Şimdi Ara

Akın Soft Cafe Plus v7.04.07 masa süre sınırı uzatma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar kafemde Akın Soft Cafe Plus v7.04.07 kullanıyorum program cilentlerde gayet güzel bir şekilde çalışıyor her yönü ile sadece mesela 1 saat müşteri süreli oturdu süresi dolmadan süre uzatmak istediğinde anamakınadan süreyi uzatıyorum fakat bazen server programında uzatılmış olan süre cilent te uzatılmamış görünüyor ve eski süre dolunca süre bitti diyip kapanıyor ancak masayı seçip güncelle + hesabı güncelle dersem o masada süreyi güncelliyor onun dışında cilentler görmeme gibi bir sorun yok direk açıp kapatabiliyorum akın softu aradım 2051 port yapıp deneyin dediler hepsinde denedim ama yinede arada yapıyor bu sorunu Akın Soft Cafe Plus v7.04.08 sürümü varmış sonuç alamazsam bunu kurup deneyin dedi ben anamakınama formatta attım ama aynı sorun devam ediyor airties rt211 modem var ve cnet csh2400w yönlendirilebilir switch ikisinide rest leyip modem ayarlarını tekrar yapılandırdım ama sonuç alamadım yine sorunu yaşayıpda versiyon atmadan çözen varmı aranızda masa aç kapat saniyesinde yapıyor sorunsuz tek sorunum belirttiğim gibi açık olan süreli masanın süresine ek süre ekleme güncelleme problemi.

• Akınsoft biraz problemli, log tutma sorunu yaşayanlar da var, benim tavsiyem hem ücretsiz hemde daha kullanışlı olan Volsoft denemeniz.

http://www.dreamlegion.com/

Easy Cafe 'de yine ücretsiz bir yazılım :

http://www.tinasoft.com/easycafe/downreq.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 24 Nisan 2010; 14:38:14 >
  • dediğim gibi sadece süre uzatma da sorun var akın soft harici bir program kullanmak istemiyorum sonuçta lisansımız var
  • Diğer proğramlarda da zaten size lisans belgesi gönderiyorlar, ama illa para verip aldığım lisansımı kullanırım diyorsanız sizin bileceğiniz iş.
  • Akınsoft 9 da sanırım bu tür problemler yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaDoW_17

Akınsoft 9 da sanırım bu tür problemler yok.

yok ama sorunun büyüğü 9 sürümünde filtresi işe yaramıyor listesindeki yasaklı adresler harici bir ton siteye giriş yapılabiliyor uygunsuz bir adult siteye girilmesi hoş olmaz o yüzden 9 kullanma taraftarı değilim
  • yokmu bu konu hakkında bilgisi olan kimse yada bu sorunu yaşayan birileri Akın Soft Cafe Plus v7.04.08 sürümünüde kurdum anamakınada problem çıkarmadı ama client lere yüklediğimde bazı makınalarda ciddi sorunlar yaşatıyor Akın Soft Cafe Plus v7.04.08 sürümü arka pilanda açılışda ekran kartı servislerini bile durduruyor yada makına kasıyoer tuhaflaşıyor kaldırınca yada eski sürümü kurunca düzeliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bildiğim kadarıyla akınsoft lisanslı bir yazılım değilmi ? Bu desteği onlardan almayı deneseniz daha sağlıklı olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Messie

Bildiğim kadarıyla akınsoft lisanslı bir yazılım değilmi ? Bu desteği onlardan almayı deneseniz daha sağlıklı olur...

evet lisanslı ve evet aradım destek almak için daha öncede aramıştım yazdığım gibi farklı bir port denememi, çözülmesse akın soft 7 nın son sürümünü deneyin dediler denedim ama o sürümü kurunca çoğu client kurulu pc karıştı engelliyor donuyor işlem yaptırmıyor falan kaldırmak zorunda kaldım o sürümü biraz önce yine aradım virüs programından olabilir denildi aynı virüs programını ve akın softun aynını kullanan kafeci arkadaslarımda böyle bir sorun yok bende bunca zamandır yoktu bu sorun 4 senedir kullanıyorum bu sürümü fazla olmadı bu sorun başlayalı :S belki bu sorunla karşılaşıpda çözen vardır ümidi ile konu açtım yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.