Şimdi Ara

AKK'den kurtulmak isteyenler. (Ana Konu - MTU ayarları vs) (414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.358
Cevap
173
Favori
796.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yalan oldu mtu 3 mbitle indirme çilesi devam ediyor
  • Yahu oyunlara para veriyoruz ayda 1 tane indirebiliyoruz şaka gibi. Hoş benim paket iyi yine 50 mbit 200 gb akk var eski müşteri olduğum için uygun fiyatlı verdiler paketi bana taahhüt bitiminde kapattırıcam falan deyince. Yine de 4-5 kişi kullanıyor evde keyfi olarak en fazla 40-50 gb indirme yapabiliyorum o da günümüzde 2 tane oyunu geçmiyor yani. Ki ay boyunca 50 mbit üzerinden kullanalım yoksa o kadar kişi 3 mbit kaldırmıyor. En azından bi 8 falan olsa o bile kurtaracak ama
  • Mtu olayını senelerce kullandım iyi işe yarıyordu ancak ttnet bunun da durdurmanın bi yolunu bulmuş demek 2 3 aydır mtu işlemiyor artık.
  • Playstore'du sanırım 100 tl üzeri alışveriş yapınca 1 aylık akk kaldırdığı söyleniyor. Hatta 3 aydır 1 kere alışveriş yapıp akk sınırına yakalanmayanlar varmış
  • T.Telekoma yeni bir kazanç kapası çıkıyor anlaşılan, Adil Kullanım Kotasından daha çok paralar kazanacak, T.Telekom.
    T.Telekomun anlaşması bitinceye kadar, yaklaşık 10 sene kadar daha Adil Kullanım Kotası da kalkmaz, Fibere yatırım da yapmazlar, nasıl olsa hazırda bir alt yapı ve kendisine mecbur, alternatifsiz bir abone de var, neden yatırım yapsın ki, gerçek bir rakip bile yok, rekabet de yok, nasıl olsa dur sen ne yapıyorsun diyen de yok, bundan iyisi, Şam'da kayısı derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgesci -- 31 Aralık 2016; 12:45:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Diyez

Playstore'du sanırım 100 tl üzeri alışveriş yapınca 1 aylık akk kaldırdığı söyleniyor. Hatta 3 aydır 1 kere alışveriş yapıp akk sınırına yakalanmayanlar varmış

sadece 8 ile 16mbit sahipleri için ekim ayında yapılan alışverişlerinde kasım ayı için geçerliydi.
  • burakavci. B kullanıcısına yanıt
    Okurken içim pır pır etti heyecanlandım çok güzel :)
  • 01 Ocak 2017 de değil de, neden 01 Mayıs 2017 tarihinde yürürlüğe girecek?
    Yarın başlasaydı güzel olurdu ama beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok, maalesef.
    Karar istediğimiz gibi olmasa da, hiç yoktan iyidir. Çünkü; alternatifimiz yok, mecburen T.Telekomun internetini kullanmak zorundayız, hem de büyük çoğunluğumuz.
    31.12.2018 tarihi ile Adil Kullanım Kotası kalkacak diye yazıyor ama kesinlikle kararın bu maddesi uygulanmayacak, Adil Kullanım Kotasından daha çok paralar kazanacak T.Telekom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgesci -- 31 Aralık 2016; 17:0:42 >
  • en dusuk akn miktarina da ekleme yapmalilardi, min 100 gb olmaliydi bence.
  • Yine düştük 3mbite hayırlara vesile olsun :D
  • Btk'nın aldığı yeni kararlar neticesinde servis sağlayıcıları bu alınan kararları (Mayıs Ay'ına kadar deniliyor en geç) uygulamaya koyması halinde ara ara da olsa hızların dalganma seyrinde olacağı kanatindeyim. Bunu hep birlikte yaşayıp göreceğiz.
  • Kararı okuyunca çok sevindim 3 Mbps kullanınca 8 aşırı yüksek geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 3 Ocak 2017; 16:37:12 >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Bugün telekoma gittim elemanlar akk ile ilgili yeni düzenleme hakkındaki bilgileri sıfır

Üstat hala G30 konusunu bekliyorum senden..
  • Benim modemde td-w9980 bunun mtu değeri nedir acaba? Bir çözüm bulabildin mi kotaya?
  • mayıs 2017'ye kadar niye beklemek zorundayız hemen geçilsin sanki zor bir uygulama ayın başında bütün kotaları sıfırlamsını biliyorlar artık ellerinde okadar iyi bir teknoloji var ki anında kota geçtin mi hızı kesiyorlar isterselerse iki gün içinde bu kota sorunu biter.
  • tayfun34_4 T kullanıcısına yanıt
    Niye geçsinler işlerine gelmiyor o günde 23.59 da geçerler.
  • ben onlardan birşey beklemiyorum onlara kalsa 1 mbit 80-90 satarlar hızlı internet sınırsız diye ,Ben btk sesleniyorum acımayın bu firmalara halkın yanında olun bir an önce geçilsin beklemeye gerek yok elerindeki teknoloji ile bu uygulamayı bir iki gün içinde hallederler.
  • bunu bi sikintisi olmasın ceza filan
  •  AKK'den kurtulmak isteyenler. (Ana Konu - MTU ayarları vs)
  • 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.