Şimdi Ara

AKK'den kurtulmak isteyenler. (Ana Konu - MTU ayarları vs) (417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.358
Cevap
173
Favori
794.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece benim net 3 mbitten sonra 12 mbite çıktı bu ttnet acaba gece yarısından sonra akk yi kaldırdı mı
  • Arkadaşlar Türk Telekom 24 mb 75GB akkli yalın fiber internet kullanıyorum. Akk yüzünden 3 mb hızına düşmüştüm, torrentte önceden kullandığım MTU 300 ayarı yaparak hız yükseltmeyi tekrar denedim çalışıyor son hız indiriyorum. Deneyin mutlaka ! ! !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 24 Mart 2017; 16:43:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuscleTower

mtu falan geride kaldı yeni yöntemhttps://rasyoneladam.com/akk-kaldirma-youtube-hizlandirma/

Denedim oldu , Fakat Ping yerlerde

• bahsedilen vpn hiz artisi falan saglamiyor arkadaslar, speedtestte 14mbit yazarken router uzerinden anlik hiz 380Kb/sn yi gecmiyor test esnasinda.

youtube da faydasi olur ama hizi artirdigi icin degil, iss lerin stream servislerine yaptigi "yavaslatma"yi devre disi biraktigi icin.

yani hattinizda bir sorun yoksa cok dandik olmayan herhangi bir vpn ile akk ye girdikten sonra hd video izleyebilirsiniz kesintisiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phorever kullanıcısına yanıt
    evet aynen o sekilde. akk ye dahil olmadiginiz zamanlarda 2k ya da 4k ile ozellikle aksam saatlerinde deneyip gorebilirsiniz bunu. vpn kapali iken youtube da surekli dalgalanan hiz vpn yi acinca 1.9Mb/sn ye sabitleniyor. (hattim 16Mbps adsl)

ek: isp throttling diye aranip bilgi bulunabilir bu mevzu ile alakali olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 29 Mart 2017; 16:40:32 >
  • Programı sadece kurmuştum ve hız testi yapmıştım dışarı çıkmam gerekiyordu kapattım pc yi ,şimdi biraz araştırdım program Engelli sitelere girmek için kullanılıyormuş , suicide; arkadaşımızın söylediği gibi hızı etkilemiyor fakat youtube de hızı sabitliyor gibi 480p rahatlıkla izleyebiliyorum ,ücretsizde kullanılabiliyor fakat Ben crakli bir versiyon kurdum ,
    Akk sonrası video izlemek için kullanılabilir
  • Arkadaşlar Turkcell de AKK'siz internet sunuyorum yasal yoldan ilgilenenler özelden mesaj atabilir aylık 67 TL ye kota sorunu olmadan internet kullanabilirsiniz.
  • 1 Mayıs 2017 tarihine sadece 1 ay kaldı. İnternet hızı ve Adil Kullanım Kotası az da olsa, iyileştirilecek.
    Film ve dizileri 360p ile izlemekten bıktık.
    Evlerde internet kullanımı çoğaldı. Bilgisayar, cep telefonu, tablet, IPTV gibi bir çok cihaz internet kullandığı için, her ne kadar idareli kullansak ta yetmiyor.
    Az da olsa rahatlayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgesci -- 1 Nisan 2017; 13:18:12 >
  • Mayıstan sonra kota sorunu kalmıyor, uploadlarda sıkıntı var biraz, 25 mbps aboneliğim var 54 tl, akk sonrası 16 ya düşecek fazla fazla yeter bana, 1080p video için 8 mbps lazım ee 8 ile 1 mb hızında download da yapılabiliyor, 16 fazla fazla yeter bana 8 10 mbps civarı hız her daim kafi gelmiştir bana 16 olacak daha ne olsun.

• suicide kullanıcısına yanıt
    Akk olsa bile 1080p 30 fps uydunette yada yeni adı ile kablonette takılmadan açılıyor.

• unununium U kullanıcısına yanıt
    uydunet throttling yapmiyor olabilir, daha once dedigim gibi saglikli bir hat ve kisitlama yapmayan bir isp oldugunda 3mbit hd videoya yeter (youtube sartlarinda, yuksek bitrate li videolar konu disidir).

• Youtube 1080p videoların bitrateleri yeterli bence. 1080p'de takılan çok az video var.

• Adil Kullanım Kotasına girdiğim zaman, Youtubbe videloranıda 720p bile izleyemiyorum, en fazla 480p.
    Kota hemen dolmasın diye, 360p ile video izliyorum. Buna rağmen kota yetmiyor.
  • gecem1903 G kullanıcısına yanıt
    hayır 24 mbps ler akkden sonra 8 mbite düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 2 Nisan 2017; 16:1:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

hayır 24 mbps ler akkden sonra 8 mbite düşüyor.

24 değil ki, 25 dedim işte, ben 25 mbps aboneliği sırf bunun için taahhütlendirdim. 16 çok iyi oldu.
    8 de hiç kötü bir hız değil sn de 1 mb ile download yapılabilir. Hız kaybı yoksa eğer 1080p video izlenebilir.
    16 mbps üzeri kimse hız kaybı yoksa bundan sonra download sıkıntısı yaşamayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 2 Nisan 2017; 16:33:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phorever

Her hangi bir virüs vb.. var mı? program crackli yada ücretsiz mi?

Sadece youtube'de işe yarıyorsa o bile iyi. Tavsiye ediyor musunuz?

Ben bunu bayadir kullaniyom burda kullananlarda var söylemiyorlar ise yariyor 1080p olarak izliyom

• şimdi gelecek ay kesin gerçekleşeek değil mi bu akk sonrası hız değişiklikleri? yoksa erteletme gibi bir şey yapabilir mi telekom?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce şunu izle

sonra karar ver :)
  • MTU ayarları tamamen bitti yani :( 3mb'e mahkumuz anlaşılan...

Gece 2'de hız tekrardan eski haline geliyor mu bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.