Şimdi Ara

AKİT yazarı Dilipak: Başkanlık geçerse hilafet gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşte Abdurrahman Dilipak'ın sözleri:"Hilafet şu anda TBMM'ye intikal etmiştir. Bu anlamda hükümet tarafından gereği yerine getirilmektedir. Tayyip Erdoğan başkanlık sistemine geçerse kendisi bu anlamda bütün İslam hilafete bağlı bölgelerden muhtemelen kendisine müşavir tayin edecek. Ve İslam Birliği'nin Beştepe'deki o 1005 odada hepsinin temsilcileriklerini açacak. O bir takım yıldızların üzerinde durmasının  Zaten birilerinin Erdoğan'a düşmanlığının, 'Kaçak Saray' diye yaygara koparmalarının sebebi o. Dünyanın neresinde bir müslüman topluluk varsa Osmanlı milletler topluluğu çerçevesinde onların temsilcilerini Beştepe'de toplayıp, çünkü yasa onların hak ve hukuklarını koruma görevi veriyor."Kaynak: AKİT yazarı Dilipak: Başkanlık geçerse hilafet gelecek

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/akit-yazari-dilipak-baskanlik-gecerse-hilafet-gelecek-156092h.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 1 Şubat 2017; 17:40:30 >

• Yav ilan edemezler çünkü alkol veya sigaradan vergi almadan hayatta ayakta kalamaz bu hükümet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şeriat anayasasına hayır diye yazı yazınca bunu da nerden çıkartıyorsun değişen hangi madde şeriat yasası getiriyor diyorlar.
    işte bu söylemlerden çıkartıyorum, nihayi hedeflerinden çıkartıyorum.
  • TBMM Halife zaten
  • Akpliler arabistan çöllerinden çıkan kuralları da,şeriatı da,şeriatın yapılandırdığı bir düzeni de,saltanatı da,hilafeti de hak ediyorlar.İstekleri de bu.Öyleyse onlara istediklerini verelim,ama bu düzeni istemeyenler ne olacak.Kurunun yanında yaşta yanacak,her zaman ki gibi,kaçınılmaz olarak.
  • Hilafet demek, yardıma muhtaç müslüman ülkeye, her türlü yardımı yapmak demektir. Mesela filistine yardım amaçlı israili tehdip edip gerekirse savaşmaktır. Gelin görün ki israile ihtiyacımız var diyor CB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prinergy -- 1 Şubat 2017; 17:51:42 >
  • Mesela ben inanmıyorum şeriat gelince ne olacak bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamcan123

Mesela ben inanmıyorum şeriat gelince ne olacak bana.

Cennete gideceksin. Sana memişleri yeni tomurcuklanmış 72 adet huri verilecek.
  • 72 tane az değil mi

dünya denilen ... çukurunda 130 eşi olan var.
  • Çok güldürdü beni bu yazı, e ortadoğu da çoğunluğunu hristiyan insanların oluşturduğu ülkelerle bir olup müslüman öldürüyoruz o ne olacak? Aa doğru hilafette reis kimin müslüman olup olmadığını söylebilir değil mi? unutmuşum pardın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 1 Şubat 2017; 18:44:20 >
  • o işler o kadar kolay mı ?

devletin doğal refleksi var . O durumda ordu başa nasıl geçer görürsünüz yoksa zaten iç savaş çıkar . bu ülkede hilafet ilan edilecek ben yerimde oturacagım öyle mi :)

bu ülkenin kuruluş felsefesi var 15 yıldır 1 arpa boyu yol gidemediler bir referandumla mı olacak bu . inanıyor musunuz gerçekten buna
  • Hilafeti halifelik zanneden ergenler var

İngiltere ve Danimarka' da hilafet var

• Bu adam tam bir cumhuriyet düşmanı. Erdoğanında bu adamlara destek çıkması sarayına kabul etmesi vs bende Erdoğana karşı kötü algı oluşturmasını sağlıyor. Oysaki Erdoğan'ın böyle biri olmadığını düşünmek istiyorum.

Maalesef hertürlü hayır demek hayırlı olacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Hilafeti halifelik zanneden ergenler var

İngiltere ve Danimarka' da hilafet var

ahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahaha

ahahahahhahahahahahahhahahahhahha

asdfkdldkdmndkxkdnddkdkdndndnndkdkdn

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Hilâfet

• Keşke olsa ama zor
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Sen bizi akp seçmeni mi sandın yalanlarını yiyeceğiz hemen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.