Şimdi Ara

AKK DOLMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üst üste 5 yada 6 aydır akk doldurdum 25 gb akk vardı. Bu ay ne yaparsam yapayım kota dolmuyor bide taahüt bitmesine 3 ay kaldı ondanmıdır acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zeuss424

Arkadaşlar üst üste 5 yada 6 aydır akk doldurdum 25 gb akk vardı. Bu ay ne yaparsam yapayım kota dolmuyor bide taahüt bitmesine 3 ay kaldı ondanmıdır acaba ?

akk 25 gb değil ki 50 ya da 75 tir
  • Aynı durum bende de var, 50 GB AKK var dün itibariyle geçtim fakat hızımda azalma olmadı. Bende yeni geçtim ondan olabilir mi acaba diye düşünüyorum.
  • 25 çünkü 2 sene önce abone olmuştum taahhüt hala devam ediyor ne kadar video izlesemde kota 0,00 gözüküyor eskiden her ay dolardı tabi şimdi daha iyide
  • İnternet sağlayıcısı biri ADSL ise genelde akk dolduktan sonra hız düşürmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu normal bişey değil yani :D
  • benimde 50 gb akk var ama hız hiç düşmüyor.
  • Galiba AKK ler 75 veya 100 e çıkmış benzer durum bende de oluyor
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    hayr demek istediğim kota kullanımında 0 yazıyor 1080p falan izliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkan57

Aynı durum bende de var, 50 GB AKK var dün itibariyle geçtim fakat hızımda azalma olmadı. Bende yeni geçtim ondan olabilir mi acaba diye düşünüyorum.

hala aynı. ulan ne güzelsin superonline :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuss424

hayr demek istediğim kota kullanımında 0 yazıyor 1080p falan izliyorum

vallaha kardeşim fazla kurcalama bence dolmasın daha ne istiyorsun :D
  • zaten superonline da akn dıye bır sey yokkı. kagıt uzerınde var ama hız dusumu yok. sadece gostermelık o yuzden sanslısınız. superonlıne de kımsenın hızı dusmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

zaten superonline da akn dıye bır sey yokkı. kagıt uzerınde var ama hız dusumu yok. sadece gostermelık o yuzden sanslısınız. superonlıne de kımsenın hızı dusmuyor

Emin misin? O zaman gece kuşu ve turbo button gibi seçeneklerin ne anlamı kaldı, ben 150gb akk geçmedim ama geçip deniycem bir ay düşecek mi hız diye?
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    size su sekılde bılgı vereyım, halamın evınde 25mbps lik superonlıne fıber var. gecen gun akn dolmustur hızını 3mbps olarak sabıtlenmıstır dıye telefonuna mesaj geldı gozumle okudum mesajı. ancak hız testı yapıyorum 27 mbps hız cıkıyor halen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.