Bildirim
akk aşma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Sıkıntı yok, Sömürmeye devam....
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'' -
Herhangi bir sorun olmaz fatura kesiminden sonra düzelir yalnız sıkı downloadçısın belli
_____________________________ -
cevaplarınız için teşekkürler 50 den fazla 1080p mkv indirdim :) inşallah bi sorun çıkarmaz ttnet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaddis -- 23 Aralık 2013; 21:13:17 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: vaddis
cevaplarınız için teşekkürler 50 den fazla 1080p mkv indirdim :) inşallah bi sorun çıkarmaz ttnet
Mkv nedir? Bir sorun çıkartması mümkün bile değil zaten_____________________________ Hailie tell'em baby -
adil kullanım kotası var ve ben bunu mtu değiştirerek adil kullanım kotasından kurtuluyorum. mkv video bu bir sorundeğildir umarım _____________________________ -
hangi değeri kullanıyorsunuz acaba. Ben değiştirdiğim zaman genel 5-10 dakika iyi gidiyor sonra 10kb hızı geçmiyor. _____________________________ -
şuan stabil çalışan 392 ama bir kaç deme sonrası 532 512 487 çok daha iyi çalışıyor sabaha kadar sorun yok. 392 600 ile indirirken diğerleri 840 civarı indiriyor. _____________________________ -
Hızın 3 mbps'ye düşmüştür. Ay başından sonra düzelir. Faturadan sonra yani. Bu arada maşallah sağlam sömürmüşsün 
:)) evet ben şuan hızı sıkıntı etmiyorum çözümü mtu :) sıkıntım kota ihlali ya adamlar kardaşım senin 3mbit ile ayda en fazla 200gb inderebilecekken nasıl olurda 700gb indirdin demeleri. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Sev_Snape
Hızın 3 mbps'ye düşmüştür. Ay başından sonra düzelir. Faturadan sonra yani. Bu arada maşallah sağlam sömürmüşsün
TT net sınırsız fibernete geçmeyi düşünüyorum bence. AKK dolunca kesin 3 e mi düşüyor ? Bununla ilgil ibir kaynak varmı_____________________________ -
Evet hocam. Üye olduğunuz paket bilgilerinde yazar. İşte bilmem kaç gb kullanımından sonra hızınız 3 mbps olarak düşürülecektir diye. _____________________________ -
quote:
Evet hocam. Üye olduğunuz paket bilgilerinde yazar. İşte bilmem kaç gb kullanımından sonra hızınız 3 mbps olarak düşürülecektir diye.
Teşekkür ederim bazı konularda komik kızlar gördüm 512 falan korktum_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: CheekyPeace
quote:
Evet hocam. Üye olduğunuz paket bilgilerinde yazar. İşte bilmem kaç gb kullanımından sonra hızınız 3 mbps olarak düşürülecektir diye.
Teşekkür ederim bazı konularda komik kızlar gördüm 512 falan korktum
Anlamadım ?
quote:
quote:
quote:
Anlamadım ?
yazılar demek istemiştim ama alt bilicimde ne varsa
quote:
quote:
quote:
Anlamadım ?
yazılar demek istemiştim ama alt bilicimde ne varsa

Güldürdün dostum ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
bugüne kadar çok denedim ama mtu ayarıyla bu sorunu aşamadım
quote:
Orijinalden alıntı: ykpnrgz
bugüne kadar çok denedim ama mtu ayarıyla bu sorunu aşamadım
valla arada böyle 10-15 dk uğraştığım oluyor hızı arttırmak için ama genelde hep 800-850 ile indiriyorum_____________________________ -
Helal olsun 700 gb nedir usta :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: niirvana
Helal olsun 700 gb nedir usta :)
şaun 80 den fazla 1080p mkv indirdim.mylti debrid 1ay üyelik almıştım sürem bitti :) oyüzden bukadar indirdim ve seçmece indirdim önüme geleni indirmedim._____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom altyapı başvurusu
- türk telekom hizmet numarası öğrenme
- türk telekom modem dışarıdan gelen internet kablosu nasıl bağlanır
- modem internet ışığı kırmızı yanıyor
- türk telekom nakil işlemleri
- ağda kayıtlı değil ne demek
- internet çekmiyor ne yapmalıyım
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- telefon sim kartı okumuyor
- en hızlı internet hangisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler