Şimdi Ara

AKK'den kurtulmak isteyenler. (Ana Konu - MTU ayarları vs) (415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.358
Cevap
173
Favori
796.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dövüyolarmış. ya arkadaş modemde olan doğal bir ayar neden sıkıntısı olsunki aslında mtuyu engellemek suçtur ttnetin yaptığı kesinlikle suç. bazı serverlar düşük mtu ile çalışıyor yani ben evde server kurmak için bunlara dava açsam kazanırımda kim uğraşacak.
  • TP-Link linkine giremedim güncelleyebilecek var mı acaba?
  • hasgesci H kullanıcısına yanıt
    31 aralık 2018 kalkacak tamamen BTK yazısını okumadın mı..
    mayıs ayında 02 00- 06 00 indirme ler yansımayacak bakalım uygulanacak mı
  • meydey45 kullanıcısına yanıt
    hele bir uygulanmasınlar da göreyim onları
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

31 aralık 2018 kalkacak tamamen BTK yazısını okumadın mı..
    mayıs ayında 02 00- 06 00 indirme ler yansımayacak bakalım uygulanacak mı

BTK kararını okudum ama 2019 yılında bile Adil Kullanım Kotasının kalkacağına ben inanmıyorum, sen inanmak istiyorsan, inanabilirsin sorun yok.
    Keşke ben yanılsam.
  • hasgesci H kullanıcısına yanıt
    bekleyecegiz 1 mayıs 2017 donanımhaber üyeleri dilekçe yağmuru tutarız
  • meydey45 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam, tüketici sesini çıkaracak ki BTK ve ISS'ler karlarından feragat etmek zorunda kalsın.
    Tüketici sırtına semer vurdurursa istediklerini yaparlar. Olay ses çıkarabilmekte.
    DH üyeleri tüm Türkiye internet kullanıcıları adına faydalı bir iş yaptı. Cayma gibi bir durum olursa gerekirse
    yine bastırırız. Bir gün gerçekten kota kalksa birçok kişi farkına varmayacak belki DH forum üyelerinin emeğinin,
    firmalar ve BTK kendiliğinden insafa geldi zannedecektir birçok kişi. Şahsen ben de sözlerinde durup direkt
    faaliyete geçireceklerine inanmıyorum, ama tüketici olarak ısrarlı olmamız yeterli.
  • bugün ayın 5,i ve benim akk doldu ay başına kadar 3mbps yardır şu 1 mayıs gelsede hiç olmazsa 5mbps olsun gecede sabaha kadar akk hız düşmesi yok bakacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

bugün ayın 5,i ve benim akk doldu ay başına kadar 3mbps yardır şu 1 mayıs gelsede hiç olmazsa 5mbps olsun gecede sabaha kadar akk hız düşmesi yok bakacaz

1 Mayısta hız artık 5 MB'a mı düşecek? Düşecekse bu açıklama nerde yer alıyor acaba?
  • Mayıs uygulamasına güvenerek 24 mbit hızdan 35 Mbite geçtim, umarım bizi mağdur etmezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni konu açmak istemediğim için burdan yazayım dedim.

Akk dolunca ne zaman işleme koyuluyor.

Sistem tarafından otomatik işlem yapılıp hız mı düşülüyor?
  • cagataytr C kullanıcısına yanıt
    evet, senin bişey yapmana gerek kalmadan onlar hızını düşürür, sana haber verirler.
  • Arkadaşlar, şimdi Mayıs itibariyle benim hız, AKK'yi geçince kaça inecek?

Yalın HİPERNET LİMİTSİZ(24 Mbps'ye kadar) Hızı Keşfet
    Paket Hızım: 24 Mbps'ye kadar
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Anladım , Normalde takip etmem akk yi fakat bir dosya indiricem 10gb gibi aciliyeti olmadığından akk yi doldurmadan indirmek istemiyordum
    Dün baktığımda akk dolmamıştı (49gb)fakat bugün dolmuş ama hızım yine aynı düşmemiş
    (16mb 50gb akk )

Hızımın düşmesini mi bekleyim

• quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

Arkadaşlar, şimdi Mayıs itibariyle benim hız, AKK'yi geçince kaça inecek?

Yalın HİPERNET LİMİTSİZ(24 Mbps'ye kadar) Hızı Keşfet
    Paket Hızım: 24 Mbps'ye kadar

8

• s.a arkadaşlar 1 mayıs 2017 den itibaren kotalarındaki akn dolduranlar hızları 3 mbps düşmeyecek mi

ben süperonline fiber 25 mbps hız 50 gb akn kullanıyorum 50 gb dolunca hızım kaça inecek şimdi 3 mbps düşüyor 1 mayıs ta sonra kaça inecek

16 mbps hıza mı düşecek yeni kanuna göre

https://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT%2f1%2fDocuments%2fKurul+Karar%C4%B1%2f(518)_(10)+Adil+Kullan%C4%B1m+Noktas%C4%B1.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 20 Şubat 2017; 13:52:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hersh

• quote:

Orijinalden alıntı: Hersh

Evet kardeşim, uygularlarsa 16 ya düşecek. Ben şuan 50 kullanmaktayım. İnşallah aksilik olmazsa bende 16 yada 24 mb da geçeceğim. 16'nın fiyat farkı 24 mb ile 10-20 tl felan olursa 16 mb alırım. Bana 8 mb da yeter.

kanun çıktı nasıl uygularlarsa mecbur uygulayacaklar
  • Roket gidince Kürkçü dükkanına döneyim dedim ama anlaşılan dükkan çoktan terkedilmiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelmisine

Roket gidince Kürkçü dükkanına döneyim dedim ama anlaşılan dükkan çoktan terkedilmiş :)

Ah ah çiğerim yanıyor, mtu ile ne güzel torrenttler indiriyordum, Ayda 500 GB leri geçiyordum

• 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.