Şimdi Ara

Akıl yaşta değil baştadır.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün babamla yine oyun konsolu ve oyun oynama üzerine tartıştık. Daha babam söyledi ben dinledim. Yaş olmuş 33 artık oyun oynama çağını geçmişim.

Merak ettim (belki böyle bi konu daha önce açılmış olabilir. Tekrardan zarar gelmez diye düşünüyorum ) xbox 360 alanlar, oyun oynayanlar kaç yaşındasınız?

• Amcam 59 yaşında deliler gibi Call of Duty 4 oynuyor Oyun oynamak için 8 yaşında olmak gerekmiyor
  • bizim yaş kemale erdi oyun yaşını geçtim ama hala bırakmadım hiçbir zamanda brakmayı düşünmüyorum bence oyna oyununu bak keyfine babamda bana der ara ara eşşek kadar adam oldun kalk artık şunun başından diye :D
  • artık oyun diye bısey kalmadı nerdeyse gercege yaklastık fılm ızlıyor gıbı hıssedıyorum kendımı bazı oyunlarda..bundan sonra cıkarılcak olan makınenın nasıl bısey olacagını nasıl oyunlar oynatacagını fızıgını grafıgını tahmın bıle edemıyorum acıkcası..oyun yaşı eskıdendı o ılk cocuk oyunları zamanındaydı...yenı nesıl konsollarda oyun oynamak herkezın harcı olamaz...artık oyunları cocuklar degıl yetıskınler oynayacak...
  • Ben başlığı anlamadım.Oyun oynamayan yaşlılar akılsız mı oluyor ?
  • babam 46 yaşında fifa hastası tomb raiderinde toplam 6 oyununu bitirdi ama fifa ve tomb raiderden başka oyun oynamaz.takıntısı var gerçi tomb raider oynamayıda bıraktı ama fifa hala oynuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Ben başlığı anlamadım.Oyun oynamayan yaşlılar akılsız mı oluyor ?

Gülme krizi tuttu akşam akşam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddie

babam 46 yaşında fifa hastası tomb raiderinde toplam 6 oyununu bitirdi ama fifa ve tomb raiderden başka oyun oynamaz.takıntısı var gerçi tomb raider oynamayıda bıraktı ama fifa hala oynuyo

Tomb raider i niye oynuyor acaba ? ''Lara'' için olmasın

• ben pederle ps1den beri pes oynarım. buradaki çoğu kişiden önce başlamıştır yani pes'e :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

quote:

Orjinalden alıntı: maddie

babam 46 yaşında fifa hastası tomb raiderinde toplam 6 oyununu bitirdi ama fifa ve tomb raiderden başka oyun oynamaz.takıntısı var gerçi tomb raider oynamayıda bıraktı ama fifa hala oynuyo

Tomb raider i niye oynuyor acaba ? ''Lara'' için olmasın

olabilir

• oyun oynamak kesinlikle çoçukluk değildir buna katılmıyorum ne alakası var yaş la buna çok kızıyorum babana söyle oda kahvade okey veya buna benzer şeyler oynamasın oda oyun oyun hemde çok dandik hiç bir anlamı yok sadece zaman geçirmek oysaki bizimki çok farklı içinde herşey var her oyun başka bir tat bazılarında öğreti var inanın ben araba kullanmayı oyunlarla öğrendim hemen hemen her oyunda olan puzzle çözmek se bambaşka insanın beynini çalıştırıyo ve zekasını yükseltiyo en azından benim için öyle ve daha saymadığım çok yararları var tabi ufakta olsa zararı varmı var tabi ama ne olursa olsun oyun oynamanın bence kesinlikle yaşı yoktur (ayrıca bizim oynadıklarımız oyun değil zaten gerçek) neyse herkezin kendi görüşü ama artık geri kafalı olmayı bırakalım yaşım 28 ALLAH ömür sağlık verdikçe oynamaya devam ediceğim saygılar

• herkes oyunlar çocuk için der (ki bunu diyenler ya hiç video oyun oynamamış - yada oynamayı becerecek psikomotor güce sahip olamayan kişilerdir) .

ama günümüzdeki çoğu çıkan oyunun üzerinde +18 yada mature ibaresi bulunur , mesela southpark ta bir çizgifilmdir ama hadi oturda çocuğunla izle bakalım
  • bende 30 ları geçtim ama oyun oynamaya çalışıyorum zaman bulursam babamda pc'nin başına geçince bana okey aç der ondan sonra da bana okeye mi döneyim biteyimmi diye sorar. Engin oyun bilgime çok güvenirde.. Aslında başlık biraz eksik yada yanlış olmuş... Akıl değilde içimizdeki heyecan olayı ile ilgili bu iş... Ayrıca şu da var futbol bir oyun değilmi mantık olarak spor oyunu ya da kahvehane köşelerine giden babalarımız (benimki hiç gitmedi hep Pc'de okey oynar ) amcalarımız vs. lerin oynadıkları nedir hepsi birer oyun ki bizim oynadığımız oyunların onlar gibi kötü yanları da yok. Örnekler böyle uzar giderr...

başlığı anlamak içinde o yaşa gelmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 1 Temmuz 2008; 22:00:26 >

