sorunu yaşıyorum 28'inde AKK doldu hız düştü 2 ağustos oldu arıyorum superonlineyi 20 dklik bi bekleyişin ardından kadının biri sırıtarak "beeyfeny hızınz 18mbit bi problm yok" diyor.
  • Az önce aradılar kayıt bırakmıştım. Adamın dediği akk de değilsiniz. Neden hala 3 mbit diyorum işte bu değerler normal 1-8 arası alıyorsanız sorun yok. Santrala uzaklıkla değişir falan dedi. İyi dedim bundan 1 ay öncesine kadar 6-7 mbit alıyordum sorun yoktu dedim aynı şeyleri tekrarlayıp durdu. En sonunda bilmem nereye yönlendiricem dedi tamam dedim kapattı. Bakalım ne olacak. Birkaç güne düzelmezse gidip kapattıracam. Bunlarla uğraşılmaz. Dünyanın en pahalı netlerinden birini kullanıyoruz ama aldığımız hizmete bak.
  • Aynı durum bendede mevcut. Speedtestte hızım 7-8 mbit arası ama download hızı 3 mbit'in üzerine çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete.

Aynı durum bendede mevcut. Speedtestte hızım 7-8 mbit arası ama download hızı 3 mbit'in üzerine çıkmıyor.

Benimde öyle ama AKK yüzünden değil sanırım. Yurtdışı hızları çok düştü son aylarda ve iyice dalgalı bir hız seyri var. Yurtiçi knoppix ISO'ları bile tam hıza ulaşamıyor çoğu zaman. Birde utanmadan fiber var diyorlar. Münasip bir bölgemle gülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Az önce aradılar kayıt bırakmıştım. Adamın dediği akk de değilsiniz. Neden hala 3 mbit diyorum işte bu değerler normal 1-8 arası alıyorsanız sorun yok. Santrala uzaklıkla değişir falan dedi. İyi dedim bundan 1 ay öncesine kadar 6-7 mbit alıyordum sorun yoktu dedim aynı şeyleri tekrarlayıp durdu. En sonunda bilmem nereye yönlendiricem dedi tamam dedim kapattı. Bakalım ne olacak. Birkaç güne düzelmezse gidip kapattıracam. Bunlarla uğraşılmaz. Dünyanın en pahalı netlerinden birini kullanıyoruz ama aldığımız hizmete bak.

Kardeş en iyisini yaparsın. Dünyanın en cahil elemanlarını en dandik altyapıya dair "destek" ekibi yaftasıyla telefonlara sürerlerse olacağı bu. Tabi bilerek cahil numarasıda yapıyor olabilirler. 1-8 mbps arası ne demek yav?
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Az önce aradılar kayıt bırakmıştım. Adamın dediği akk de değilsiniz. Neden hala 3 mbit diyorum işte bu değerler normal 1-8 arası alıyorsanız sorun yok. Santrala uzaklıkla değişir falan dedi. İyi dedim bundan 1 ay öncesine kadar 6-7 mbit alıyordum sorun yoktu dedim aynı şeyleri tekrarlayıp durdu. En sonunda bilmem nereye yönlendiricem dedi tamam dedim kapattı. Bakalım ne olacak. Birkaç güne düzelmezse gidip kapattıracam. Bunlarla uğraşılmaz. Dünyanın en pahalı netlerinden birini kullanıyoruz ama aldığımız hizmete bak.

Kardeş en iyisini yaparsın. Dünyanın en cahil elemanlarını en dandik altyapıya dair "destek" ekibi yaftasıyla telefonlara sürerlerse olacağı bu. Tabi bilerek cahil numarasıda yapıyor olabilirler. 1-8 mbps arası ne demek yav?

+1 Rezalet.İşin kötü tarafı elimiz mahkum bağlıyız bunlara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • var kardeşim benimde düzelmedi arka arkaya 2 kere aradım bugün bir sonuç alamadım. 4-5 gün önce kampanya için aradılar kabul ettik. fatura 48 tlye 8 mbite kadar ilk 2 ay ücretsiz sanki geçtim diye oldu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boomer347 -- 2 Ağustos 2013; 18:50:54 >
  • Benim hız düzelmiş arkadaşlar. Hiç telefon falanda etmedim müşteri hizmetlerine, bilginize..
  • Az önce benimki de düzeldi sonunda.
  • modeme reset yada aç kapa yapınca düzeliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.