Şimdi Ara

akilli tahta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben vesdijm@n1453 şifresiyle girdim tahtaya sonraki ders hoca geldi format attı . VESTEL ve Öğretmen diye 2 hesap oldu son durumda.VESTEL e giriyorum şifre istiyo vesdijm@n1453 deniyorum olmuyo Öğretmene giriyorum bütün izinleri iptal etmişler klasör bile kopyalanmıyo başlata çalıştır yazıyorum çalıştır çıkmıyo nasıl kırabilirim şifreyi yada ne yapabilirim lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vesdijm@n1453 neyin şifresi? kullanıcı şifresi mi yoksa özel izin şifresi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

vesdijm@n1453 neyin şifresi? kullanıcı şifresi mi yoksa özel izin şifresi mi

Yonetici sifresi gibi birsey. Vestel adli oturuma girmek icin kullaniliyor. Ve misafir oturumunda program kurarken vs. izin istediginde bunu girmeniz gerekiyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu şifre bütün tahtalarda aynı mı?
  • İdare degistirmediyse sifre o amabana yardim edebilecekmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

bu şifre bütün tahtalarda aynı mı?

Aynı

Maalesef bilgim yok. Receptezel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 23 Aralık 2013; 21:07:39 >
  • receptezel R kullanıcısına yanıt
    internette biraz araştırma yaptım ama birşey bulamadım eğer bilgisayara girebiliyorsanız mojopac adlı yazılım ile kullanıcı hesabı yaratabiliyormuşuz ve sisteme bi etkisi yokmuş işe yarar bence usb ile kullanılıyor bu program
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Usb taktim calismasi icin dosyayi masaustune kopyalamak gerekiyo ama butun seyler engelli sag tik yapiyorum kopyala butonu calismiyo

• Çözüm basit fakat yapmanı tavsiye etmem.Bu cihazlara program kurmaya bile korkuyorum.Her yaptığınız hareket başınıza iş almanıza sebep olabilir.Devlet malı sonuçla.Lisanssız yazılım kurmanın bile cezası var.
    Hirens Boot Cd indirip bootable olarak flash belleğe yazıdırıyorsunuz.Daha sonra akıllı tahtaya klavye bağlayıp açılırken deliler gibi f2 tuşuna basarak biosa giriyor ve first boot deviceyi usb-hdd olarak seçiyorsunuz(Eğer boot menü açılırsa daha iyi) Şimdi karşınıza gelen siyah ekrandan mini windows xpyi seçip flash içinde kurulu işletim sistemini çalıştıracaksınız.İşletim sistemi açıldıktan sonra hirens menu den ntpwedit programını bulup açıyorsunuz.Sonra da windows system32 altında bulunan SAM dosyasını seçip yeni belirlemek istediğiniz parolayı seçip kaydediyor ve bilgisayarı kapatıyorsunuz.Bu kadar

Yani asıl amaç ntpwedit programını çalıştırabilmek.Bunun için de haliyle başka bir işletim sistemi gerekiyor.Flash belleğe işletim sistemi kurmak çok daha zor olduğundan hirens boot cd yi indirip bu iş için kullanmak en mantıklısı.Fakat bu zor bir işlem.Hele bootable yapması adamı öldürür.Hala yapmak istiyorsanız teamviewer ile bağlanıp yardımcı olabilirim bir ara

• Hmm basitmis :))

Ya o kadar degilde mesela administrator u gizli yapmislar gozukmuyo onu gorunur yapabilirmiyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.