Yeni saat teknolojisine alıştınız m? Hangisi size daha cazip geliyor? |
Akıllı Saat vs. Normal saat? (Anket)

Akıllı Saat vs. Normal saat? (Anket)
(En Son Oy Tarihi: 7.11.2023)
-
-
Akıllı saat son 20 yılın en gereksiz icadı ve gereksiz olmasina ragmen en cok satan seylerinden biri
Sirf hava civa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üç tane Diesel saatim var. En ucuzu 3000 lira. Ama 200 liralık akıllı bileklik kullanıyorum iki yıldır.
Hem daha hafif hem de daha fonksiyonel. Haftada üç kez yüzüyorum. Saat ve kordon değiştirmeden kulaçlarımı, kaç metre yüzdüğü sayıyor alet. Bildirimleri görme, cevap verme gibi şeyler de cabası. Klasik saatlerimi özel günlerde takar oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 9 Ekim 2022; 20:15:24 > -
Kesinlikle akıllı saat. Ofiste telefonum sesini açık kullanmak mümkün değil, akıllı saat/bileklik büyük rahatlık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
hocam bir akilli saat alma zamaniniz gelmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her gün şarj etmek zor geliyor. Biraz daha bekleyeceğim.
-
Casio digital saatimle 9.yılımdayım, maşallahı var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 saatim var 2 si akıllı 2 si akılsız. Kombinime en uyumlu hangisiyse onu takıyorum. Saat benim için genel olarak aksesuar görevi görüyor.
Hee spor yaparken akıllıyı takıyorum nabız atışını falan ölçmesi hoşuma gidiyor.
işitme engelliyim akıllı saat sayesinde bilekliğimde titreşimli alarm özelliği ile sabahları rahat uyanıyorum buna gereksiz mi diyorsunuz?
-
Akıllı saat varken akılsız saatlere bakmazdim ben
oppo watch var bende on numara saat tek sıkıntısı her akşam şarj ediyorum ama hızlı şarj var unutmuşsam bile sabah tuvalete fiderken 10dk takıyorum yüzde 50 oluyor günümü geçirtiyor
Akıllı saat yasak olmasa akıllı saat takardim
Akıllı saat hiç kullanmadım ama akıllı bileklik diye isimlendirilen kategoriden mi band 3 kullanıyorum uzun süredir, çağrı sessize alma ve bildirimleri gösterme fonksiyonları işime yarıyor. Bir de telefonun yerini bulmak için bildirim yollayabilmesi güzel :)
-
Ben bileğime hiçbir şey takamiyorum
+1
Ahh o Apple Watch ultra 😌
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akıllı bileklik bence, hem ucuz hem bataryasi 1 ay gidiyor. Akıllı saatteki telefonda da yapabileceğin özelliklerden arınmış bir şey direkt.
Edit: Mi Band 4 kullanıyorum soran olursa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 9 Ekim 2022; 23:45:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

işitme engelliyim akıllı saat sayesinde bilekliğimde titreşimli alarm özelliği ile sabahları rahat uyanıyorum buna gereksiz mi diyorsunuz? |
Benzer içerikler
- doğalgaz kesildi faturayı ödedim ne zaman açılır
- benexol b12 kullananlar
- voleybol takım isimleri
- gece mezarlığa gidilir mi
- maybach nasıl okunur
- çay emojisi
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X