Şimdi Ara

Akıl Hastanesinde Geçen Dizi Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir dizi izlemek istiyorum eğer varsa. Aradığım tema ise hastaların tedavi sürecinde yaşadığı buhranlar.. Doktor ve hasta arasındaki diyaloglar, hastaların psikolojisi vb... Var mıdır? Dizi yoksa film de olabilir. Not: Psikoloji okumuyorum. Benimkisi meraktan..

• American Horror Story Asylum 1 sezonluk bir mini dizi, bir nevi aradığın dizi olabilir.
  • House M.D. Akıl hastanesinde geçmiyor bir kaç bölüm dışında ama aradığın dizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 8 Ocak 2015; 20:26:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prison Break de sanırım 1 bölüm akıl hastanesinde geçiyor. Yine de izle..
  • House'a bakayym bari bizim doktorlar gibi bir ?ey de?ilse izlenir her türlü :) Di?erlerine baktym. Çevremdeki insanlardan birinin zor günler geçiren bir kyzy akyl hastanesinde tedavi alyyormu? bir süredir. O yüzden böyle bir merak olu?tu. Ba?ka önerileriniz varsa alabilirim.

Edit: Harfler bozuk çıkmaya başladı çözümünü bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 8 Ocak 2015; 22:14:22 >
  • İstediğine en yakın dizi budur: Mental

http://en.wikipedia.org/wiki/Mental_%28TV_series%29

Ama fox'un klasik baltalamasıyla 13 episode vardır.

Ya bu arada sanırım ben çok fazla dizi izliyorum. Bunu nerden hatırladıysam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rancorous -- 9 Ocak 2015; 13:40:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.