• babam 46 yasinda super fps oynar valla
  • 27 Nisan 2008 günü bizim evde kıyamet koptu. HP notebook'umu yaklaşık 1 yıl sonra iade edip 2bin ytl parayı takı takır geri alınca PS3 almayı kafama koydum. Aileme defalarca PS3 alacağımı söyledim ve evde kıyametler koptu her defasında. Çocukmusun? eşşek kadar adam oldun! evlenecek yaşa geldin hala oyunmu oynuyon gibi aşşağılamalar altında kaldım. HP'den paramın geldiği günün ertesi günü ps3 almaya gidiyorum dedim ve kavga ettim o ps3 eve girmeyecek dediler. evden kaçtım gittim teknosaya bastırdım peşin peşin parayı aldım ps3ü kaçtım arkadaşıam gittim. 2 gün orda kaldım ama ailemin ps3 aldığımdan haberi yoktu. eve geldim ps3ü gördüler gürültü patırtı. babam teknosaya iade etmek için gitmiş %25 bedel ödersiniz falan demişler iade edemediler. şimdi çatır çatır ps3 oynuyorum. eve gelen koca koca adamlar ps3ü görünce açta bi fifa oynayalım diyorlar. şimdi anladı bunun çocuk oyuncağı olmadığını. hatta az önce GT5 oynuyodum babamda beni izliyodu. şimdi alıştılar bir problem yok. hatta yakında psp'de geliyor. yolculuktayken verde bi film izleyim derse çocukmusun diycem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyomer -- 1 Temmuz 2008; 22:06:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

quote:

Öyle ama onu demek istemiş galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

27 Nisan 2008 günü bizim evde kıyamet koptu. HP notebook'umu yaklaşık 1 yıl sonra iade edip 2bin ytl parayı takı takır geri alınca PS3 almayı kafama koydum. Aileme defalarca PS3 alacağımı söyledim ve evde kıyametler koptu her defasında. Çocukmusun? eşşek kadar adam oldun! evlenecek yaşa geldin hala oyunmu oynuyon gibi aşşağılamalar altında kaldım. HP'den paramın geldiği günün ertesi günü ps3 almaya gidiyorum dedim ve kavga ettim o ps3 eve girmeyecek dediler. evden kaçtım gittim teknosaya bastırdım peşin peşin parayı aldım ps3ü kaçtım arkadaşıam gittim. 2 gün orda kaldım ama ailemin ps3 aldığımdan haberi yoktu. eve geldim ps3ü gördüler gürültü patırtı. babam teknosaya iade etmek için gitmiş %25 bedel ödersiniz falan demişler iade edemediler. şimdi çatır çatır ps3 oynuyorum. eve gelen koca koca adamlar ps3ü görünce açta bi fifa oynayalım diyorlar. şimdi anladı bunun çocuk oyuncağı olmadığını. hatta az önce GT5 oynuyodum babamda beni izliyodu. şimdi alıştılar bir problem yok. hatta yakında psp'de geliyor. yolculuktayken verde bi film izleyim derse çocukmusun diycem :)

nasil parayi geri aldin anlatta bende benm notebooku verip daha iyisini aliyim

• quote:

Orjinalden alıntı: Anar

quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

27 Nisan 2008 günü bizim evde kıyamet koptu. HP notebook'umu yaklaşık 1 yıl sonra iade edip 2bin ytl parayı takı takır geri alınca PS3 almayı kafama koydum. Aileme defalarca PS3 alacağımı söyledim ve evde kıyametler koptu her defasında. Çocukmusun? eşşek kadar adam oldun! evlenecek yaşa geldin hala oyunmu oynuyon gibi aşşağılamalar altında kaldım. HP'den paramın geldiği günün ertesi günü ps3 almaya gidiyorum dedim ve kavga ettim o ps3 eve girmeyecek dediler. evden kaçtım gittim teknosaya bastırdım peşin peşin parayı aldım ps3ü kaçtım arkadaşıam gittim. 2 gün orda kaldım ama ailemin ps3 aldığımdan haberi yoktu. eve geldim ps3ü gördüler gürültü patırtı. babam teknosaya iade etmek için gitmiş %25 bedel ödersiniz falan demişler iade edemediler. şimdi çatır çatır ps3 oynuyorum. eve gelen koca koca adamlar ps3ü görünce açta bi fifa oynayalım diyorlar. şimdi anladı bunun çocuk oyuncağı olmadığını. hatta az önce GT5 oynuyodum babamda beni izliyodu. şimdi alıştılar bir problem yok. hatta yakında psp'de geliyor. yolculuktayken verde bi film izleyim derse çocukmusun diycem :)

nasil parayi geri aldin anlatta bende benm notebooku verip daha iyisini aliyim

2 hafta hiç kapatmadan açık tut.Sağlam değilse ne anakart kalır,ne ekran kartı.Şaka bir yana bende sıkıldım laptopdan.Ama servisle papaz olmayım.Şimdilik sorun yok.Yola devam...

• Seni Hp-Compaq bölümüne alalım. Bir sürü kişiye parasını geri aldırttırdım orda HP PAvilion kullananlar derneğine gel bekleriz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

quote:

Öyle ama onu demek istemiş galiba

yok yaf.. babam yaşını başını aldın eşşek kadar oldun diyince bende böyle bi başlık atayım dedim. Yoksa kimseye oyun oynuyorsun diye akılsızsın demek gibi bir düşüncem yok!

Sadece benim yaşadıklarımı yaşayanlarınız var mı yok mu diye merak ettim, çok şükür yalnız değilmişim :

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.