Şimdi Ara

Akıllı Telefon Hiç Kullanmayanlar (Kaç Kişi Kaldık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Hayatımda hiç akıllı telefon kullanmadım.ve kullanmayı düşünmüyorum.eski nokia telefonumla idare ediyorum.

nedenlerine gelince.5 ayda bir kez 20 lira yüklüyorum telefona.o da aramalara kapanmasın diye.yani her ay telefon faturası ödemek istemiyorum.(telefonu sadece konuşmak amaçlı taşıyorum arada hatırlatma için çalar saati kullanıyorum)

ikinci neden ise akıllı telefonun beni çok meşgul edeceği.birçok bilinmeyen var.virüs kullanım detayları (zorluğu da denilebilir),yere düşürme tedirginliği.haliyle akıllı telefonun beni kullanacağını tahmin ediyorum benim onu kullanmamdan çok.

hayatına akılsız telefonla devam eden var mı merak ettim.tek mi kaldım acaba diye bazen düşünmüyor değilim.

bu arada insanlarda akıllı telefon aşkının nedenlerini henüz çözebilmiş değilim.bilgisayarı ve interneti olan birinin akıllı telefonun cezbedici tarafının ne olduğunu bulamadım.

elbette yeni nesil telefon deyince akıllı telefon anlar.bu arkadaşlar konuda gündem dışı.akılsız telefondan akıllıya geçmeyen var mı olayı bu.ikincisi geçmek isteyipte geçemeyenler.üçüncüsü hiç akıllı telefon kullanma niyetinde olmayanlar.

• Evden çıkmayan asosyal biriysen ve 20yaş altı isen gayet normal bir durum.

Sürekli çalışıyoruz,dışardayız,çevremiz var.

Avantajları;

-Anında bilgiye ulaşmak dışarda lazım olduğunda.

-İşle ilgili bir durum olduğunda karşındakini görüntülü-sesli bilgilendirmek

- insanlarla iletişim kolaylığı

- Araçla biryere giderken navigasyon çok büyük kolaylık ve trafik durumunu görmek

- Bankacılık işlemleri için nimet.

- Güzel anıları kaydedip yad etmek.

- Sıkıldığın zamanlarda büyük bir eğlence aracı olması.

Daha aklıma gelmeyen bir sürü şey vardır. Dezavantajı yok bana göre. Sağlığı etkiliyor desen kullanmasan da her yer telefon wifi baz istasyonu, herşey sinyal yayıyor.

Dikkat ediyorum düşmesin çizilmesin diye ama kölesi olmuyorum. Kılıfı var, düşerde kırılırsa nasip kısmet yapacak birşey yok dünya malı sonuçta. Bataryam idare edersem 1.5 gün bile gidiyor rahatlıkla.

Bu devirde araba, akıllı telefon gibi ihtiyaçlar artık lüks değil gerekli oldu. Kullanmayan kişi ya yaşlıdır anlamıyordur, ya evden çıkmıyordur, ya da zeka geriliği vardır kullanamıyordur.

Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın kimseye hakaret gibi bir niyetim yok olay-durum tespiti yaptım sadece.
  • bakalım 1 kişi çıkacak mı

Bizde ise cepte. Bende her ay 20 tl yukluyorum 3gb 500 dk yetiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Abi sen evden cikmiyorsun pc ve internet ellinin altinda.

Bizde ise cepte. Bende her ay 20 tl yukluyorum 3gb 500 dk yetiyor.
    cepten internet beni kesmez hafız.3 gb nedir

cepten sınırsız internet olursa bir dönem sonra belki o zaman bilgisayarı kapatıp akıllı telefona terfi edilebilir.ama genede küçücük ekranda internet olmaz aga

Orijinalden alıntı: 3arbar

cepten internet beni kesmez hafız.3 gb nedir

cepten sınırsız internet olursa bir dönem sonra belki o zaman bilgisayarı kapatıp akıllı telefona terfi edilebilir.ama genede küçücük ekranda internet olmaz aga

Alıntıları Göster
    Yani haklisin evinde internet olmasa 3 gb cok az. Ama yetiyor bana.

Ben face dh eksi haberler vs evde olsam bile telefondan giriyorum. Burdan okumak daha guzel

• Evden çıkmayan asosyal biriysen ve 20yaş altı isen gayet normal bir durum.

Sürekli çalışıyoruz,dışardayız,çevremiz var.

Avantajları;

-Anında bilgiye ulaşmak dışarda lazım olduğunda.

-İşle ilgili bir durum olduğunda karşındakini görüntülü-sesli bilgilendirmek

- insanlarla iletişim kolaylığı

- Araçla biryere giderken navigasyon çok büyük kolaylık ve trafik durumunu görmek

- Bankacılık işlemleri için nimet.

- Güzel anıları kaydedip yad etmek.

- Sıkıldığın zamanlarda büyük bir eğlence aracı olması.

Daha aklıma gelmeyen bir sürü şey vardır. Dezavantajı yok bana göre. Sağlığı etkiliyor desen kullanmasan da her yer telefon wifi baz istasyonu, herşey sinyal yayıyor.

Dikkat ediyorum düşmesin çizilmesin diye ama kölesi olmuyorum. Kılıfı var, düşerde kırılırsa nasip kısmet yapacak birşey yok dünya malı sonuçta. Bataryam idare edersem 1.5 gün bile gidiyor rahatlıkla.

Bu devirde araba, akıllı telefon gibi ihtiyaçlar artık lüks değil gerekli oldu. Kullanmayan kişi ya yaşlıdır anlamıyordur, ya evden çıkmıyordur, ya da zeka geriliği vardır kullanamıyordur.

Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın kimseye hakaret gibi bir niyetim yok olay-durum tespiti yaptım sadece.

• asosyalseniz anlarım olabilir zevkler renkler

ama savunmayın en azından yaptıklarınızı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

biz burda kullanmayan varsa diye konu açtık.onlar benim kardeşlerim .

bu arada öyle bi yazmışsın ki akıllı telefonu iş adamları kullanıyor sanki.ilk okul çocuğuda kullanıyor aga.

benim için telefon sadece konuşmak için bir araç.başka bişey değil.

Orijinalden alıntı: celades

Asosyal birinin akıllı telefona ihtiyacı olmadığından normal bir durum
    bu mantık dahilinde herkeste akıllı telefon olduğuna göre asosyallik ortadan kalkmış diyebiliriz

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

asosyalseniz anlarım olabilir zevkler renkler

ama savunmayın en azından yaptıklarınızı
    Telefon konuşmak için üretildi. 300 tl likte 3000 tl likte aynı işi yapar.

Saçma bir mantık. 5 ayda bir 20 tl yüklemenin asosyallikten başka açıklaması olamaz. Milyardersindir her işi yapan asistanın vardır o zaman anlarım eski model telefon kullanmayın (Bkz: Tony Spark)

Orijinalden alıntı: izayoi

Telefon konuşmak için üretildi. 300 tl likte 3000 tl likte aynı işi yapar.

Alıntıları Göster
    peki

Orijinalden alıntı: Cant Let Go

Merak ettim şuan kullandığın telefon ne?
    Nokia 1200
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.