Şimdi Ara

Akıllı sehpa 100TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
2.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün 200TL sepete ekleyince 100TLye iniyor. Bana sıcak gibi geldi, sanal mobilyanın sattığı ürünlerde sepette %50 indirim var bugüne özel.

http://www.hepsiburada.com/new-karizma-akilli-sehpa-masa-yemek-masasina-donusebilen-parlak-beyaz-p-MBSAN152CZB001B

• fiyat ucuz evet ama kimse memnun değil bunlardan kısa sürede ağzı yüzü yamuluyor. ancak gerçekten mecbur olan yeri olmayan kişilere uygun
  • Mobilden girdigim icin sayfalarca gezemedim ve aratamadim. Bilgisayar masasi veya calisma masasi satiyorlar mi?
    Düzenleme: Satılmıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi First Premolar -- 26 Temmuz 2016; 3:44:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yaniyor daha once 200 kusuratliya aldim is goruyor yeter ki saglam kurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magazanin tum urinlerinde yuzde50 var sanirim

• 100tl fiyat gayet uygun ihtiyacim yok ama kenarda bulunsun diye alinabilirmi aacaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu akilli sehpa dedikleri acilan laptop masasi olan sehpayi yaklasik iki sene once n11 den 100tl ye aldim. Oncelikle kurulumu cok zor mobilyaci bile yapamadi ya da ugrasmak istemedi. Tek basiniza kurmaniz cok zor ancak sehpa kurulumu yapilirsa is gorur. Alani dar olan ya da bekar evlerinde cok amacli kullanmak isteyenler icin ucreti sebebiyle bence fiyat performans urunleridir.

• Android 6.0 var mı?

• hocam bunlara root atılıyomu ??
  • Girrffe kullanıcısına yanıt
    Konuyu açan arkadaş teşekkürler, Notebook için uygun bir sehpa arıyordum, Girrffe'nin yazdığı sehpadan aldım 50 TL'ye.
  • Sanırım bu kampanya dün geçerliydi ve bitti.Sepette inmiyor fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersolog -- 27 Temmuz 2016; 12:44:24 >
  • Ürün sepette indirim olmuyor kampanya bitti mi mobilde mi hata var?

• Akıllı masa dan aldım 17 agustos ta kargolanacak neden bu kadar uzun süre verdiler bilmiyorum

• Urunu sanal mobilya sirketi kargolayacak sanirim siparis uzerine hazirlaniyor sure bu yuzden uzun merak etmeyin musteri iliskileri iyi bir firma,dun yaniyor demistim ben 3 tane aldim bu fiyata yok

• Haber veren arkadaşa teşekkürler, akıllı sehpadan aldım, 100,5 Tl ye

• Hala devam ediyor mu kampanya?

• Akıllı derken özel bir sensörü vs mi var? Sesli komutlara göre mi açılıp kapanıyor.

Salakça herşeye akıllı demeye başladılar.

Fonksiyonel sehpadır adı.

• 200 olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.